REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

THR Marea Neagră a vândut cu 2,5 milioane de euro un complex turistic din Venus

THR Marea Neagră a vândut cu 2,5 milioane de euro un complex turistic din Venus

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:00 1487

Compania scapă de active pe bandă rulantă

Compania scapă de active pe bandă rulantă

THR Marea Neagră, cea mai mare companie hotelieră de pe litoralul românesc, a vândut un complex turistic din staţiunea Venus şi se pregăteşte să mai scape de unul, din aceeaşi staţiune, la mijlocul lunii decembrie. THR Marea Neagră se află, de altfel, în plină campanie de vânzare a activelor sale.

THR Marea Neagră a vândut Complexul turistic Lidia din stațiunea Venus, județul Constanța, pentru 2.500.000 euro, a informat Directoratul societății, printr-un raport la Bursa de Valori București, semnat de preşedinta Directoratului, Georgiana Narcisa Moşoiu. Legat de preţul vânzării, este interesantă informaţia care a circulat în mediul turistic, potrivit căreia numai costurile de modernizare a complexului Lidia au depăşit 2 milioane de euro, astfel încât cele 2,5 milioane de euro obţinute acum nu ar reprezenta o afacere prea reuşită pentru THR Marea Neagră. Compania nu a făcut, de altfel, public numele fericitului cumpărător. În scurt timp, pe 17 decembrie, THR Marea Neagră SA are organizată o altă licitaţie, pentru vânzarea Complexului turistic Claudia, situat tot în stațiunea Venus.

Vinde tot

Firma deţinută de SIF Transilvania operează 8.000 de locuri de cazare pe litoral, în vile şi hoteluri de 2, 3 şi 4 stele, în staţiunile Eforie, Venus şi Saturn. THR Marea Neagră a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de 34.420.176 lei şi un profit net de 1.691.836 lei, cu 322 angajaţi, dar şi datorii totale de 20.150.786 lei. În primele nouă luni din 2018, THR Marea Neagră a raportat un profit net de 12,16 milioane lei, față de 5,73 milioane lei, în perioada similară a anului trecut. Politica firmei este îndreptată acum spre vânzare. În iunie, în plin sezon estival, THR Marea Neagră a organizat licitaţii pentru vânzarea vilei Flora şi a 50% din hotelul Meteor din Eforie Nord, Complexul Măgura și hotel Gloria din Eforie Sud, Clădirea (parter) Agenției CFR, Complexul Lidia din Venus, Complexul Atena, Cofetărie Saturn, un teren în suprafață de 1055 mp, Restaurantul Pelican, Restaurantul Dunărea, Complexul Siret, Hotelul Mureș și Restaurantul Prahova din Saturn și Grup Gospodăresc Jupiter.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zaberca,marea jurista se pare ca face jocurile in SIF Transilvania Mangalia. Directoare pe nume Moisoiu se pare ca are sprijin politic pentru frumusete si atat.Cartile le face jurista Zaberca care le are numai cu vanzarile,carte mai putin.Motivele pentru vanzare vin de la Brasov cu dedicatie.Nu trebuie sa surprinda pe nimeni vanzarea hotelului Lidia cu fabuloasa suma de 2 500 000 lei.Pai atat sa bagat in el si sa ridicat de jos!!!!!!!!!!!!!.Traiasca SIF Transilvania si FERCALA pe langa el ca este baiat bun cu unii.
1
0
Ati vandut atatea hoteluri la preturi de rahat, se vindeti pe sub mana unor cunoscuti, numai linica stan ce si-a construit hotelul odata cu renovarea hotelului cleopatra. Si alte, si alte magarii.. o sa iasa toate la suprafata. Asteptam
1
0
e vorba de hotelu lidia vindut care anu trecut sa renovat in totalitate pe banii societatii SI CINEVA ISI UMPLE BUZUNARELE CU COMISIOANE NU SE VEDE
0
0
macar sa vanda tot sa cumpere cineva ca banuieac ca daca se cumpara si investeste . Bulgarii asta au facut .
0
0
inca un jaf
1
0
Mai mult a costat spaga decat complexul.
2
0
vinzarea este ca si gratisa, mai sunt si vreo 6000 mp, si un restaurant de vreo mie de metri patrati investiatia a fost facuta cu dedicatie si este mai mare decat pretul de vanzare dar cine la cumparat ?
6
0
Eu zic sa mai sapati cu articolul asta, veti descoperi niste fraude masive in dauna statului!! Cum se vand hoteluri in care s-a investit, pe bani de nimic, unor persoane din anturajul conducerii thr si sif. Niste mizerabili
15
0
Ce jaf ordinar pe banii actionarilor! Marea dirctoare narcisa in loc sa faca bani din turism cum fac toti pe litoral, vinde tot! Sa vezi acum bonusuri pentru trantorii de la sif3, ca , deh, sunt mari manageri! In ritmul asta fercalezu vinde tot portofoliul! Si atunci nu are dreptate Fratila cand vrea sa il dea jos?
12
2
Cu cat au vandut Lidia,atat au investit in el.Astia sunt nesimtiti de la un cap la celalalt.Fercala vinde totul la orice pret,pentru ca ii este frica de Fratila,iar marea directoare MOISOIU,pe ultima suta face ce poate.Sunt prosti actionarii ca nu ii ia de gat
10
1
mai privatizam ceva ?
2
0
L-a luat Radu Cristian prin interpusi
9
1
Traiasca nea Mielu!Pe la inceputul anilor'90,un vapor din flota de atunci a Romaniei a fost reparat la un santier din Grecia.Peste cateva luni a fost vandut unui armator roman,nu spui cine,persoana importanta,cu o suma mai mica cu vreo 50.000 de dolari decat costul reparatiei!Cam se aseamana povestile intre ele,doar personajele sunt altele!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218