REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sunteţi mulţumiţi de activitatea primarului Constanţei, Decebal Făgădău?

Sunteţi mulţumiţi de activitatea primarului Constanţei, Decebal Făgădău?

Replica API 14 martie 2018 | 00:05 185

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu dealde confort urban?
1
0
ha ha.. hashtag100%NU
3
2
A facut multe: plebiscit pe e-mail cureferire ;a Casino si zona peninsulara, primaria din mall mai da si breloguri la cetateni cand se duc sa plateasca funcirea etc
2
0
cu cine sa faca ? cu betivani puturosi pensionari niste basinosi de la confort hurban ? ducetiva acum pe santier sa-ivedeti pregatiti sa plece ca s-au spetit de atita tuica ca vremea este frumoasa ,grele timpuri !!
2
1
Din pacate asa de urat si atat de mizerie in orasul Constanta nu a fost niciodata dar de ce sa ne miram daca el nu este in stare macar in fata primarie sa taie iarba sau sa adune haidamacii de caini asa ca nu mai este nimic de zis vai de capul nostru am ajuns sa-l regretam pe Mazare, macar ala fura dar mai si facea cate ceva.
10
1
ba voi sunteti nebuni??exista 16% care zic ca sunt multumiti? cred ca sunt trolistii de la TSD, altfel nu imi explic. Cum sa fi multumit de fagadau? cel mai slab primar din istorie. dar vb aia, dupa furtuna vine si vreme buna adica usr.
12
3
care activitate? la costum se poate imbraca oricine
11
1
nu stiu dece nu face nimic in acest oras?!! macar o sala polivalenta, un stadion cu pista de alergare. nu vorbesc de amenajarea trotuarelor, strazilor si a parcurilor. la bugetul de care dispune C-ta se pot face nu numai cu bani europeni ci si cu credite bancare. o mare dezamagire. bine ca avem bani pentru ajutor social. saracii oameni tineri si puturosi. halal primar
12
1
Sa vina sa vada cum este parcarea dintre blocurile O1-O6,cum stau masinile ca la REMAT.De ce ?,pentru ca s-a acordat spatiul dintre blocuri bisericii.Biserica ne trebuie.Toate parcurile din Constanta au cate 1 sau doua biserici.Sa te duci inainte de termen si la multi ani fara suspendare.Un gunoi,infatuat
8
1
Indiferent cine este primar si ce face sau nu face dar daca este din partea PNL este cel mai bun .
1
5
vin atatia turistii din toata tara si de peste hotare si vad cum arata Constanta, lui, ca si primar, chiar nu-i este deloc rusine, cat de bou poti sa fii.
8
2
singurul oras din Ro cu ghetto modern nou-nout in centru cu mokangii carora prostii precum mine le platesc tot all-inclusive cu autobuzele ratc pline de mocangii care merg gratuit cu zero parcuri zero spatii verzi zero curatenie dar populat cu indivizi tuciurii de joasa speta plin de cacati de caine pisici si carute incarcate cu sticle de plastic in trafic,dar mai ales blocuri facute abuziv peste vechile blocuri-un haos perfect.NICAIERI in Romania nu o sa vedeti asa ceva,garantat.M-am plimbat prin tara si stiu ce scriu,am proprietatea cuvintelor.Deci,multumiti de Fagadau?
11
3
A promis la BN-uri ca astfalteaza si nici macar parcarile nu le-a dat in primire locatarilor. Cine sa mai creada? Poate aude cineva...din Primarie!
11
2
Face ce a facut si celalalt puscarias vinde terenuri de blocuri in parcari si spatii verzi Continua distrugerea sistematica si fara niciun discernamant a statiunii Mamaia Orasul Constanta este cel mai oribil oras din Romania a ramas cu infrastructura comunista centrul paraginit si cladiri bantuite Tot ce s-a facut este de joasa speta lespezi umflate si sparte in peninsula stalpi ruginiti de lumina lumina chioara mall-uri cu probleme grave , lipsa trotuare si sisteme de securitate
15
4
Eu sunt foarte multumit de Decebal!
4
17
Doamne fereste! O fi vreun nebun sa spuna ca e multumit? Pai daca e sa spuna public dac-i place cum arata C-ta!
13
4
urbea arata mai bine sub ocupatia turceasca intre 1419 si 1878. primarul si administratia sunt invizibil. orasul arata un pic mai bine decat Damascul cu toate ca multumita Domnului am fost feriti de razboaie. Am vizitat recent Oradea, Cluj, Sibiu si Targu Mures apoi am tras concluzia dureroasa ca noi in Constanta ne aflam in alta tara si pe alt continent, ne situam pe undeva in orientul mijlociu.
23
6
Fagadau este un las, nu reuseste sa se impuna in fata partidului si partidul cu guvernul sau profita si isi bate joc de acest oras, in Constanta proiectele sunt blocate la fel ca pe timpul lui Boc, nu este nicio diferenta, Cazinoul, sala polivalenta, spitalul regional, drumuri, santierul Daewoo Mangalia etc. Daca nu se trezesc vor pierde alegerile la Constanta.
17
4
Nu are nimic in comun cu functia pe care o detine.Este mult prea infatuat.Faceti o plimbare prin Constanta si veti vedea ca nu avem primar.Totul se degradeaza,in fiecare zi.Un lenes bun poate ca primar la Camena sau la Baia.Nu merita sa fie ales aceasta sluga a lui mazare.O primarie de hoti,de golani,aroganti.Cazinou este o opera de arta,un monument care ar fi ridicat Constanta.Aceeasi politica golaneasca mazareasca,Dupa doi ani de mandate,este zero absolut.
21
3
Un Mazare cu alta fata.
21
3
Un incompetent,un spagar,un hot,un lenes rezulta, un primar psd
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108