REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Spitalul de Boli Infecțioase s-ar putea redeschide într-o lună. VIDEO

Spitalul de Boli Infecțioase s-ar putea redeschide într-o lună. VIDEO

Replica API 9 aprilie 2022 | 00:09 1511

Lucrările la Spitalul de Boli Infecțioase s-ar putea încheia într-o lună. Anunțul a fost făcut de city managerul Constanței, Felicia Ovanesian, în cadrul interviului acordat ziarului Replica. Aceasta susține că primarul Vergil Chițac va redeschide unitatea, în ciuda speculațiilor care se fac.

Întrebată, într-un interviu acordat ziarului Replica, ce noutăți mai sunt în demersul de redeschidere a Spitalului de Boli Infecțioase, Felicia Ovanesian a spus că e foarte probabil să se încheie lucrările într-o lună. ”O să vedem că primarul va deschide Spitalul de Boli Infecțioase și toate speculațiile au fost din agenda unora sau altora. S-a muncit zi de zi. Doru Iordache, consilierul primarului, s-a ocupat în mod direct de acest aspect și a fost în fiecare zi pe șantier. Cu siguranță, trebuie să-l băgăm într-un proiect de regenerare pe dumnealui, pentru că presiunea a fost sinistră. A fost greu, este greu, mai e puțin. Vom avea un spital echipat la standardele actuale. Nu am mai actualizat termenul, dar mai mult de o lună nu mai are cum să dureze. Proiectul a fost modificat în mod repetat (...). Balș a fost deschis după un an, noi avem șase luni. Nu știu dacă va fi deschis parțial sau tot, nu știu”, a spus Ovanesian.

Întrebată cum comentează faptul că unii încearcă să câștige capital politic din acest subiect, Ovanesian a declarat. ”Este treaba lor, este rolul lor să culeagă capital electoral din asemenea manifestări, dar nu a celor care fac parte din administrație, părerea mea. Nu avea ce căuta un anumit partid care, în mod normal, trebuia implicat în redeschiderea spitalului. În general membrii USR cer demisia cuiva. Daca e Ovanesian nu e Constantinescu, dacă e Constantinescu nu e Ovanesian”, a încheiat Ovanesian.

Vezi mai multe declarații, în VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica s-ar putea sa NU se deschida !S-ar putea sa se darame asa cum zic gurile rele
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108