REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

SuperLiga României: Farul Constanța - FCSB, 0-1, după un penalty controversat

SuperLiga României: Farul Constanța - FCSB, 0-1, după un penalty controversat

V.S., A.F. 17 septembrie 2023 | 21:12 2512

FCSB a câștigat derby-ul etapei a 9-a din SuperLiga României și s-a impus la limită în fața campioanei en-titre Farul Constanța, în urma unui meci decis de un gol înscris din penalty. A fost primul meci după pauză competițională prilejuită de meciurile echipei naționale de fotbal. FCSB adună în total 21 de puncte și se distanțează în fruntea clasamentului. Farul rămâne pe locul 11, cu doar 9 puncte.

SuperLiga Romaniei: Farul Constanta - FCSB, 0-1, dupa un penalty controversat

În acest moment FC Farul este pe locul 11 în clasament în timp ce FCSB este pe locul 1.

Meciul de pe stadionul Central din Ovidiu se dispută cu casa închisă.

SuperLiga Romaniei: Farul Constanta - FCSB, 0-1, dupa un penalty controversat

Echipele de start

Farul Constanța: M. Aioani - D. Dussaut - I. Larie - A. Artean - D. Kiki - T. Băluță - D. Nedelcu - C. Grameni - N. Grigoryan - L. Munteanu - C. Budescu.

Rezerve: A. Buzbuchi - D. Sîrbu - M. Popescu - K. Boli - N. Popescu - I. Vînă - A. Mazilu - L. Andronache - E. Sali.

Antrenor: Gică Hagi

SuperLiga Romaniei: Farul Constanta - FCSB, 0-1, dupa un penalty controversat

FCSB: Ș. Târnovanu - A. Pantea - S. Ngezana - J. Dawa - R. Radunovic - Ov. Popescu - A. Șut - D. Olaru - Oct. Popescu - A. Compagno - F. Coman.

Rezerve: A. Vlad - V. Crețu - D. Haruț - I. Panțîru - D. Miculescu - M. Lixandru - M. Toma - E. Radaslavescu - D. Djokovic.

Antrenor: Elias Charalambous

SuperLiga Romaniei: Farul Constanta - FCSB, 0-1, dupa un penalty controversat

O primă ocazie de gol pentru gazde, în minutul 2

Min 1: Start de meci pe stadionul din Ovidiu.

Min 2: O primă ocazie de gol pentru gazde. Dina Grameni se înalță bine și reia cu capul spre poartă, mingea trece însă pe lângă.

Min 4: Vine și primul șut pe spațiul porții. Constantin Budescu șutează din marginea careului, la fierul ierbii, dar mingea este reținută de Târnovanu.

Min 5: Replica FCSB-ului vine imediat. Florinel Coman a centrat pentru Octavian Popescu, extrema oaspeților trimite cu capul în brațele lui Aioani.

Min 8: Florinel Coman trimite un șut de la distanță, balonul este însă pe direcția lui Aioani, care reține fără probleme.

Min 10: Șansă bună pentru Farul. Dawa a fost păcălit de traiectoria mingii, aceasta a ajuns la Grigoryan, dar șutul său a trecut alături.

Min 12: Ngezana primește cartonașul galben. Acesta nu a respectat indicațiile lui Colțescu și a intrat pe teren fără permisiunea sa.

Min 21: Raportul posesiei: Farul 44% - FCSB 56%.

Min 23: Cartonaș galben pentru Tudor Băluță după un atac din spate la Florinel Coman.

Min 29: Cea mai mare ocazie a partidei de până acum. Andrea Compagno primește mingea în careu, se întoarce bine și trage la poartă, dar Aioani respinge excelent în corner.

Min 32: Șansă mare și pentru gazde. Grigoryan îl servește bine pe Louis Munteanu, însă vârful Farului trimite pe lângă poartă.

Min 35: Ocazie pentru Farul. Constantin Budescu trimite puternic din lovitură liberă, Târnovanu reține din doi timpi.

Min 41: Raportul posesiei: Farul 51% - FCSB 49%.

Min 45+2: Andrea Compagno reușește să marcheze, dar reușita sa este anulată pentru ofsaid.

Min 46: A început a doua repriză.

Dublă schimbare la FCSB: David Miculescu intră în locul lui Compagno, iar Damjan Djokovic îi ia locul lui Ovidiu Popescu.

Min 55: Penalty pentru FCSB. Băluță îl faultează în careu pe Adrian Șut. Dragoș Nedelcu primește cartonaș galben pentru proteste.

Min 58: GOL FCSB! Darius Olaru transformă impecabil de la punctul cu var.

Min 60: Mare ocazie de gol pentru Farul. Budescu a centrat perfect pentru Băluță, dar lovitura de cap a acestuia a trecut puțin pe lângă poartă.

Min 68: Trei modificări pentru gazde. Sîrbu, Mihai Popescu și Adrian Mazilu intră în teren. Au fost înlocuiți Grigoryan, Nedelcu și Dussaut.

Min 70: Schimbare la FCSB. Lixandru este introdus în locul lui Octavian Popescu.

Min 77: Schimbare la Farul. Enes Sali îl înlocuiește pe Băluță.

Min 78: David Miculescu își încearcă norocul cu un șut din afara careului, mingea este pe direcția lui Aioani, care reține.

Min 81: Constantin Budescu primește galben pentru proteste.

Min 82: Luca Andronache intră în locul lui Louis Munteanu.

Min 83: Crețu intră în locul lui Pantea, accidentat. Căpitanul Darius Olaru este înlocuit și el de Radaslavescu.

Min 89: Șansă uriașă pentru Farul. Luca Andronache a trimis la poartă din câțiva metri, dar Târnovanu a scos fantastic.

Final de meci. FCSB adună în total 21 de puncte și se distanțează în fruntea clasamentului. Farul rămâne pe locul 11, cu doar 9 puncte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era normal sa se ajunga aici! Din cate stiu Popescu nu i-a returnat lui Hagi nici cat n***u sub unghie. Acedsta l-a luat pe Popescu la el ca sa-l ajute deoarece e cam falit. Organigrama Farului e stufoasa , acolo sunt multi oameni care mananca paine degeaba. A fost dat deoparte Peniu care a pus umarul la infiintarea academiei si a fost pus presedinte Iasko catre l-a randulk sau a fost dat deoparte pentru Popescu. Clubul s-a transformat intr-o afacere a machedonilor, nu esti m******n sau ruda cu seful nu ai ce cauta ca antrenor. Toti sunt nasi si fini.
2
0
Ei Gicane ia mai spune cum te simtzi sa pierzi dintrun penalti acordat usor adversarului caci tu ai castigat zeci de meciuri in felul asta cu Viitorul tau si cand erai intrebat de reprezentantzi presei spuneai ca tu nu comentezi arbitrajul niciodata.
3
2
Circ intre nas si fin si dupa aceea ne întrebăm de ce in europa nu avem loc . Si jucătorii sunt convins ca abia așteaptă să fugă de la aceste 2 echipe de gemeni vitregi
4
1
e toamna, hagi ne ajuta la mutaturi.
1
1
Hagi este tot timpul nemultumit,de jucatori,de staful tehnic dar nu pricepe ca el este principalul vinovat.Are un discurs execrabil,nu intelegi ce vrea sa spuna .SA facem ca noi ca sa fim ca noi.Incepe fraza cu un subiect nu-l termina si trece la altul . Daca era mare antrnor era prin vest,asa ca sa ne lase.
6
2
NU TIE RUSINE NAS ROSU(HAGI),DAR CAND TI A DAT MECIUL(STEAUA 3 2 ) SI AI DEVENIT CAMPION ,CE A FOST?NU MAI ERA BECALI HOT? MAKIDONI JEGOSI SI ANALFABEȚI. DUPA MECI ERAI FOARTE CALM.
4
3
Care stadion central?!?!
5
0
cumparat de iinfractorul berbecali !
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515