REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

SUA: George Floyd era infectat cu coronavirus, autopsie oficială

SUA: George Floyd era infectat cu coronavirus, autopsie oficială

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 1253

George Floyd, bărbatul ce a murit în timp ce era arestat în Minneapolis, era infectat cu coronavirus, a arătat un test făcut postmortem, potrivit raportului de autopsie făcut public de comitatul Hennepin, transmite CNN.

Proba nazală postmortem a fost ”pozitivă la RNA-ul 2019-nCOv”, se spune în raport.

Medicul legist șef, Andrew Baker, a declarat că testul PCR folosit în cadrul autopsiei poate prezenta un rezultat pozitiv ”timp de săptămâni de la debutul și de la vindecarea bolii clinice”.

De aceea, a spus Baker, ”cel mai probabil, autopsia reflectă o pozitivitate PCR asimptomatică, dar persistentă, de la o infecție anterioară”, ceea ce înseamnă că virusul nu a jucat niciun rol în moartea lui Floyd și că este foarte puțin probabil ca el să fi fost contagios.

Această autopsie a fost realizată de autorități. O altă autopsie, independentă, efectuată la cererea familiei sale, a concluzionat că moartea a fost „cauzată de asfixiere mecanică din cauza compresiunii gâtului și a spatelui care a dus la lipsa fluxului de sânge către creier", potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acu politaiul poa sa,l acuze pe ni99a de infectare voluntara cu covid. Dat dracu covidu asta, cum dezbina lumea dupa ce a omorat ni99oiu.
1
0
Deci. Prin urmare de la Covid a murit!
3
0
Mai americani, negrul decedat nu era un exemplu pozitiv de cetatean ca sa face atat de mare tam-tam. Iar genunchiul asezat pe lateralul gatului nu avea cum sa-i opreasca respiratia.
2
3
Deci nu e cum vede orice om cu ochi si creier in videos. Ca si virusul, si asta e manevra. De fapt, a murit de emotie. Sau pentru ca-si dorea si nu stia cum, asa ca l-a rugat pe bulangiul ala de politist. Care, de fapt, incerca sa-l ridice cu genunchiul, de acolo de jos, sa nu raceasca.
3
6
moment dat a fost contagios. si probabil a transmis virusul care probabil a imbolnavit alti cetateni si probabil unii au decedat. dar el este un erou national, asa spune antena 3 sau cnn-ul american. curat murdar
7
0
Doar medicul care a facut autopsia este acelasi cu cel din cazul Jeffrey Epstein. Verifica!WWG1WGA
1
0
pe bune ?!
1
1
Asa si ? Muye psd muye fagabou
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108