rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ştefănescu (COTAR): Săptămânal apare câte o aplicaţie ca Uber; transportatorii autorizaţi de persoane plătesc, anual, peste 435 de milioane de euro taxe locale

Vasile Ştefănescu

Săptămânal în România apare câte o aplicaţie gen Uber sau Taxify în spatele căreia stau multinaţionale de miliarde, iar cineva "sifonează" bani în afara ţării, deoarece se încasează bani pe aceste aplicaţii, care pleacă direct în Olanda sau în alte ţări offshore, în condiţiile în care transportatorii autorizaţi de persoane plătesc anual la nivel naţional peste 435 de milioane de euro numai pentru taxe locale, a declarat joi, conform AGERPRES, Vasile Ştefănescu, preşedintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

Transportatorii rutieri, membri ai COTAR, protestează joi în Piaţa Victoriei pentru îndepărtarea "falşilor transportatori" de pe drumurile naţionale şi trecerea activităţii de rent-a-car la Ministerul Transporturilor.

"Am organizat protestul ca un semnal de alarmă pentru această ordonanţă de urgenţă, din nou. Vrem neapărat să se dea această ordonanţă de urgenţă, să nu mai fim amânaţi din lună în lună, din an în an aşa, cum a fost până acum. Ştiţi că nu suntem la primul protest, suntem la n-lea şi, culmea, pentru acelaşi lucru! Nu am venit niciodată în faţa Guvernului să strigăm sloganuri ca să cadă Guvernul, să plece acasă cineva. Nu. Nu am venit să cerem bani pentru noi, vreo facilitate fiscală. Am venit să cerem un lucru pertinent ca toţi cei care fac această activitate pe lângă noi, nelicenţiaţi, neautorizaţi, să poată fi sancţionaţi. Atâta tot. Am cerut acum şi ca activitatea de rent-a-car să treacă la Autoritatea Rutieră Română, din moment ce ea nu este reglementată de peste 15 ani în toate consiliile locale din toată ţara. Deci, 95% din consiliile locale, din 2003, de la apariţia legii, nu au făcut nimic, nu dau niciun fel de autorizaţie de rent-a-car. Deci, în afară de faptul că există o piraterie şi în acest domeniu, statul nu a încasat niciun ban de peste 15 ani din autorizarea acestor rent-a-car-uri. Deci, nu este corect nici pentru noi", a spus Ştefănescu.

În ceea ce priveşte aplicaţiile de transport gen Uber sau Taxify, Ştefănescu a atras atenţia asupra faptului că nu sunt singurele în România, ci săptămânal apar altele similare, în spatele cărora stau multinaţionale "de miliarde", care sifonează bani din ţară.

"Toate aceste aplicaţii în spatele cărora stau multinaţionale de miliarde - vreau să vă spun că nu este doar una singură, Uber sau Taxify. Vedeţi că în fiecare săptămână în România, că e ţara tuturor posibilităţilor, apare câte o aplicaţie. Uitaţi-vă şi vedeţi că în fiecare săptămână apare câte una. De ce? Pentru că România a devenit ţara tuturor posibilităţilor. Aici nu trebuie respectată legea de toată lumea. Trebuie respectată numai de românii proşti. De către băieţii deştepţi sub nicio formă. De asta suntem aici. Am respectat cât de cât şi rugămintea domnului ministru Cuc, care m-a sunat aseară şi ne-a rugat să încercăm să nu blocăm Bucureştiul din nou, dar totuşi ne-am strâns (...), pentru a da un semnal de alarmă. Într-adevăr, am vorbit cu cei din ţară să nu mai vină în număr atât de mare - ne cerem scuze cetăţenilor bucureşteni, dar îi rog să ţină cont că nu este vina noastră. Suntem în stradă de atâţia ani de zile şi nu se dă această ordonanţă. S-a promovat în urma discuţiei cu doamna ministru Plumb, în urma discuţiei cu domnul vicepremier Suciu, în urma discuţiei cu domnul ministru Cuc şi vedem că nu se dă. Deci, cineva o stopează undeva. Nu poate să o stopeze decât prin lobby parlamentarii interesaţi şi nişte funcţionari din cadrul ministerelor care blochează acest lucru. ANAF nu poate să spună că este străin de acest lucru. Noi am făcut sesizări la ANAF de trei ani. ANAF oare nu vede că cineva sifonează bani în afara ţării? Adică ANAF face pe neştiutorul şi nu ştie că se încasează bani pe nişte aplicaţii şi pleacă direct în Olanda sau în alte ţări offshore? Nu se poate! Nu poţi să spui că tu nu vezi, atâta timp cât noi numai din taxele locale pe care le plătim, autorizări şi restul, pe care le plătim anual, sunt peste 435 de milioane de euro. Şi aici nu intră taxele, impozitele firmelor sau taxele pe care le plătim pentru salariaţii firmelor. Numai taxele locale pe care le plătim la nivel naţional, peste 435 de milioane de euro. Bob numărat. Şi atunci? Nu e mai bine să fure alţii încă 435 de milioane anual şi să îi ducă afară?! E mai corect aşa", a acuzat preşedintele COTAR.

Vasile Ştefănescu a făcut referire şi la "parlamentari interesaţi care primesc la pachet prin lobby" legi pe care nu le înţeleg, dar le promovează.

"Legat de celelalte activităţii, legi alternative, transport alternativ, care sincer nu înţelegem ce va însemna acest lucru, parlamentari interesaţi care primesc la pachet prin lobby aceste legi pe care nici nu le înţeleg, dar le promovează - am înţeles că parlamentarii au fost aleşi să le gândească, nu să le primească la pachet prin lobby... Care este problema? Nu înţelegem. Am spus şi Parlamentului la o adunare, şi deputaţilor şi senatorilor, că, dacă se va face un studiu şi se va dovedi că la nivel naţional sau pe oraşe sau cum consideră domniile lor trebuie mărit numărul de taxiuri - pentru că probabil este mai mare cererea decât oferta, nicio problemă, se poate mări numărul de 4 la mia de locuitori, din lege, la 5 sau la 6 la mia de locuitori. Deci, la nivel naţional, la 4 la mie înseamnă că acum avem 70.000 de taxiuri. Dacă îl mărim la 6 la mie, mai cresc cu încă 30.000 de taxiuri, 35.000. Haideţi să vedem dacă este nevoie! Pentru că fiecare încearcă să îşi ţină breasla în mână să poată să lucreze ca oamenii angajaţi să poată să ducă un ban acasă şi noi, ca firme, să ne putem plăti taxele şi impozitele. Deci, nu poţi să creezi pe lângă noi nişte activităţi ca noi ceilalţi să murim! Cu tot respectul, aşa facem şi noi. De ce nu se dă drumul la notariate, să fie notariat lângă notariat, de ce nu se dă drumul la avocaţi fără un examen, să fie o multitudine de avocaţi sau de magistraţi, de ce nu putem să deschidem cabinete medicale fără a avea autorizaţii, fără a avea patalama la mână?! Astea sunt nişte probleme şi văd că nimeni nu le înţelege. Toată lumea ne arată cu degetul. Da, avem nişte probleme în breasla noastră, dar asta ce înseamnă? Asta înseamnă că trebuie să fim puşi la zid? (...) Eu spun aşa: că fiecare entitate multinaţională care vrea să vină în România trebuie să respecte legile din România, nu trebuie prin lobby să inventăm lege pentru acea multinaţională. De ce activitatea noastră trebuie să fie la mâna unor multinaţionale, de ce activitatea noastră trebuie să fie la mâna unor parlamentari interesaţi?", a arătat el.

În acest context, Ştefănescu a ţinut să precizeze că ordinul fostului ministru al Transporturilor Lucian Şova privind transportul interjudeţean a fost suspendat de instanţă.

"Legat de transportul interjudeţean, vreau să vă să spun, că ştiţi foarte bine ordinul lui Şova, că am fost anul trecut în faţa ministerului de atâtea ori, s-a demonstrat că noi am avut dreptate prin instanţele de judecată. Am fost în instanţele de judecată şi am demonstrat judecătorilor că ce a făcut Şova a fost un abuz şi a făcut un abuz fără a respecta legea, fără a face studii de oportunitate, de mobilitate, exact ce am spus. Şi judecătorii au suspendat ordinul lui Şova, aşa că nu mai vorbim despre transportul interjudeţean aici, pentru că transportul interjudeţean a fost suspendat de către judecători. Deci, am avut dreptate şi anul trecut, când am spus că deputatul Şova a fost un ministru al Transporturilor care a avut o agendă proprie şi personală, care a dat un ordin la momentul acela ilegal din punctul nostru de vedere şi făcut pentru cineva anume şi am demonstrat în instanţă că am avut dreptate şi judecătorii au ţinut cont'', a subliniat el.

Întrebat ce vor face în continuare transportatorii, Ştefănescu a răspuns: "În fiecare săptămână vom fi în faţa Guvernului, dacă nu se va da ordonanţa''.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a organizat joi proteste, cerând Executivului să promoveze ordonanţa de urgenţă promisă în urmă cu trei săptămâni cu privire la eliminarea pirateriei, informează un comunicat al organizaţiei.

vineri, 22 martie 2019414
Comentarii

00io dixit(22 mar 23:00)
dupa ce-ti cureti satra de nenorociti, mai discutam. si uberistii trebuie impozitati, ca n-or fi ei mai smecheri decit taximetristii. competitia este cea care ridica nivelul calitatii.
mai mult...Economic
23 aug 00:00EconomicMinisterul Finanţelor actualizează Declaraţia 112

Ministerul Finanţelor Publice actualizează conţinutul Declaraţiei 112 privind obligaţiile de plată a...126

23 aug 00:00EconomicMinistrul Turismului, nemulţumit că nu se cer bani pentru staţiunile balneo: O să mă ţin eu de capul primarilor129
23 aug 00:00EconomicMinistrul Fondurilor Europene: 8.715 start-up-uri au fost create prin scheme de antreprenoriat din fonduri europene118
23 aug 00:00EconomicTinerii români de până în 40 de ani au rezervat cu 12% mai multe vacanţe prin agenţii, în ultimul an

Numărul de rezervări de sejururi şi circuite turistice efectuate de către tinerii din România cu vârste între 23...111

23 aug 00:00EconomicMinistrul Energiei: Doar Parlamentul mai poate modifica OUG 114 şi legislaţia offshore123
23 aug 00:00EconomicRomânii generează cele mai mici cantităţi de deşeuri municipale din UE116
23 aug 00:00EconomicRomânii au la dispoziţie 414 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 414 locuri de muncă...93

22 aug 00:00EconomicRegulament de conduită pentru inspectorii de la Protecţia Consumatorilor - ţinuta inacceptabilă: pantaloni scurţi, papuci de plajă sau haine cu creaturi groteşti277
22 aug 00:00EconomicBulgarii şi românii, pe ultimele locuri în UE la rezervarea online a vacanţelor213
22 aug 00:00EconomicNumărul locurilor de muncă oferite de către IMM-uri a crescut cu peste 60%, în acest an

Companiile mici şi mijlocii din România au înregistrat, de la începutul anului şi până în prezent, peste 87.000...203

22 aug 00:00EconomicVisa lansează în România serviciul de plată în rate a cumpărăturilor direct la comercianţi244
22 aug 00:00EconomicANPIS: Suma plătită în iulie pentru principalele beneficii de asistenţă socială a fost de peste 1,1 miliarde de lei208
Vremea
26.6°24.3° - 26.6° vineri, 23 august 2019
ConstantaUmiditate: 60%
Vânt: 8.11 m/s
Presiune: 1019.98 milibari

Loto
6/4982433394647
5/406915333926
joker8172431343
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 aug 00:00SportSimona Halep, traseu ușor la US Open 2019! Serena Williams - Maria Sharapova, șocul din primul tur

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) și-a aflat viitoarele adversare la US Open 2019. Serena Williams și Maria Sharapova se...324

23 aug 00:23SportFCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0. Mihai Pintilii, plin de năduf: „Sincer, și eu l-aș aduce pe Mourinho, dacă aș putea, dar asta e situația! Nimic nu e normal în Liga 1”

ihai Pintilii (34 de ani), a preluat banderola de căpitan la meciul cu Guimaraes, scor 0-0 în turul play-off-ului...215

23 aug 00:00SportKevin Rimane, de la PSG la Hermannstadt: „Chiar dacă am jucat cu Neymar, Silva și Di Maria, fotbalul este la fel și aici”

Kevin Rimane (28 de ani), noul fundaș al sibienilor de la Hermannstadt, a oferit prima reacție de la transferul în...166

23 aug 00:00SportCâştigarea campionatului şi accederea în grupele Ligii Campionilor, obiectivele lui Piţurcă la Universitatea Craiova

Reputatul tehnician Victor Piţurcă, numit joi în funcţia de manager al Universităţii Craiova, a declarat că...204

Local
23 aug 01:22LocalUn taximetru nu a acordat prioritate în sensul giratoriu: A IEȘIT PRĂPĂD!

Un accident rutier a avut loc joi seara, 22 august, a.c., în municipiul Constanța, în zona Tomis 3. Din primele...1402

23 aug 03:11LocalANPC: Rezultatele controlului privind indicatoarele laser

În urma informațiilor apărute în spațiul public în 29 iulie a.c., referitoare la accidentul suferit de un copil de...415

23 aug 03:13LocalPESTA PORCINĂ. Peste 150 de porci SACRIFICAȚI la Cumpăna

Marți, 20 august, a fost întocmită de către DSVSA o Decizie de plasare sub supravegere în suspiciune de pestă...888

23 aug 01:33LocalAccident rutier pe A2. Un copil a suferit un atac de panică

Medicii constănțeni au fost solicitați să intervină la intrare pe A2, dinspre Valu lui Traian, în urma unui...1546

23 aug 03:10LocalIntervenție în Poarta 6. Bucată de tablă desprinsă de pe un acoperiș, pericol pentru constănțeni

O echipă mixtă a Primăriei Municipiului Constanța, Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă...325

23 aug 01:35LocalAutoutilitară în FLĂCĂRI, lângă o benzinărie din Constanța

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 22 august, pe strada Interioară nr. 2,...1108

23 aug 03:19LocalDGASPC, curs de educație parentală în Cumpăna!

În vederea întăririi funcțiilor familiei, a reducerii numărului de copii instituționalizați și reintegrării...263

23 aug 03:10LocalȘoferi BEȚI și cu permisele suspendate, pe drumurile din Constanța!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, la data de 21 august a.c., în jurul orei 19.30, au depistat un...374

23 aug 01:35LocalPrins cu 'alba –neagra' în stațiunea Costinești

Poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au depistat în flagrant delict, în zona falezei din...346

23 aug 03:09LocalPieton aflat pe trotuar, LOVIT de o mașină!

Un bărbat în vârstă de 36 ani, din județul Galați, la data de 21.08.2019, în timp ce conducea un autoturism pe...398

Politică
23 aug 03:18PoliticăTraian Băsescu: Nu mi-e jenă să spun că a venit timpul să legalizăm prostituția. Biserica să înțeleagă că România e un mare furnizor de carne vie în Europa

Fostul președinte Traian Băsescu a militat joi seara, la B1TV, pentru legalizarea prostituției în România ca...663

23 aug 03:15PoliticăGuvernul extinde prin OUG competenţele DIICOT, pentru ca dosarul Caracal să rămână la acest parchet

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat, joi, că între modificările propuse la legislaţia penală pentru a fi...211

23 aug 03:12PoliticăConducerea CET, atac la liberali: 'Sunt informații cu iz politic de care conducerea se delimitează categoric'

Conducerea Electrocentrale Constanța SA a luat act de declarațiile liderilor PNL Constanța, informații apărute în...302

23 aug 03:12PoliticăLucrări de frezare a carosabilului pe strada Soveja

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, continuă lucrările de frezare a carosabilului pe strada...251

23 aug 03:15PoliticăMaria Grapini duce cazul Caracal la vârful UE: europarlamentarul a cerut în scris o anchetă Europol pe rețelele de trafic de persoane

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a transmis o scrisoare președintelui Parlamentului European, David Sassoli, în...281

23 aug 03:18PoliticăSorin Blejnar și soția sa, trimiși în judecată. Acuzații de luare de mită

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în...334

23 aug 03:06PoliticăPrimăria municipiului Constanța anunţă că oferă rechizite școlarilor și preșcolarilor. VIDEO

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, oferă rechizite și ghiozdane tuturor școlarilor și...577

23 aug 03:07PoliticăMihai Tudose, atac INCENDIAR la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire

Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, lansează un atac extrem de dur la adresa liderului ALDE, Călin Popescu...459

23 aug 03:20PoliticăPSD spune că 'bugetarul praf' este Florin Cîțu: Rușine, PNL!

PSD a transmis miercuri poziția oficială a partidului după ce vicepreședintele PNL Florin Cîțu a afirmat că...532

22 aug 02:07PoliticăALDE stabilește în septembrie dacă iese de la guvernare: Dăncilă a refuzat în coaliție restructurarea Guvernului

ALDE a transmis un comunicat de presă după ședința coaliției, în care atrage atenția că nu s-a ajuns la un acord...321

Monden
23 aug 00:00MondenNoul sezon „Vocea României“ începe din 6 septembrie

În numai două săptămâni, una dintre cele mai cunoscute competiții de voce revine cu noi provocări, concurenți...151

23 aug 00:00MondenInna a pozat pentru prima oară goală. Imagini spectaculoase

Vremurile în care solista era ceva mai plinuţă sunt istorie. Inna are un nou look, care aduce cu cel afişat cândva...346

23 aug 00:00MondenFlorin Piersic răspunde criticilor aduse în urma fotografiei cu Pomohaci: „Nişte hiene!“

În urmă cu aproximativ o săptămână un clip video în care marele actor Florin Piersic se strâmbă, pentru a face...185

23 aug 00:00MondenFosta soţie a lui What’s Up a înflorit după divorţ. Cum a slăbit 16 kg

Marius Ivancea, alias What’s Up, după numele de scenă, şi-a surprins fanii, pe 12 august, când a anunţat pe...228

23 aug 18:31MondenJulia Roberts, nefardată în vacanță. Ce bine arată Frumușica la 51 de ani!

Julia Roberts se bucură de ultimele zile de într-o vacanță cu familia în Hawaii. La 51 de ani, nemachiată, cu...236

23 aug 00:00MondenJamie Foxx face declaraţii după ce presa a relatat că s-ar fi despărţit de Katie Holmes

Actorul american Jamie Foxx a negat că ar fi într-o relaţie cu o cântăreaţă de 21 de ani, la câteva zile după...138

23 aug 00:00MondenRockabye Baby - un proiect care transformă piese, inclusiv ale grupului Metallica, în cântece de leagăn

Cântece ale regretatei 'regine Tex-Mex' Selena, precum 'Bidi Bidi Bom Bom' şi 'Dreaming of You', fac parte din...124

23 aug 00:00MondenRegizorul Quentin Tarantino şi soţia lui, Daniella, aşteaptă primul copil

Regizorul american Quentin Tarantino (56 de ani) şi soţia lui, Daniella, aşteaptă primul copil, a informat miercuri...143

23 aug 00:00MondenDwayne Johnson, pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori din lume

Starul american Dwayne "The Rock" Johnson ocupă din nou prima poziţie în topul celor mai bine plătiţi actori din...135

23 aug 00:00MondenMăştile cu canabis, secretul unui ten perfect al cântăreţei Thalia

Canabisul a început să fie tot mai mult folosit în lumea cosmeticelor, devenind ingredientul preferat al unor...155

Mapamond
23 aug 00:00MapamondUniunea Europeană se opune reprimirii Rusiei la discuţiile între liderii G7

Uniunea Europeană se opune invitării necondiţionate a Rusiei să participe din nou la discuţiile liderilor din G7, a...116

23 aug 00:00MapamondKosovo: Parlamentul de la Pristina a votat pentru autodizolvare

Parlamentul din Kosovo a votat joi pentru autodizolvare, ceea ce deschide calea către organizarea unor alegeri...121

23 aug 00:00MapamondPreşedintele Italiei doreşte ca partidele să ajungă rapid la un acord pentru formarea unui nou guvern

Preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, doreşte ca partidele politice ale ţării să ajungă la un acord pentru...107

23 aug 00:00MapamondG7 alimentează inegalităţile din lume, avertizează Oxfam cu două zile înaintea Summitului de la Biarritz

Liderii ţărilor din grupul G7 ''favorizează activ inegalităţile din ţările lor şi din întreaga lume'', o...121

23 aug 17:59MapamondMinistrul de externe german cere Rusiei şi Ucrainei să se reunească pentru noi convorbiri de pace

Ministrul de externe german Heiko Maas a cerut miercuri omologilor săi din Ucraina şi Rusia să se întâlnească în...112

23 aug 00:00MapamondBrexit - Macron: Cererile făcute de Johnson "nu sunt o opţiune"

Preşedintele francez Emmanuel Macron va cere joi lui Boris Johnson, în cursul întrevederii lor la Paris,...135

23 aug 00:00MapamondSpania: Fostul rege Juan Carlos I va fi operat pe cord, sâmbătă

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos I, în vârstă de 81 de ani, va suporta sâmbătă o intervenţie chirurgicală pe...120

23 aug 00:00MapamondPremierul polonez doreşte o bază NATO, dar nu şi un transfer masiv de trupe americane din Germania în Polonia

NATO trebuie să-şi consolideze flancul estic prin stabilirea unei baze militare permanente în Polonia, consideră...113

23 aug 00:00MapamondFacebook angajează ziarişti profesionişti pentru selectarea ştirilor

Facebook a anunţat marţi că angajează o echipă de zece ziarişti cu experienţă pentru a nu mai lăsa selecţia...119

23 aug 00:00MapamondRusia: Incendiu la bordul unei nave de croazieră la Sankt-Petersburg; 1 mort, peste 300 de persoane evacuate

Un incendiu izbucnit la bordul unei nave de croazieră la Sankt-Petersburg, al doilea oraş ca mărime din Rusia, s-a...129

Sănătate
22 aug 00:00SănătateSorina Pintea vrea o lege care există deja: să dea posibilitatea psihiatrilor să interneze nevoluntar bolnavii periculoși

Ministrul Sănătății , Sorina Pintea, intenționează să modifice legea în domeniul psihiatriei, propunerile...320

20 aug 01:14SănătateAroape 2000 de pacienți investigați UPU Constanța în minivacanța de Sfânta Maria

Aproape 2000 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență...532

8 aug 02:33SănătateINSP: 7 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Numărul persoanelor care au fost infectate cu virusul West Nile de la începutul perioadei de raportări (3 iunie) a...764

6 aug 03:50SănătateCNAS: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a fost repusă în funcţiune

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunţă că, începând de marţi, Platforma Informatică a Asigurărilor...1044

5 aug 10:31SănătateO NOUĂ METODĂ DE SLĂBIT: hipnoza! Bani grei în schimbul unor iluzii?

Tot mai mulți oameni apelează la diferite metode pentru slăbit. Suntem destul de preocupați de felul în care...938

1 aug 03:17SănătateEpidemie de OBEZITATE INFANTILĂ în România!

Asociația Pro Consumatori membră a Organizației Europene a Consumatorilor a analizat 32 de produse din lapte...994

30 iul 00:58SănătateMinistrul Sănătăţii, pe litoral: 'Direcţia de Sănătate Publică a suspendat activitatea pe 2 plaje'. Ce spune Pintea despre Spitalul Judeţean!

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, se află la Constanţa, la o întâlnire cu reprezentanţii Direcţiei de...4096

25 iul 03:29SănătateDOTĂRI la Spitalul Hârșova: echipamente și mobilier medical!

Spitalul Orășenesc Hârșova s-a înnoit: la începutul acestei săptămâni, reprezentanții unității spitalicești...1361

25 iul 01:18SănătateMedicii de pe Secția Chirurgie OMF vor face de gardă la domiciliu!

Consilierii județeni au aprobat, în ședința Consiliului Județean Constanța de miercuri, 24 iulie a.c.,...1267

24 iul 03:18SănătatePremierul l-a demis pe şeful CNAS

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis marţi pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan...1114