REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

TELEVIZIUNE din județul Constanța, JEFUITĂ DE HOȚI!

TELEVIZIUNE din județul Constanța, JEFUITĂ DE HOȚI!

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:39 400

Sediul televiziunii Dunărea TV din Cernavodă a fost spart, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 23 spre 24 noiembrie a.c., hoții plecând cu mai multe laptopuri și o șurubelniță electrică. Polițiștii i-au prins pe făptași la câteva ore după spargere.

Polițiștii din Cernavodă au fost sesizați, sâmbătă dimineață, în jurul orei 8,30, că sediul televiziunii din localitate, Dunărea TV, a fost ținta hoților. Aceștia au intrat în unitate undeva în cursul nopții, au scotocit bine și au furat trei laptopuri și o șurubelniță electrică. Imediat, oamenii legii au demarat cercetările și au reușit să îi identifice pe făptași, dar și să îi prindă, cu ajutorul jandarmilor. Prejudiciul, estimat la 3.000 de lei, a fost recuperat în întregime

Este vorba despre un grup de cinci tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, toți urmând să fie cercetați în libertate pentru fapta comisă.

„Mulțumesc cadrelor Jandarmeriei și Poliției Române din Cernavodă pentru rapiditatea, eficiența dovedită în prinderea celor cinci derbedei care au spart în această noapte noul sediu al televiziunii Dunărea TV”, a transmis pe pagina personală de Facebook, Valentin Coteț, reprezentantul instituției media.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este vorba de Bicu Mihai 26 de ani din Cernavoda zis si Matu,politia sa se autosesizeze
0
0
Vrei sa ne transmiti ca acest individ este ...director ?.Pus politic de Negoita?.Ce studii are ?.La Spiru Haret bancomatul de emis diplome ?.Cine are diploma de la S.H este zero barat si te poti sterge la cur cu ea.Sau si tu faci parte din gasca lui de hoti?.Cred ca mai mult il arde Radulescu de ce face Negoita ?.Vezi ca este pe faras tiganul care il tot lauzi.
2
1
..unde i-o tragi???el este director..are studii..tu cred ca esti..un simplu...KAKAT IN PLOAIE...care ti-a dat mata si tactu posibilitatea sa postezi golanii...va ofticacati...cu toti...va arde-n kur de...primar...de Radulescu...de toti..voi stai pe banca in parc si scuipati seminte si..venin...sunteti jegurile societatii...oameni fara valoare....
4
7
lasa cioroiule de radulescu ca o sa ti-o trag si tie !
11
2
Iar v-am adus fraierii mei patinoar sa imi iau spaga de smecher din inchirierea lui.Numai din chiria platita anul trecut se putea cumpara unul nou.De munca la cetatenii orasului nu prea ma pricep sa dau.Astept construirea lui sa se plimbe somerii si asistatii sociali cat ori mai fi. Daca pot face "mangle" le fac cu societatiile din afara orasului.Cu futuiarule sunt la zi este pasarica destula in primaria Cernavoda.Nu este nicio schimbare in primarie de cand a plecat Hansa.El cu furatul eu asemeni doar ca el nu le avea cu "ciocanele" la fetite.
5
5
acest individ SORA FLORIN , se trage din familie de boschetari...tasu,fost puscarias,masa o betiva ordinara,care si-a dat cativa copii la leaganul social...acum acest individ,sub protectia minorilor,fura la greu...in luna octombrie a implinit 18 ani.si tot fura..toate obiectele furate le puteti gasi la numita PENU VERONICA, care este o depravata ,o panarama...ea locuieste langa caminul de batrani...tot ce se fura,este vandut,pentru bautura si tigari...PENU VERONICA il gazduieste pe timpul noptii pe infractorul SORA FLORIN...Politia nationala puteti sa-i urmariti..mai sunt si alti complici
8
4
Necoita, un ordinar si cel mai prost primar pe care l a avut cernavoda,
5
12
Printre hoti a fost si futacul numarul 1 mondial Necoita Liviu primarul orasului Cernavoda care stricat n case un curvar de mare clasa mondiala.In mintea lui este doar "pizda".
11
9
Unul dintre hoti e SORA FLORIN ,retoric ma intreb cate spargeri trebuie sa mai comita ptr. a fi incarcerat ?????dar asta e ,,JUSTITIA din ROMANIA.Acest infractor poate fura ca e liber ,e prins ....tot liber la furat o sa aiba , ca e liber.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212