REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Suma enormă plătită de Anamaria Prodan pentru a avea un zâmbet impecabil: 'Acum sunt mulțumită”

Suma enormă plătită de Anamaria Prodan pentru a avea un zâmbet impecabil: 'Acum sunt mulțumită”

Replica API 4 februarie 2022 | 00:03 1186

Anamaria Prodan se poate lăuda cu un fizic la care foarte multe femei doar visează. Sexy impresara are grijă să se mențină în cea mai bună formă a ei, iar vedeta a investit o sumă uriașă pentru avea un zâmbet impecabil.

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de nicio prezentare, asta pentru că toate privirile de fiecare dată. Vedeta a investit sume uriașe de bani pentru a avea un fizic spectaculos, dar și pentru a afișa un zâmbet strălucitor, scrie spynews.ro

Anamaria Prodan a reușit să slăbească 12 kilograme, iar vedeta face tot posibilul să aibă un fizic de invidiat. Anamaria Prodan se află printre primele vedete de la noi din țară care au apelat la înfrumusețarea danturii cu ajutorul fațetelor.

Sexy impresara a mărturisit că nu avea probleme cu dantura, însă a vrut un zâmbet spectaculos. Vedeta a investit aproximativ 15.000 de euro pentru întreaga procedură estetică. „Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctor să mă ajute. Acum sunt foarte mulţumită”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit romaniatv.net.

Dieta minune pe care Anamaria Prodan a ținut-o

Anamaria Prodan are un trup de invidiat, iar aceasta a reușit să slăbească rapid 12 kilograme și a dezvăluit care este dieta pe care a ținut-o. Vedeta a mers în sala de fitness și a fost atentă la alimentație, și totodată a apelat la tratamente și proceduri corporale.

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar CE sa faca ma la 50 anisori?? Meditatii PTR priveghi???
0
1
are 50 de ani ce zimbet ii mai trebuia parvenitei ?
6
1
Narcisista, ipocrita! Parasuta lu'REGHE la menopauza! Prodanco esti o mare c....
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108