REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Suspectul atacului armat de la metroul din New York a fost arestat

Suspectul atacului armat de la metroul din New York a fost arestat

Replica API 14 aprilie 2022 | 21:14 2115

Au apărut primele imagini cu suspectul principal în cazul atacului armat de la metroul din New York. Bărbatul apare pe înregistrările camerelor de supraveghere. Bărbatul suspectat că a deschis focul marţi dimineaţa în metroul din New York a fost arestat miercuri, au relatat media americane.

CBS New York a obținut o înregistrare video de supraveghere care pare să-l arate pe suspectul Frank James în drumul său către atac. Videoclipul arată un bărbat, purtând o vestă reflectorizantă, ducând un bagaj. Bărbatul se potrivește cu descrierea suspectului pe care îl caută poliția.

Bărbatul, care a fost considerat anterior o „persoană de interes” în atacul armat de marți de la metrou din Brooklyn, New York, este acum considerat suspectul principal, a declarat primarul Eric Adams miercuri dimineață, scrie antena3.ro.

Poliția îl caută pe Frank James, în vârstă de 62 de ani, de când a descoperit că închirierea unei dubă U-Haul are legătură cu respectivul atentat. La fața locului a fost găsită cheia dubei, închiriată în Philadelphia.

”Căutăm să stabilim dacă are vreo legătură incidentul”, a spus șeful detectivilor NYPD, James Essig. Departamentul de Poliție din New York (NYPD) a cerut ”oricui care are informații despre locul în care se află” să sune la o linie telefonică specială.

Zece persoane au fost împușcate și rănite în atac, iar peste o duzină au suferit alte răni.

Update:

Bărbatul suspectat că a deschis focul marţi dimineaţa în metroul din New York a fost arestat miercuri, au relatat media americane citând surse ale poliţiei, transmit AFP şi Reuters.

Suspectul a fost arestat în Manhattan, potrivit NBC.

Acesta ar fi un bărbat de 62 de ani prezentat ca Frank James.

Tirurile de la metrou, soldate cu 16 răniţi, nu fac pentru moment obiectul unei "anchete pentru act terorist", a declarat marţi şefa poliţiei din metropolă, Keechant Sewell.

Citește și: Atac armat la metroul din New York. Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e bombardier adevarat nu smardoii pensati cu pistoale cu apa plata
0
0
Tirurile de la metrou, soldate cu... CE?
0
0
Era azi la coada la Mega
0
0
Stire de cacat cu translate ??? Bulangiilor nu mai stiti ce sa scrieti
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108