rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ştefănescu (COTAR): Săptămânal apare câte o aplicaţie ca Uber; transportatorii autorizaţi de persoane plătesc, anual, peste 435 de milioane de euro taxe locale

Vasile Ştefănescu

Săptămânal în România apare câte o aplicaţie gen Uber sau Taxify în spatele căreia stau multinaţionale de miliarde, iar cineva "sifonează" bani în afara ţării, deoarece se încasează bani pe aceste aplicaţii, care pleacă direct în Olanda sau în alte ţări offshore, în condiţiile în care transportatorii autorizaţi de persoane plătesc anual la nivel naţional peste 435 de milioane de euro numai pentru taxe locale, a declarat joi, conform AGERPRES, Vasile Ştefănescu, preşedintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

Transportatorii rutieri, membri ai COTAR, protestează joi în Piaţa Victoriei pentru îndepărtarea "falşilor transportatori" de pe drumurile naţionale şi trecerea activităţii de rent-a-car la Ministerul Transporturilor.

"Am organizat protestul ca un semnal de alarmă pentru această ordonanţă de urgenţă, din nou. Vrem neapărat să se dea această ordonanţă de urgenţă, să nu mai fim amânaţi din lună în lună, din an în an aşa, cum a fost până acum. Ştiţi că nu suntem la primul protest, suntem la n-lea şi, culmea, pentru acelaşi lucru! Nu am venit niciodată în faţa Guvernului să strigăm sloganuri ca să cadă Guvernul, să plece acasă cineva. Nu. Nu am venit să cerem bani pentru noi, vreo facilitate fiscală. Am venit să cerem un lucru pertinent ca toţi cei care fac această activitate pe lângă noi, nelicenţiaţi, neautorizaţi, să poată fi sancţionaţi. Atâta tot. Am cerut acum şi ca activitatea de rent-a-car să treacă la Autoritatea Rutieră Română, din moment ce ea nu este reglementată de peste 15 ani în toate consiliile locale din toată ţara. Deci, 95% din consiliile locale, din 2003, de la apariţia legii, nu au făcut nimic, nu dau niciun fel de autorizaţie de rent-a-car. Deci, în afară de faptul că există o piraterie şi în acest domeniu, statul nu a încasat niciun ban de peste 15 ani din autorizarea acestor rent-a-car-uri. Deci, nu este corect nici pentru noi", a spus Ştefănescu.

În ceea ce priveşte aplicaţiile de transport gen Uber sau Taxify, Ştefănescu a atras atenţia asupra faptului că nu sunt singurele în România, ci săptămânal apar altele similare, în spatele cărora stau multinaţionale "de miliarde", care sifonează bani din ţară.

"Toate aceste aplicaţii în spatele cărora stau multinaţionale de miliarde - vreau să vă spun că nu este doar una singură, Uber sau Taxify. Vedeţi că în fiecare săptămână în România, că e ţara tuturor posibilităţilor, apare câte o aplicaţie. Uitaţi-vă şi vedeţi că în fiecare săptămână apare câte una. De ce? Pentru că România a devenit ţara tuturor posibilităţilor. Aici nu trebuie respectată legea de toată lumea. Trebuie respectată numai de românii proşti. De către băieţii deştepţi sub nicio formă. De asta suntem aici. Am respectat cât de cât şi rugămintea domnului ministru Cuc, care m-a sunat aseară şi ne-a rugat să încercăm să nu blocăm Bucureştiul din nou, dar totuşi ne-am strâns (...), pentru a da un semnal de alarmă. Într-adevăr, am vorbit cu cei din ţară să nu mai vină în număr atât de mare - ne cerem scuze cetăţenilor bucureşteni, dar îi rog să ţină cont că nu este vina noastră. Suntem în stradă de atâţia ani de zile şi nu se dă această ordonanţă. S-a promovat în urma discuţiei cu doamna ministru Plumb, în urma discuţiei cu domnul vicepremier Suciu, în urma discuţiei cu domnul ministru Cuc şi vedem că nu se dă. Deci, cineva o stopează undeva. Nu poate să o stopeze decât prin lobby parlamentarii interesaţi şi nişte funcţionari din cadrul ministerelor care blochează acest lucru. ANAF nu poate să spună că este străin de acest lucru. Noi am făcut sesizări la ANAF de trei ani. ANAF oare nu vede că cineva sifonează bani în afara ţării? Adică ANAF face pe neştiutorul şi nu ştie că se încasează bani pe nişte aplicaţii şi pleacă direct în Olanda sau în alte ţări offshore? Nu se poate! Nu poţi să spui că tu nu vezi, atâta timp cât noi numai din taxele locale pe care le plătim, autorizări şi restul, pe care le plătim anual, sunt peste 435 de milioane de euro. Şi aici nu intră taxele, impozitele firmelor sau taxele pe care le plătim pentru salariaţii firmelor. Numai taxele locale pe care le plătim la nivel naţional, peste 435 de milioane de euro. Bob numărat. Şi atunci? Nu e mai bine să fure alţii încă 435 de milioane anual şi să îi ducă afară?! E mai corect aşa", a acuzat preşedintele COTAR.

Vasile Ştefănescu a făcut referire şi la "parlamentari interesaţi care primesc la pachet prin lobby" legi pe care nu le înţeleg, dar le promovează.

"Legat de celelalte activităţii, legi alternative, transport alternativ, care sincer nu înţelegem ce va însemna acest lucru, parlamentari interesaţi care primesc la pachet prin lobby aceste legi pe care nici nu le înţeleg, dar le promovează - am înţeles că parlamentarii au fost aleşi să le gândească, nu să le primească la pachet prin lobby... Care este problema? Nu înţelegem. Am spus şi Parlamentului la o adunare, şi deputaţilor şi senatorilor, că, dacă se va face un studiu şi se va dovedi că la nivel naţional sau pe oraşe sau cum consideră domniile lor trebuie mărit numărul de taxiuri - pentru că probabil este mai mare cererea decât oferta, nicio problemă, se poate mări numărul de 4 la mia de locuitori, din lege, la 5 sau la 6 la mia de locuitori. Deci, la nivel naţional, la 4 la mie înseamnă că acum avem 70.000 de taxiuri. Dacă îl mărim la 6 la mie, mai cresc cu încă 30.000 de taxiuri, 35.000. Haideţi să vedem dacă este nevoie! Pentru că fiecare încearcă să îşi ţină breasla în mână să poată să lucreze ca oamenii angajaţi să poată să ducă un ban acasă şi noi, ca firme, să ne putem plăti taxele şi impozitele. Deci, nu poţi să creezi pe lângă noi nişte activităţi ca noi ceilalţi să murim! Cu tot respectul, aşa facem şi noi. De ce nu se dă drumul la notariate, să fie notariat lângă notariat, de ce nu se dă drumul la avocaţi fără un examen, să fie o multitudine de avocaţi sau de magistraţi, de ce nu putem să deschidem cabinete medicale fără a avea autorizaţii, fără a avea patalama la mână?! Astea sunt nişte probleme şi văd că nimeni nu le înţelege. Toată lumea ne arată cu degetul. Da, avem nişte probleme în breasla noastră, dar asta ce înseamnă? Asta înseamnă că trebuie să fim puşi la zid? (...) Eu spun aşa: că fiecare entitate multinaţională care vrea să vină în România trebuie să respecte legile din România, nu trebuie prin lobby să inventăm lege pentru acea multinaţională. De ce activitatea noastră trebuie să fie la mâna unor multinaţionale, de ce activitatea noastră trebuie să fie la mâna unor parlamentari interesaţi?", a arătat el.

În acest context, Ştefănescu a ţinut să precizeze că ordinul fostului ministru al Transporturilor Lucian Şova privind transportul interjudeţean a fost suspendat de instanţă.

"Legat de transportul interjudeţean, vreau să vă să spun, că ştiţi foarte bine ordinul lui Şova, că am fost anul trecut în faţa ministerului de atâtea ori, s-a demonstrat că noi am avut dreptate prin instanţele de judecată. Am fost în instanţele de judecată şi am demonstrat judecătorilor că ce a făcut Şova a fost un abuz şi a făcut un abuz fără a respecta legea, fără a face studii de oportunitate, de mobilitate, exact ce am spus. Şi judecătorii au suspendat ordinul lui Şova, aşa că nu mai vorbim despre transportul interjudeţean aici, pentru că transportul interjudeţean a fost suspendat de către judecători. Deci, am avut dreptate şi anul trecut, când am spus că deputatul Şova a fost un ministru al Transporturilor care a avut o agendă proprie şi personală, care a dat un ordin la momentul acela ilegal din punctul nostru de vedere şi făcut pentru cineva anume şi am demonstrat în instanţă că am avut dreptate şi judecătorii au ţinut cont'', a subliniat el.

Întrebat ce vor face în continuare transportatorii, Ştefănescu a răspuns: "În fiecare săptămână vom fi în faţa Guvernului, dacă nu se va da ordonanţa''.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a organizat joi proteste, cerând Executivului să promoveze ordonanţa de urgenţă promisă în urmă cu trei săptămâni cu privire la eliminarea pirateriei, informează un comunicat al organizaţiei.

vineri, 22 martie 2019371
Comentarii

00io dixit(22 mar 23:00)
dupa ce-ti cureti satra de nenorociti, mai discutam. si uberistii trebuie impozitati, ca n-or fi ei mai smecheri decit taximetristii. competitia este cea care ridica nivelul calitatii.
mai mult...Economic
18 apr 00:00EconomicE.ON România vrea să instaleze 400.000 de contoare inteligente în următorii opt-nouă ani, inclusiv cu fonduri europene

E.ON România şi-a propus să instaleze 400.000 de contoare inteligente în următorii opt-nouă ani, cu investiţii...224

18 apr 00:00EconomicPlatforma petrolieră Gloria, care extrage gaze de 43 de ani din Marea Neagră, va fi dezafectată începând cu 1 mai285
18 apr 00:00EconomicClever: Fără o reglementare pentru aplicaţiile de transport, vom avea doar un monopol al dispeceratelor, soluţie care s-a dovedit a fi ineficientă189
18 apr 00:00EconomicANRM: Marea Neagră are un potenţial de peste 200 de miliarde de metri cubi de gaze; principala problemă este ce facem cu el

Marea Neagră are un potenţial de peste 200 de miliarde de metri cubi de gaze, iar 60% din producţia României va...226

18 apr 00:00EconomicEurostat: România, Ungaria şi Olanda, cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei din Uniunea Europeană, în martie180
18 apr 17:30EconomicZamfir: Există un dezechilibru real între furnizorii de telefonie mobilă şi consumatori; este nevoie de creşterea cuantumului amenzilor199
18 apr 01:03EconomicTrenurile spre litoral, suplimentate de Paște și 1 Mai

În minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de...249

17 apr 00:00EconomicNoul indice ROBOR s-ar putea aplica şi contractelor aflate în derulare; băncile, obligate să adapteze contractele în 60 de zile319
17 apr 00:00EconomicAPIA: Vânzările auto din România au crescut cu 6,3%, în primul trimestru din 2019276
17 apr 00:00EconomicConsiliul Concurenţei: Inspecţii inopinate la sediile unor companii din sectorul auto şi societăţi de asigurare

Consiliul Concurenţei a efectuat inspecţii inopinate la sediile unor companii din sectorul auto şi ale unor...279

17 apr 00:00EconomicRomânia a avut în februarie a doua mare creştere a lucrărilor de construcţii din UE274
17 apr 00:00EconomicTănase (BVB): Participarea extrem de redusă a investitorilor locali este cea mai mare problemă a Bursei de la Bucureşti264
Vremea
7.4°3.9° - 7.4° joi, 18 aprilie 2019
cer acoperit de noriUmiditate: 55%
Vânt: 5.26 m/s din NE
Presiune: 1024.772 milibari

Loto
6/4941231363944
5/40232425263339
joker232425263339
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 apr 19:46SportPorto - Liverpool 1-4. "Cormoranii" au ajuns fără emoții în semifinalele Ligii Campionilor

Sadio Mane a deschis scorul pentru "cormorani", gol validat pe baza tehnologiei VAR. Mane a plecat de la limita...312

18 apr 00:00SportMan. City - Tottenham 4-3. Calificare dramatică a lui Spurs. Gol al "cetățenilor" în prelungiri, anulat

...378

18 apr 00:00SportNantes - PSG 3-2. Parizienii, la al doilea eșec consecutiv, au ratat din nou șansa de a cuceri titlul

Lăsat în tribună fiindcă nu-şi prelungeşte contractul, Ciprian Tătăruşanu a scăpat de super-execuţia lui Dani...326

18 apr 00:00SportLazio - Udinese: 2-0

Lazio a trecut fără mari emoţii de Udinese într-un meci restanţă din etapa a 25-a şi este la un punct de locurile...204

Local
18 apr 00:00LocalDoi dintre cei patru militari răniți în Afganistan au fost transportați în Germania

Caporalii clasa a III-a Cristian Gabăr și Ionel Cristea, răniți recent în Afganistan împreună cu alți doi...250

18 apr 02:52LocalCopil lovit de maşină pe strada Cumpenei

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă au fost solicitate să intervină miercuri, 17 aprilie, pe strada...1049

18 apr 02:53LocalDSP Constanța face controale, de Paște și 1 Mai

Direcția de Sănătate Publică Constanța va desfășura, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale și de 1...352

18 apr 00:30LocalProtestul taximetriștilor: au aruncat cu ouă într-un taxi care avea clienți, pentru că șoferul nu participa la miting

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, mai multe persoane care au participat la protestul taximetriștilor, din Piața...1010

18 apr 02:54LocalAutoutilitară a DRDP Constanța, lovită de un autoturism, pe DN39!

Din cauza nepăstrării distanței regulamentare față de autovehiculul din față, în dimineața de miercuri, 17...657

18 apr 00:56LocalPărinţii adolescentului care a spart geamul unui autobuz RATC şi-au recunoscut fiul în imaginile video

Părinții adolescentului care a atacat cu pietre un autobuz RATC l-au recunoscut pe acesta în imaginile apărute în...2279

18 apr 02:55LocalPLAJELE, PREGĂTITE pentru SEZONUL ESTIVAL: se nivelează nisipul și se strâng gunoaiele!

Mai este puțin până la deschiderea sezonului estival 2019, iar până atunci sunt și sărbătorile pascale, prilej...588

18 apr 02:25LocalViteză în curbă, pe carosabil umed: a ajuns cu mașina în copac!

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Tulcea, la data de 16 aprilie a.c., în timp ce conducea un autoturism în afara...1230

18 apr 01:13LocalO șoferiță s-a RĂSTURNAT cu mașina, pe Mamaia: 'Nu știu ce s-a întâmplat..'

Un accident rutier a avut loc în dimineața de miercuri, 17 aprilie, la intrare în stațiunea Mamaia, la pasarela din...4598

17 apr 09:26LocalPacienta cu arsuri, plimbată între spitale, transportată în Belgia cu o aeronavă a Forțelor Aeriene

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, a efectuat,...1178

Politică
18 apr 02:51PoliticăSenat: Moţiunea pe Justiţie - amânată pentru a patra oară; şedinţa de plen, suspendată din lipsă de cvorum

Şedinţa de plen a Senatului în care era programată, pentru a patra oară, pentru dezbatere şi vot moţiunea simplă...281

17 apr 02:52PoliticăDNA a cerut preschimbarea termenelor de judecată din dosarele lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov

Procurorii DNA au făcut cereri de preschimbare a termenelor de judecată stabilite de judecătorii ICCJ în dosarele...495

18 apr 02:53PoliticăDragnea despre Nicolicea: Ştie procedurile, e riguros; e un om în care tot partidul are foarte multă încredere

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că Eugen Nicolicea, propus să preia Ministerul Justiţiei, ştie...414

18 apr 02:28PoliticăȘedință CEx al PSD: Constanţa ar putea avea un ministru în Cabinetul Dăncilă!

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis să-i retragă sprijinul politic ministrului Justiţiei Tudorel Toader și...2853

18 apr 03:00PoliticăCălin Popescu Tăriceanu, primul lider care anunță public un BOICOT al referendumului

Referendumul pe justiţie bruiază alegerile europene din 26 mai, a declarat la RFI preşedintele Senatului, liderul...380

18 apr 03:01PoliticăKlaus Iohannis: „Este REVOLTĂTOR că ministrul Sănătății a pornit o campanie de imagine prin spitalele din țară”

Preşedintele Klaus Iohannis consideră „revoltător” faptul că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, „a pornit...446

18 apr 03:02PoliticăA început curăţenia de primăvară la Năvodari!

Primăria Năvodari a început curăţenia de primăvară. Edilul Florin Chelaru a anunţat că angajaţii de la...340

18 apr 03:02PoliticăPrimăria Valu lui Traian, supărată pe locuitorii fără spirit civic: RUŞINE!

Curăţenia de Paşte a început în localitatea Valu lui Traian. Se vopsesc bordurile, se mătură străzile, se...638

18 apr 02:58PoliticăAngajații Primăriei Constanța donează sânge!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) și Primăria Municipiului Constanța demarează o amplă campanie de...298

18 apr 02:56PoliticăSecuritatea la Marea Neagră, discutată la Palatul Cotroceni

Șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ionel Ciucă, a participat marți, 16 aprilie a.c., la...280

Monden
18 apr 19:32MondenBianca Drăgușanu, dezlănțuită: Ce replici a avut pentru Cătălin Botezatu și pentru prezentatorii emisiunii „Vulturii de noapte”

Bianca Drăgușanu a participat la emisiunea Vulturii de noapte, pe care fostul său partener de viață, Victor Slav, o...425

18 apr 00:00MondenAu ieșit scântei între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă la Ferma. „M-a fraierit”

Au fost discuții aprinse între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la show-ul Ferma, de la Pro TV. Bruneta s-a...402

18 apr 00:00MondenAndra: „Da, m-am îngrășat câteva kilograme”

Cântăreața Andra a recunoscut că a luat câteva kilograme în greutate. Vedeta a afirmat că a început să meargă...285

18 apr 00:00MondenBianca Drăgușanu către Victor Slav: „Zilele următoare te invit la o cafea să discutăm despre majorarea pensiei alimentare”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se întâlnesc la emisiunea Vulturii de noapte, de la Kanal D, acolo unde cei doi au...331

18 apr 00:00MondenVica Blochina, Andrei Ștefănescu, Dima Trofim și Anca Neacșu intră în jocul măștilor, la Scena misterelor

Jocul măștilor continuă joi, 18 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu noi celebrități care se deghizează în...209

18 apr 00:00MondenRoxana Nemeș, declarații despre iubitul ei. „Mi-am găsit liniștea”

Cântăreața Roxana Nemeș a făcut declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește de ceva timp. Artista...291

18 apr 19:12MondenCRBL și Oase au câștigat finala Asia Express și marele premiu de 30.000 de euro

Asia Express a ajuns la marea finală, iar cele două echipe rămase în concurs au dat tot ce au avut mai bun pentru a...298

18 apr 00:00MondenCine e Matei Negrescu, noul concurent Ferma 2019. A fost ispită la Insula Iubirii

Alte schimbări la Ferma! După ce Ioana Filimon s-a reîntors în competiție, în urma eliminării din duelul cu...284

18 apr 00:00MondenFabio revine în forță cu piesa „Bella“. Va filma clip într-o destinație exotică

Cântărețul Fabio revine pe piață muzicală cu o nouă piesă compusă de Alin Radu, intitulată "Bella". Artistul...171

18 apr 00:00MondenBeyonce a lansat un album live cu melodii interpretate pe scena festivalului Coachella 2018

Beyonce a lansat miercuri un album live surpriză în aceeaşi zi cu difuzarea unui documentar Netflix despre...190

Mapamond
18 apr 00:00MapamondEmisarul american pentru Coreea de Nord în vizită la Moscova, înainte de o posibilă întâlnire Kim-Putin

Emisarul american pentru Coreea de Nord este aşteptat la Moscova miercuri pentru convorbiri cu responsabili ruşi,...158

18 apr 00:00MapamondSUA: Administraţia Trump decide în favoarea menţinerii în arest pe termen nedefinit a solicitanţilor de azil intraţi ilegal

Secretarul american al justiţiei, William Barr, a adoptat marţi o decizie în baza căreia solicitanţii de azil care...168

18 apr 00:00MapamondTurcia: Candidatul opoziţiei, declarat oficial primar al oraşului Istanbul

Candidatul principalului partid de opoziţie, Ekrem Imamoglu, a fost declarat oficial miercuri primar al Istanbulului,...233

18 apr 00:00MapamondIncendiu la Notre-Dame: Papa Francisc transmite pompierilor „recunoştinţa întregii Biserici“ catolice

Papa Francisc a exprimat miercuri ''recunoştinţa întregii Biserici'' catolice faţă de pompieri şi toţi cei care...160

18 apr 00:00MapamondSUA: Securitate sporită la şcoli în Colorado, unde FBI caută o femeie „inspirată“ de atacul din 1999 de la Columbine

Mai multe şcoli publice din statul american Colorado au luat măsuri speciale de securitate după ce poliţia federală...175

18 apr 00:00MapamondManifestanţii care cer combaterea schimbărilor climatice ameninţă că vor perturba circulaţia metroului londonez

Protestatarii din gruparea Extinction Rebellion (XR) ameninţă că vor perturba miercuri circulaţia metroului...160

18 apr 00:00MapamondConturi Instagram blocate pentru mai mulţi comandanţi ai Gardienilor Revoluţiei din Iran

Conturile de Instagram ale mai multor comandanţi ai Gardienilor Revoluţiei din Iran au fost blocate marţi, a raportat...163

18 apr 00:00MapamondEuropol: Crima organizată reprezintă principala ameninţare la adresa securităţii europene

Creşterea violenţei crimei organizate reprezintă cea mai mare ameninţare la adresa securităţii Europei, depăşind...155

18 apr 00:00MapamondDonaţiile pentru reconstrucţia catedralei Notre-Dame au ajuns la 750 milioane de euro

De la Apple şi până la Banca Centrală Europeană, mii de anonimi sau deţinătorii unor mari averi s-au mobilizat...183

18 apr 00:00MapamondPrimul transport cu ajutor umanitar din partea Crucii Roşii a sosit în Venezuela

Un prim transport cu ajutor umanitar din partea Crucii Roşii destinat Venezuelei, ţară care se confruntă cu o gravă...184

Sănătate
17 apr 01:37SănătateSpitalul Judeţean Constanţa a fost decorat de Klaus Iohannis

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Spitalului Clinic...1160

17 apr 04:05SănătateREVOLTĂTOR! Pacientă cu arsuri grave, din Tulcea, plimbată între spitalele din Constanța și Timișoara!

O tânără de 25 de ani din Tulcea, aflată în stare gravă, fiind intubată, după ce a suferit arsuri pe 40% din...763

13 apr 01:48SănătateProiect benefic pentru comunitate: cursuri de asistente medicale în Hârșova!

Sistemul sanitar din orașul constănțean Hârșova se dezvoltă. Astfel, în Spitalul Orășenesc Hârșova vor fi...1264

13 apr 17:54SănătateAsistenta șefă de la Neurologie, schimbată din funcție după controlul ministrului Sănătății! Atenționare pentru directorul de Îngrijiri!

S-a încheiat ancheta internă desfășurată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”...3868

13 apr 00:29SănătateReacția SANITAS după controlul de la Spitalul Județean Constanța: „Personalul este insuficient, merită să fie tratat cu respect!”

Referitor la recenta vizită a Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Clinic Județean de Urgență...2301

12 apr 00:50SănătatePacienții vin la Constanța să se trateze, dar ministrul Sorina Pintea LAUDĂ spitalul din Tulcea pentru... curățenie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă controalele în spitalele din țară. În noaptea de miercuri spre...7257

11 apr 00:35SănătateSpitalul Județean Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar”

În vreme ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre „dezastrul” pe care l-a găsit pe secțiile...3081

9 apr 01:42SănătateANCHETĂ la Spitalul Județean Constanța, după controlul inopinat al ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut, duminică seara, 7 aprilie a.c., de Ziua Mondială a Sănătății, un...4953

5 apr 22:57SănătateMedicii Adrian Streinu Cercel și Mihai Craiu, prezenți la Constanța pentru a vorbi despre vaccinare!

Vaccinarea împotriva virusului hepatitei B, vaccinarea în cancer între prevenție și tratament și prevenirea...1945

5 apr 03:42SănătatePrecizări MS: Nu se intenţionează introducerea coplăţii pentru serviciile medicale în unităţile de stat

Ministerul Sănătăţii a precizat joi că nu intenţionează introducerea coplăţii pentru serviciile medicale...715