REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Teodosie vrea să îl ia pe Chițac în pelerinaj... dar trebuie ”să îl lase o doamnă”

Teodosie vrea să îl ia pe Chițac în pelerinaj... dar trebuie ”să îl lase o doamnă”

Virgil STOIAN 21 decembrie 2022 | 11:01 3092

Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a organizat in cursul zilei de miercuri, 21 decembrie a.c., o conferința de presă, la sediul Arhiepiscopiei Tomisului. În cadrul conferinței de presă, IPS a declarat că, după ce a fost în pelerinaj la muntele Athos, cu președintele CJ, Mihai Lupu, ar dori să îl invite și pe primarul Chițac, la o acțiune de acest gen, însă acesta are nevoie de permisiunea unei doamne. Cel mai probabil arhiepiscopul s-a referit la Felicia Ovanesian.


Subiectul conferinței de presă a fost mesajul ierarhului pentru praznicul Nașterii Domnului și pentru Anul Nou. IPS fost colindat, chiar în Palatul Arhiepiscopal, de un grup de copii.

Pe lângă mesajul tradițional de Crăciun, prelatul a vorbit și despre un eventual pelerinaj alături de primarul Chițac, după ce în urmă cu câteva zile, Teodosie a fost la muntele Athos, alături de Mihai Lupu, președintele CJ, și Sofia Vicoveanca. Singurul impediment, în opinia IPS, ar fi o ”doamnă” care ar trebui să îi dea voie primarului, cel mai probabil fiind vorba despre Felicia Ovanesian.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iama pă mine Promit sa te rodez la.maxim la întuneric si sa te umplu cu meclem in barba Kkamas pă tine
1
0
Sigur ca da. Il poti lia in rect dupa care si in gura Aranjez eu asta dacă într-adevăr esti hotărît. Omul ii apropiat dacă spune ca o va face te ajuta inauntru acolo stai lin
2
0
Lasa lasa nu il mai lua in pelerinaj.Un pic mai are si termina cu distrugerea Constantei.Alt mandat nu mai pupa sa dea tunuri acu Cît mai e in jilț După va deveni amintire urita Garantez asta
2
0
....stie cineva de ce "ISP-ul" si nu "IPS-ul" ? :)
0
2
ISP-ul nu a pus sub nici o forma problema asa in orice context. E mult prea destept pentru a avea astfel de exprimari prostesti. Doamne Ajuta !
2
1
de ce nu se duce singur la muntele grecesc plin de popi jegoosi si unde femeile nu sunt oameni ??? Poate nu se mai intoarce ca l-am afurisit !!!
5
3
Ar fi asa ca o impacare intre mai marii lumii si mai marii Bisericii ca pe vremurile voievozilor care pe toate le faceau cu ajutorul preotilor si Bisericii. Doamne ajuta !!!
3
5
Monstrul asta corupt, are bucurii la Chitac! T*o te-ai lasat de violat copii?
7
3
Ce dorești unora să ți se îndeplinească ție sifonule
2
3
T*o dos copii au venit sa-ti suna La multi ani ,dar le-a fost frica sa spuna pana la capat ca esti in stare sa-i blestemi sau sa-i bati chiar.La multi ani ,la puscarie infractorule
7
3
sa ne kakam in gura amandurora. 2 laketi manjiti de pacate.
7
1
Pana mai acum 2-3 luni, inaltpreaNESIMTITUL teoDOSie spunea ca chitac ii e dusman si ca nu vrea sa-l lase sa continue JECMANIREA FRAIERILOR prin cotetul de la Macu Rosu, pe care JUSTITIA l-a considerat ILEGAL CONSTRUIT !!! Intre timp, inaltpreaSOVIETICUL teoDOSie si-o fi dat seama ca si chitac e pesedist si au devenit PRETINI sau poate chiar amanti !!!
13
1
Stramoseasca si indestructibila legatura dintre o biserica corupta si o putere politica la fel de corupta; nimic nou de multe secole; oricum ridicol si hilar cum este cel mai des, pr -ul arhiepiscopului are ceva efect intr-o parte a societatii, iar la vot nici nu mai conteaza care este asta
13
1
poate pe la Poarta Alba!
9
1
SA IL IA , VA RUGAM SI SA VINA INAPOI CAND O VENI MAMAIA MEA SAU BUNICUL,POATE SA ALEAGA,SA IA SI O BICICLETA POATE PE ACOLO AU TROTUARE SAU STRAZI NEREPARATE DE EL
9
1
Astia doi sa se duca conform zicalei, la alegerea lor: fie unde si-a intarcat dracul copiii, fie unde si-a dus surdul roata si mutul iapa. As merge pe prima varianta, pentru ca IPS are mai degraba o apropiere fata de Sarsaila, decat de cel care zice IPS ca l-a protejat de covid.
10
0
Cam trist popicu in filmare ca nu ii iese nimic de la copii aia..
12
2
are fantezii cu Feliciu
10
1
Face politica la greu și se folosește de toate tampele sa-i linga inelul și sa-i dea bani. Neveste de politicieni și primari de 3 lei.
12
0
Ce rece si distant era popa. Nici nu se uita la copii.
9
2
E vorba de travestitul Feliciu ?
14
2
Pe-pe-lerinaj la "hotelul" lui din Moldova nu vrea sa faca??!!??
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272