REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Supărare mare în rândul călătorilor GMS: înghesuiți în microbuze aerisite cu ajutorul tuburilor spray sau a PET-urilor!

Supărare mare în rândul călătorilor GMS: înghesuiți în microbuze aerisite cu ajutorul tuburilor spray sau a PET-urilor!

Replica API 4 august 2018 | 02:11 278

Este toiul verii, iar călătorii reclamă faptul că sunt nevoiți să suporte condiții inumane în mijloacele de transport în comun spre localitățile limitrofe municipiului Constanța.

De exemplu, în microbuzele Grup Media Sud, care asigură transportul pasagerilor pe traseul Constanța – Năvodari, oamenii sunt înghesuiți precum sardinele, în microbuze fără climatizare sau chiar fără mijloace funcționale de aerisire a vehiculului plin de pasageri! „Un nou sistem de susținere a trapei, marca 23 GMS: un tub spray și un bidon de suc”, semnala un călător, joi, 2 august, pe o rețea de socializare.

Iar aceasta nu este singura defecțiune reclamată de călători în microbuzele GMS, ci afirmă că în unele mașini plafonul este fixat cu bride de plastic, în altele sunt puse becuri precum în „coteț”.

Reamintim că autoritățile anunțau măsuri în privința microbuzelor de transport public, dar până în prezent, după cum se poate constata, în ciuda controalelor realizate, nimic nu s-a schimbat în condițiile de călătorie.

F.B.

Sursă foto: Orașul Năvodari, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tine ti chestia GSM sau cum sor numi de anii de zile .... Vara aveti RATC care circula pana la Summerland ... Ba nenica mutatiile mai sus pana la Navodari 7 KM vara !!!! si scapati de toata situatia asta .... clar ca multi Navodareni lucreaza vara in mamaia si se va fluiza traficul de pasageri si tursiti care circula pe acest traseu si RATC face incasari lumea fericita
0
0
De ani de zile aia nu dau bilete ! Stie toata lumea ! Chiar nu se sesizeaza nimeni ? Si soferii mai put si a bautura dimineata ... DANCULE de ce nu iei masuri ???
5
1
Nu. Il stiu. Ma-sa o suge pe o cola, si ta-su o suge in gara, apropo, el e impotent, fara dinti in gura si cu curu cat galeata
0
0
CC sau TX ? Dupa cum gandesti, cel mult un serie 3 din 2001 la mana 4. Eventual volan pe dreapta
4
1
Zilele trecute am avut un caz la Urgenta, un barbat adus in coma. Am constatat ca luase o supradoza. Ghiciti cine era ? Kami Babinciuc.
7
0
Jeg de oras
7
1
Bineeee Sergiule,onaneste-te pe fetele lor,k oricum n-au bani de crema de soare!
5
5
Luati-va bah,masina mica,daca v-a tine giugeaua,sa ma pis pe fetzele voastre triste de tzoparlani oparitzi,aaa suntetzi la bordura?Mergetzi cu catzaprangile noastre!Vb.mai tarziu ca intru in apa cu gacica aia noua,vedeti ce le spuneti cand suna de la Kruk!Pup!
6
12
Cine sa se atinga de juniorul Babinciuc si fufa lui de 1,4 si blonda...am ajuns sa ne umileasca si conduca toti handicapatii...
12
2
Mai bine imi iau bicicleta, ajung mai repede la munca
7
1
Gms urile sunt creatia epocii Mazare, 15 ani de zile leu cu leu sa cladit milionul ! Acum Facarau si Babulau vor si ei milioane si spera sa ciordeleasca RATC ul ... Cum ? Imprumuturi, retehnologizare pe spagi si comisioane, autobuze indoielnice, si cel mai important numirea la conducerea RAtc ului a unui copil de mingii al clor doi Facarau Si Babulau care face pozitia Capra in fata celor 2 !!!! Rusine si Time is Tiking Away !!!!
18
1
in fiecare dimineata , iarna sau vara , se urca cca 35-37 calatoari , ultimii se stau lipiti de parbriz . Verificati zilnic , nu o data la 6 luni . Masinile sunt in locatie , soferul trebuie sa ramana si el cu bani . Sunt numai rable cu peste 700000km la bord .
12
0
sa le ya licenta de transport ,,asta trebuie, si in oras fac la fel, nu dau bilete si iau pasageri in picioare , chiar asa opc se face k nu vede ,,patronul e un nesimtit de psd ist..,
22
0
atata timp cat o sa strigati miue psd si muie dragnea dar nu va mobilizatisa sa protestati impotriva celor ca isi bat joc de voi zi de zi asa veti circula... si asa veti trai
20
6
Hehe,vreti sa calatoriti cu nave spatiale,voinicilor? ia stati oleaca bine presati in microbuzele aistea facute special sa va simtiti mai intim cu partenerii de calatorie.Doar sa nu fie cu finalizare ca ...miroase a nuca verde
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108