REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Tăriceanu (ALDE): Pe un ţintar făcut astăzi cu toţi parlamentarii, excluzând PNL, USR, PMP, moţiunea va trece

Tăriceanu (ALDE): Pe un ţintar făcut astăzi cu toţi parlamentarii, excluzând PNL, USR, PMP, moţiunea va trece

Replica API 29 august 2020 | 00:00 1008

Preşedintele ALDE, senatorul Călin Popescu Tăriceanu, a declarat vineri, la Galaţi, că aşa cum se prezintă astăzi lucrurile în Parlament, moţiunea de cenzură, ce urmează să fie votată luni, va trece.

Călin Popescu Tăriceanu

"Pe un ţintar făcut cu parlamentarii din toate partidele, excluzând PNL, USR, PMP, moţiunea va trece", a afirmat Tăriceanu, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, noul guvern va trebui să fie unul condus de un premier tehnocrat şi va trebui să aibă o structură suplă, cu puţine ministere, misiunea Executivului fiind organizarea corectă a alegerilor.

"Soluţia pe care o văd în continuare este de un guvern care să gestioneze o criză politică şi care va trebui să aibă ca principală misiune organizarea corectă a alegerilor. Am auzit formula de uniune naţională, ori guvern de uniune naţională presupune o negociere între toate partidele din Parlament. Păi, trec alegerile până se termină negocierile. Deci, trebuie un guvern condus de un tehnocrat, cu miniştri apolitici, cu o formulă restrânsă de guvern, cu un număr mic de ministere şi care va avea misiunea de organizare corectă a alegerilor", a spus liderul ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu a început vineri, la Galaţi, un turneu politic de verificare a stadiului de pregătire al filialelor ALDE din ţară pentru alegerile locale din 27 septembrie. După vizita la organizaţia ALDE Galaţi, Călin Popescu Tăriceanu va ajunge la filialele din Constanţa şi Ialomiţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce faceti la guvernare apoi? Frectii.
2
0
vai dle puscarias, pentru mine esti puscarias, imunitatea nu-si gasea locul- tintar- acesta era un joc de inteligenta in randul copiilor, de perspicacitate- ma indoiesc ca ai facut fata acestui joc- dar numele l-ai retinut, cred ca din ciuda ca nu i-ai deslusit misterul
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272