REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
19.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Suporterii Dinamo au băgat un polițist în spital, într-o bătaie generală

Suporterii Dinamo au băgat un polițist în spital, într-o bătaie generală

Ana Maria LIPAN 12 mai 2023 | 12:12 670

Un polițist de la Seviciul Rutier a fost rănit și a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o piatră. Incidentul a avut loc joi în timpul unui conflict între suporterii echipelor de fotbal Oțelul Galați și Dinamo București, informează stiripesurse.ro. 

Suporterii Dinamo au bagat un politist in spital, intr-o bataie generala

Incidentul s-a produs joi, în jurul orei 20.20, chiar înainte de startul partidei de fotbal de la Galați. Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Galați – Biroul Rutier, în timp ce dirija traficul rutier într-o intersecție aflată în apropierea stadionului, a intervenit pentru a aplana un incident dintre suporterii celor două echipe.

„Incidentul ar fi pornit de la faptul că ocupanții unui autovehicul, aflat în mișcare în zona respectivă, suporteri ai uneia dintre echipele de fotbal, ar fi adresat injurii unui grup de suporteri prahoveni, susținători ai celeilalte echipe, care se deplasau pe aleea pietonală către stadion. Polițistul a procedat la oprirea autovehicului, iar în momentul când s-a apropiat pentru verificarea actelor conducătorului auto, precum și celorlalți pasageri, a fost lovit în zona capului cu o piatră care a fost aruncată de o persoană din grupul de suporteri aflați pe trotuar”, a aunțat IPJ Galați.

Polițistul a fost rănit și a fost transportat la spital. El a rămas internat. 26 de persoane au fost duse pentru audieri la sediul Secției 2 Poliție Galați. În urma anchetei s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din satul Păulăști, județul Prahova este cel care a aruncat cu piatra în direcția autoturismului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Vineri, el va fi dus Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive. De asemenea, celelalte persoane duse la sediul unității de poliție au fost sancționate contravențional de către reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum ultraj??? Adica arunci cu o piatra catre un om, si politist pe deaspra, adica reprezentantul autoritatii statului, care poate provoca chiar moartea, si este cercetat pt ultraj? De aici pleaca toata violenta din societate. Trebuie tratate cu maxima intransigenta agresiunile violente atat verbale cat si fizice, cu atat mai mult cele asupra politistilor. Ia dai 10 ani inchisoare nenorocitului care a aruncat cu piatra!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515