REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânărul care se lăuda în Mamaia cu averea părinţilor a făcut-o lată şi acum câţiva ani, cu fiul unui şef de la Fisc!

Tânărul care se lăuda în Mamaia cu averea părinţilor a făcut-o lată şi acum câţiva ani, cu fiul unui şef de la Fisc!

Replica API 2 mai 2018 | 12:48 1481

foto: Antena3

Bogdan Olaru, tânărul care declara la intrarea într-un club din Mamaia că "100 de euro nu înseamnă nimic" şi că părinţii lui au un "imperiu la Galaţi", a mai fost implicat într-un incident, în urmă cu câţiva ani, tot pe litoral.

Conform imaginilor difuzate de Antena 3, Bogdan Olaru se afla alături de Alexandru Domniţeanu, un alt tânăr de bani gata. Cei doi au provocat un accident, apoi au intrat în conflict cu o echipă a TV Neptun. Pe parcursul discuţiilor aprinse, Olaru insista ca prietenul său, Domniţeanu, să spună cine este şi să rezolve astfel problema, adică să spună că este fiul şefului Direcţiei de Finanţe Galaţi! Domniţeanu a sesizat că sunt filmaţi şi a insistat că nu vrea să creeze probleme ori să implice numele tatălui său. Într-un final, s-a stabilit că Domniţeanu era băut la volan. Şi Olaru era băut, dar, din fericire pentru el, nu conducea.

R.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/imaginile-dezmatului-fiul-unui-milionar-abonat-la-licitatiile-pentru-magazinele-penitenciarelor-se-lauda-cat-a-cheltuit-in-mamaia-353859/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai bai avortatutule. Pe mata au facut O posta toti betivii din cartier normal ca gandesti asa.
0
0
Voi, ruptilor in fund, ati vrea sa fiti in locul lui. Asta e, sunteti amarasteni made in Romania, ceea ce inseama pentru straini ca sunteti tigani.
4
20
Popor de prosti:toti vor sa le fie verificata averea si provenienta banilo dar toti sant suparati pe Kovesi.Cum si cine sa verifice?
13
1
Sa ma pis pe astia care-i tin partea lui sla din poza ! Si pana urma lasa-i sa le luam banii la fraieri !
11
2
Sa ma pish pe el si pe rasa lui de cocalar prost!
11
2
Tu nu ti-ai dat seama ca a scris la misto, 20-20, precum prim ministra ?
10
2
Sa se verifice averile parintilor , si o sa reiasa ca tre sa stea la puscarie si copii la.munca sa dea banii pe care i au mancat inapoi doar in cazurile in care aaverea este facuta din furat doar in acele cazuri dar sa se inceapa verificarile la toti care au bani propietati e simplu
14
3
De ce mediatizati toate scursurile societatii?
29
3
Are TATA Bani ,,iar eu sunt cel mai prost om din Galati, Betiv ,Drogat. si puturos.
31
2
Urmatoarele alegeri din 20 20 va avea ? Asa se scrie ? Mai bine ma conduce olaru asta decat tu, iti mai dai si cu parerea cocotat in varful celor 10 clase terminate cu chiu cu vai. Joc de glezne ! Hai repejor
8
22
Din parintii needucatisi hoti ies parazitii perfecti.nu ne mai dati inpresa nulitati si paraziti
24
2
Mai trist este ca astfel de progenituri ne vor conduce destinele. Cu banii lui babacu vor ajunge in parlament, vor ajunge ministrii sau mai grav prim ministri. Si atunci o sa fie tragi-comedie! Urmatoarele alegeri din 20 20 va avea sigur in liste astfel de specimene !
40
9
Daca le mor tatii , in trei luni , obligat , crapa si aceste gunoaie de progenituri !
42
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108