REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tâlhărie ca în filme, la Cernavodă: mai mulţi puşti au bătut paznicul, l-au imobilizat şi au furat tot dintr-o societate!

Tâlhărie ca în filme, la Cernavodă: mai mulţi puşti au bătut paznicul, l-au imobilizat şi au furat tot dintr-o societate!

Replica API 2 martie 2013 | 00:00 233

Scene inspirate parcă din filme sau dintr-o tâlhărie petrecută tot la Constanţa, dar acum un an şi jumătate! De data aceasta, vorbim despre un paznic al unei societăţi comerciale, în vârstă de 58 de ani, care s-a trezit în noaptea de 27 spre 28 februarie 2013 că este atacat în incinta în care se afla!

Atacul s-a petrecut la 2 kilometri de Cernavodă, la SC Lebăda SRL, o firmă de mentenanţă, de unde hoţii au furat cabluri electrice, aparate de sudură, scule, baterii de maşină, iar în plus, au golit un rezervor de combustibil. Pentru a putea fura toate acestea, hoţii l-au lovit pe paznic şi l-au imobilizat, l-au legat cu cablu electric şi i-au pus o cutie pe cap.

În cursul nopţii de vineri, poliţiştii din Cernavodă au reuşit să prindă în flagrant tâlharii, doi dintre ei fiind minori! este vorba despre Cătălin O., de 15 ani, Nicuşor Albu, de 17 ani, Paul Oană, de 20 de ani şi Marius Gheorghiţă, în vârstă de 18 ani. De menţionat că tinerii au mai fost cercetaţi pentru furtişaguri, mărunte însă. Vineri seara, când suspecţii au fost duşi la Poliţie pentru audieri, au apărut şi părinţii acestora, revoltaţi de situaţie, plângând şi smulgându-şi părul din cap în faţa poliţiştilor, să le fie lăsate odraslele să plece acasă.

Ce spune IPJ despre caz:

"Continuând cercetările în cazul tâlhăriei comise în noaptea de 27-28.02.2013, de către autori necunoscuţi asupra paznicului unei societăţi comerciale, cu sediul în extravilanul localităţii Seimenii Mici, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă au identificat 4 tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, toţi din Cernavodă, suspecţi de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe timpul nopţii, paznicul a auzit nişte zgomote în curtea obiectivului, şi ieşind pentru a verifica, a fost imobilizat de două persoane necunoscute, legat de mâini şi de picioare cu cablu electric, după care aceştia au sustras din interior cabluri electrice din cupru de diferite dimensiuni, trei aparate de sudură, o bormaşină electrică, mai multe scule mecanice, iar de la utilajele parcate în interior, patru baterii şi 40 litri de motorină, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de 15.000 lei.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă", se arată în comunicatul IPJ.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108