REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
8.1° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Târziu: AUR nu este antieuropean; suntem împotriva tendinţelor ideologice ale actualei Comisii Europene

Târziu: AUR nu este antieuropean; suntem împotriva tendinţelor ideologice ale actualei Comisii Europene

Victor ROTARU 1 august 2023 | 14:43 738

AUR nu este antieuropean şi nici împotriva Uniunii Europene, ci este contra "tendinţelor ideologice tot mai pronunţate ale actualei Comisii Europene", a precizat, marţi, senatorul Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor, care a adăugat că formaţiunea doreşte ca la alegerile din 2024 să aibă cât mai mulţi eurodeputaţi în Parlamentul European pentru a avea un cuvânt de spus.

Tarziu: AUR nu este antieuropean; suntem impotriva tendintelor ideologice ale actualei Comisii Europene

Târziu a transmis, într-un comunicat, că în acest fel răspunde acuzaţiilor de antieuropenism aduse formaţiuni politice şi "clarifică poziţia şi orientarea AUR faţă de Uniunea Europeană".

"Noi, AUR, nu suntem antieuropeni. Nici nu am putea fi astfel. Geografic, istoric, cultural, suntem în Europa. Noi, AUR, nu suntem nici împotriva Uniunii Europene, dar suntem împotriva tendinţelor ideologice tot mai pronunţate ale actualei Comisii Europene, care e alcătuită din nişte funcţionari nealeşi de nimeni, deci care nu au cenzura votului popular de care să se teamă şi, prin urmare, fac ce doresc. Noi, AUR, sesizăm problemele din UE şi suntem convinşi că putem găsi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea lor. Vrem să îmbunătăţim UE, să o readucem pe drumul gândit de părinţii fondatori, drum similar valorilor care au stat la baza civilizaţiei europene, valori astăzi ignorate. Între aceste valori, credinţa creştină este cea mai prigonită, cea mai ignorată şi scoasă din cetate prin exerciţiul de putere al acestei Comisii Europene", a afirmat Claudiu Târziu, conform sursei citate.

Senatorul AUR susţine că formaţiunea politică doreşte să aibă reprezentanţi la Bruxelles, să fie în UE, pentru a avea un cuvânt de spus în cadrul Uniunii.

"Credem că valul de simpatie tot mai mare pentru toţi conservatorii din Uniunea Europeană va produce o schimbare de majoritate în Parlamentul European, care să determine şi o schimbare a componenţei Comisiei. Conservatorii din toate celelalte state membre UE ar face bine să câştige alegerile de anul viitor, în aşa fel încât să avem o uniune aşa cum o gândim noi: pro-viaţă, pro-familie, pro-libertate, pentru prosperitate, o uniune care să se întoarcă la valorile autentice - la credinţă, la ceea ce ne-au învăţat înţelepţii greci, să punem din nou în valoare şi în lucrare drepturile naturale, nu drepturi inventate pentru unele minorităţi împotriva majorităţilor, să oprim ideologizarea sistemelor de educaţie s.a.m.d.", a mai precizat Târziu.

Potrivit lui Târziu, este important ca AUR să trimită în Parlamentul European un număr cât mai mare de eurodeputaţi.

"Sperăm că în 2024 românii ne vor da un număr consistent de voturi pentru a fi prezenţi la Bruxelles şi Strasbourg cu 15, poate cu 20 de europarlamentari care să lupte pentru România. România trebuie să aibă acolo apărătorii ei, apărătorii patriei române", a adăugat Claudiu Târziu.

AUR şi-a lansat, luna trecută, candidaţii pentru Parlamentul European în cadrul unui eveniment public, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarata problema in AUR este ca partidul s-a umplut de pesediști și peneliști, veniți sa se instaleze la ciolan. Cu tupeu, direct pe funcții. Deci ii votam pe aceeași.
2
0
La fel, fanaticii religiosi au considerat multa vreme ca Pamantul este plat si oricine nega, era catalogat"IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU" sau chestii de genul, aruncau cu pietre in ei precum in LGBT-isti, in evrei sau in cei care au alte religii. Dar STIINTA a dovedit ca PAMANTUL NU E PLAT. Dar asta nu inseamna ca neaga existenta DIVINITATII. Ci confirma doar faptul ca sunteti ignoranti, iar fanatismul religios este nociv si ar trebui extirpat de pe fata Pamantului. In acelasi timp confirma si faptul ca stim extrem de putin din ADEVARUL si SCOPUL NOSTRU, dar CONFIRMA si faptul ca, indiferent de forma fizica, DUMNEZEU EXISTA. Irelevant cum il definesc oamenii de stiinta, "VIATA a aparut candva, din ceva. Cineva i-a dat viata, la fel cum si noi ne nastem in pantece. Un creator exista, iar acela este DUMNEZEU, dupa cum il numim noi. Oricine neaga existenta Lui Dumnezeu, indiferent de motive, acela este ignorant, sau cu alte cuvinte, un mare PR OST. BOR e pe calea gresita si datorita AUR-SOS-PSD
20
0
Vreau sa va lamuresc de faptul ca "SABIA" pe care ati ridicat-o impotriva"celor altfel"(LGBT), va cadea asupra voastra si veti fi "ucisi" de propria "sabie" pe care ati ridicat-o sa ucideti, sau piatra pe care ati ridicat-o sa o aruncati impotriva altor "pacatosi mai pacatosi decat credeti voi ca sunteti", va cadea in capetele voastre seci si veti intelege, dar va fi prea tarziu. Amintiti-va ca si IISUS era "ALTFEL". IISUS nu a avut tata biologic. Nu s-a nascut precum noi toti. Cel mai apropiat si realist"adevar"este ca Iisus s-a nascut prin inseminare artificala sau un proces asemanator, Fecioara Maria fiind rapita de"extraterestrii"cum ii numim noi, adica de entitati din afara planetei Pamant. Adica DIVINITATEA venita"de sus", din CERURI sau din"DIN COSMOS"(cum il numesc oamenii de stiinta). Biblia confirma de multe ori, prin VOCI AUZITE DIN CERURI DE FECIOARA MARIA si LUMINA PUTERNICA, inclusiv STEAUA DIN BETLEEM care putea fi"nava extraterestra", ci nu conjunctia Jupiter-Saturn.
19
0
Povestea lunga, scrisa scurt: SCOPUL partidului putinist AUR este:"ROEXIT", scoaterea ROMANIEI din UE(mai mult ca sigur si din NATO in viitorul apropiat). Totul datorita faptului ca urasc "lgbtistii globalisti" din UE sau "refugiatii", iar din momentul aparitiei si pana in prezent, AUR a confirmat ca doreste ROEXIT, ba chiar s-au felicitat intre ei cu SPAM IN COMENTARII la Simion pe facebook cu "FELICITARI" cand Romania nu a fost acceptata in Schengen. Cofirma intentiile de a scoate Romania din UE, daca(DOAMNE FERESTE)ar castiga AUR alegerile. Iar daca ignorantii vor vota in numar mare PSD,"de frica"sa nu castige AUR, ei bine ati da din lac in put si ati cadea in capcana lui Ciolacu si Simion (pardon, in capcana adevaratului presedinte al partidului AUR MARlUS DORlN LULEA). Solutia e sa votati ORICE ALTCEVA, eventual partidele de centru-dreapta. PNL nu mai este, din pacate, o alegere, devenind in ultima perioada tot un partid satelit PSD. AUR a"RESUSCITAT"PSD dupa"plecarea"lui Dragnea.
18
0
Pe ei nici nu-i intereseaza ca suntem in UE si NATO sau ca suntem slugile RUSIEI SI CHINEI in EURASIANISM (precum Belaurs, cu soldati orci rusi si teroristi globali WAGNER pe post de "pacificatori" pe pamanturile romanesti dupa 2024). Scopul lor este SA NU AJUNGA LA INCHISOARE si sa nu le fie confiscate averile furate de la poporul roman si Romania in cei peste 34 de ani). Si mai simplu de inteles: ANARHISTII din galeriile de fotbal de unde provine si "liderul" marioneta al AUR, GEORGE SIMION sunt anti-LGBT(care nu are casa, caci si-a vandut-o ca sa vina la Bucuresti si acum sta cu chirie "intamplator" tot la adevaratul fondator in acte al partidului AUR, MARlUS DORlN LULEA, individ ale carui firme de constructii repara cladiri din Bucuresti care apartin Moscovei si de unde vin bani pentru reparatii si apoi intra sau nu intra in AUR, pe ascuns, fiind spalati prin "constructii". Simion se intalneste cu agenti KGB/FSB/GRU/NKVD in Chisinau, Transnistria si Cernauti si multe alte detalii).
17
0
Precum SOSoaca s-a dus sa linga c****a la ambasada Rusiei din Bucuresti, la fel s-a dus Viorica Dancila sa linga c****a lui Xi Jinping si comunistilor din China. Practic, romanii nu l-au ales presedinte pe Iohannis in mod special, ci au votat impotriva Vioricai Dancila si a comunistilor putinisti pro-Rusia-China(EURASIANISM) din spatele AUR, din spatele PSD, din spatele SOS, din spatele "securistilor" ceausisti-iliescieni, bine ascunsi la vedere in BOR si care au fondat AUR strict pentru "ocrotirea" PSD si pentru "conservarea ortodoxiei pro-ruse" din ROMANIA si"ocrotirea BOR"sau apararea altor "privilegiati" acoperiti din tot circul asta de-a spionii din ultimii peste 34 de ani cu tentacule tocmai din Moscova. Toate astea ca un rezumat. Rusia si China sunt implicate activ in procesul scoaterii Romaniei din UE si NATO incepand cu 2024, iar razboiul din UCRAINA e dovada ca lucrurile sunt serioase. Linsul clantei la ambasada Rusiei si la Beijing CONFIRMA. SOLUTIA: SA VOTAM CENTRU-DREAPTA!
16
1
Iar GIGI BECALI este exemplul perfect. Si cu asta am lamurit si ma retrag! "Credinciosii fanatici ortodocsi" precum Becali/Teodosie si alti "privilegiati" impachetati/poleiti in aur din cap pana in picioare, sunt precum fariseii care au cerut rastignirea Lui Iisus, caci le strica religia/slujbele pe care le tineau ei dupa propria "interpretare" a ceea ce vrea DUMNEZEU cu adevarat de la noi. L-au rastignit pe FIUL LUI DUMNEZEU, ca le stricau slujbele. Chiar nu intelegeti ca SATANA se ascunde in detalii? Fix asa faceti si voi si mai toti acesti fanatici religiosi care fie se arunca in aer pentru zeul lor imaginar, fie marginalizeaza si distrug vietiile femeilor precum fac indivizi ca Becali sau alti fanatici ortodocsi, deloc ADEVARATI CRESTINI. Ce e asta? Suprematia barbatului? De ce sunt tratati precum evreii in WII acesti indivizi "altfel", lgbitistii (cu"probleme psihice sau nu", precum ii numesc ei, fanaticii)? De ce sunt femeile tratate ca niste incubatoare de oameni ca Becali/AUR?
15
0
Nu am partid favorit, pentru ca aici nu e meci de fotbal si nu tinem cu echipa favorita "PANA LA CAPAT" precum face putinistul George Simion sau alti aplaudaci idioti utili precum el. NU! Nu sunt sustinator al USR, ci sunt constient ca DOAR PARTIDELE DE CENTRU-DREAPTA pot da jos PSD. AUR este categoric partid"SATELIT"al PSD si ii face jocurile murdare pentru 2024. AUR nu vrea locul 1, ci vrea locul 2, sa dea jos PNL, singura "opozitie". Dar si PNL a fost in ultima perioada dezbinat si calcat in picioare de PSD, pentru ca i-au"cumparat"oamenii sau i-au eliminat / santajat sistematic. Acest "CONSERVATORISM ORTODOX" din spatele AUR este toxic. Acesti nemernici pro-rusi fac exact ca Putin care in urma cu doar cateva zile a confirmat asta cu ura impotriva LGBTistilor. Amintiti-va ca la JUDECATA DE APOI mergeti singuri, ci nu in colectiv. Nu conteaza ce religie/orientare sexuala ai! La JUDECATA DE APOI fiecare merge singur si da socoteala. ROMANII au dreptul sa-si aleaga religia/orientare.
15
1
Practic, este deja EVIDENT ca AUR nu este capabil sa conduca ROMANIA si categoric NU ARE CU CINE si NU ARE CU CE. Scopul adevarat al aparitiei AUR este ca nimeni SA NU INLOCUIASCA, sa nu "detroneze" PSD, caci urmeaza sa iasa la lumina coruptia si MOCIRLA IN CARE A FOST TINUTA ROMANIA in ultimii 33 ani, pentru ca Moscova sa nu se simta amenintata direct sau indirect de poporul roman. Mai multe detalii aveti si in celelalte comentarii. Vor iesi la lumina nenorociri precum acestea cu Gabriela Firea si nu numai. Asta este adevarul si stiu ca DOARE, pentru ca v-ati lasat pacaliti de pacalicii populisti din AUR si propaganda lor electorala. Principalul motiv este frica de catuse, "capete grele" vor cadea dintre "privilegiatii" acestor nemernici care si-au batut joc de Romania in ultimii aproape 34 de ani, inclusiv TEODOSIE (toate la timpul lor). Deci, se tem de USR si partidele de centru-dreapta care ar putea da jos USR si sa scoata adevarul la lumina, ascuns de"securistii" lui Iliescu BOR.
13
0
Uitati-va cat de simplu e: Moscova si-a pus"CONDUCERE MARIONETA"in ROMANIA prin capturarea REVOLUTIEI din 1989, prin Iliescu (scolit la Moscova) si FSN-ul sau (FRONTUL SALVARII NATIONALE). SECURITATEA CEAUSISTA (care a produs si nenorocirea "EXPERIMENTUL PITESTI" printre alte mari nenorociri impotriva poporului roman), respectiv securistii ceausisti au AU ACCEPTAT (majoritatea) sa lucreze mai departe pentru ILIESCU si "SECURITATEA ILIESCIANA", adica sa lucreze pentru MOSCOVA. Cativa ani mai tarziu, URSS se destrama in 1991. Dar sovieticii au recapatat fraiele in Federatia Rusa fondata in 1991, prin intrarea lui Putin(agent kgb ADAMOV) in politica si a partidului UNITED RUSIA. Si iata-ne azi, unde s-a ajuns. Securistii iliescieni au fost BINE ASCUNSI LA VEDERE (mai exact in BOR, strangand informatii in mare parte de la spovedanii si de acolo"de jos" de la tara unde e greu de ajuns. Intelegeti? AUR e produsul pro-rusilor"securisti iliescieni". AUR"ocroteste" PSD de "globalistii LGBT" USR
12
0
Ne-am saturat de voi, bufonilor!!! Ati poleit cu aur cacatul rusilor si acum muscati din el, sa vedeti daca e cu adevarat de aur, imbatati de propria propaganda si minciuni populiste. Mars, ba!!! Stim deja ca AUR a aparut pentru a "RESUSCITA" PSD, fost USL-FSN pus de Moscova in ROMANIA drept "conducere marioneta" prin Iliescu si oamenii sai, cand au capturatat revolutia din 1989 cu lacheii Moscovei din Frontul Salvarii Nationale, cu minerii si asa mai departe, care au fost inlocuiti in prezent cu anarhistii din galeriile de huligani ai echipelor de fotbal, in general ai lui DINAMO BUCURESTI, ai caror conducatori au fost ("intamplator") baroni PSD. Nu bate la ochi deloc? Cine deturna protestele pasnice si se bateau cu jandarmii, ca sa intervina PSD-isti ca la 10 august? George Simion si AUR fix de acolo vine, din"UNITI SUB TRICOLOR". AUR a aparut cand PSD se scufunda ca Moskva dupa arestarea lui Dragnea. Scopul AUR este ca USR sa nu dea jos PSD si PNL. DOAR ATAT! AUR e "SATELIT" al PSD
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407