REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Tăriceanu: Moţiunea de cenzură, soluţia la refuzului premierului de a prezenta în Parlament un plan de revenire la viața economico-socială

Tăriceanu: Moţiunea de cenzură, soluţia la refuzului premierului de a prezenta în Parlament un plan de revenire la viața economico-socială

Replica API 8 mai 2020 | 22:42 1155

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, îi solicită premierului Ludovic Orban să prezinte Parlamentului un plan, pe o perioadă lungă, cu măsuri de revenire a românilor la viaţa economico-socială, un refuz în acest sens având ca soluţie moţiunea de cenzură.

Călin Popescu-Tăriceanu

"Cer Guvernului Orban să vină în faţa Parlamentului pentru a prezenta un plan serios de revenire a românilor la viaţa economică şi socială. Nu un plan pentru două săptămâni, ci un plan care să aibă măsuri clare pe o perioadă mai lungă. Refuzul de a veni în faţa Parlamentului este dovada cea mai clară că nu au nici un plan, că nu fac decât propaganda şi nimic altceva. Şi atunci, soluţia nu este decât una singura: moţiune de cenzură!", a scris Tăriceanu, joi, pe Facebook.

Liderul ALDE susţine că Guvernul PNL şi-a exprimat dispreţul faţă de Parlament şi refuză să vină să prezinte măsurile "în singurul loc unde acest plan ar putea primi greutatea şi legitimitatea de care are nevoie".

"Anunţul autorităţilor că de la data de 15 mai măsurile restrictive vor fi 'relaxate' (ce expresie tâmpită!) naşte mai multă îngrijorare decât uşurare. (...) Anunţul că de pe data de 15 mai nu se prelungeşte starea de urgenţă ar fi trebuit dublat instantaneu de lista măsurilor pe care trebuie să le luăm ca să fim în siguranţă. Ar fi trebuit însoţită de precizări mai clare legate de libertatea de mişcare între localităţi. (...) Ideea că ne vom organiza viaţa din două în două săptămâni, după ce fel de indicaţii ne dau ei, este o altă idee tâmpită. Oamenii merită să ştie cum arată un program de revenire la viaţă pentru că planurile nu se pot face de pe o zi pe alta", a adăugat Tăriceanu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scapa-ne de betivul de sica din fruntea guvernului
0
1
Dispari hodorogule! Esti un viitor penal, sti si de CE, da. Ce partid ai ?? Cine te mai crede mincinosule, tradatorule, traseistule ?? Ai furat DESTUL, MOSULE depasit de vremuri si de vreme... ha, ha.....
2
1
in cadere libera, ultimile zvarcoliri ale unui parttid mort. Nimic nu te mai poate reinvia
2
1
Vrem sa vedem la tine anularea pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108