REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Toader CONFIRMĂ că a redactat OUG cerută de PSD, pentru modificarea Codului Penal în acord cu deciziil CCR

Toader CONFIRMĂ că a redactat OUG cerută de PSD, pentru modificarea Codului Penal în acord cu deciziil CCR

Replica API 6 martie 2019 | 00:16 399

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat marţi că proiectul privind modificarea Codului penal în acord cu deciziile Curţii Constituţionale a fost redactat, precizând însă că oportunitatea promovării acestuia nu este în sarcina sa.

"Proiectul de ordonanţă pentru modificarea Codului penal în acord cu deciziile CCR şi transpunerea directivei privind confiscarea extinsă a fost trimis pe 17 iulie de la Guvern la Parlament. (...) Între timp, proiectul de ordonanţă a fost actualizat, adică îmbunătăţit şi cu alte soluţii ce fuseseră neconstituţionale. În noiembrie 2017 a fost transmis proiectul de lege cu modificarea Codului de procedură în acord cu deciziile, consolidarea prezumţiei de nevinovăţie şi aici faceţi o deosebire. Eu, ca ministru, împreună cu colegii mei de la Direcţia de elaborare, redactăm proiectele şi v-am spus, l-am redactat, dar momentul, oportunitatea promovării proiectului de Ordonanţă sau de lege, nu este în sarcina mea. (...) Dacă un articol dintr-un proiect de lege sau lege este declarat neconstituţional, nu înseamnă că acel caracter de neconstituţionalitate este înlăturat pentru că poţi un articol, care vreţi voi, să spui că este constituţional din prisma articolului 44 că nu încalcă proprietatea, dar mâine, poimâine sau jumătate de an acelaşi articol să fie declarat neconstituţional pentru că este o altă critică ", a spus Toader, la Parlament, relatează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bagati-ai pula in doamna ma-ta , pensionara cap, de unde pula mea iti atarna in gura ? hai sictir rezistent dusman al tarii !
0
5
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
4
1
mai criminalule tu de unde ai aterizat, am eu memoria scurta- tu nu cumva ai fost membru CCr iar sluga si presul fidel dorneanu nu executa dorintele puscariasului draknea?, mananci cu gura plina- de ce nu te-ai dus la Timisoara, erai asteptat, ca peste tot, cu tavi pline de rahat
7
1
Tudorele tata, pacat de parintii ce te-au tinut in scoli... Au cheltuit banii degeaba cu tine. Nu vezi ca rade lumea de tine? Ai ajuns bataia de joc pentru o tara intreaga ba si europa . Poti sa stai si in cap acum tot asa vei ramane in istorie. Un tantalau inhaitat cu tot felul de hoti. Si-ai sa vezi si tu cum e sa se pise un HOT ca DRAcnea in capul tau!
8
0
Asta e diferenta dintre un asistat social si Tudorel primul este inofensiv pe cand un om scolit care serveste o cauza rea este f.periculos pentru Romania si locuitori ei fara dosare penale.
8
0
Mare cacat cu ochi mai esti mai sclavule!!!
8
0
Deci recunoaste ca e marioneta lu' Dragnea
8
0
Lui acest oltean Iordache i s-a cam urcat mamaliga la cap.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272