REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tomac solicită testarea tuturor persoanelor aflate în carantină sau în autoizolare

Tomac solicită testarea tuturor persoanelor aflate în carantină sau în autoizolare

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 938

Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, solicită autorităţilor ca, în contextul epidemiei de coronavirus, să testeze toate persoanele aflate în carantină, dar şi pe cele în autoizolare şi să înceapă producţia internă de aparate respiratorii pentru tratamentul celor infectaţi.

"Voi solicita astăzi Guvernului României să acţioneze urgent în următoarele trei direcţii esenţiale în lupta cu coronavirusul: să dispună testarea tuturor persoanelor aflate în carantină; să fie testate toate persoanele care se află în autoizolare, iar Ministerul Economiei să solicite industriei autohtone ca, în cel mai scurt timp, să producă aparate respiratorii pentru tratamentul celor infectaţi de coronavirus", a scris Tomac, miercuri, pe Facebook, scrie Agerpres.

Preşedintele PMP face un apel la cetăţeni să stea în case şi să se aprovizioneze o dată la trei zile pentru strictul necesar, menţionând că aceasta este singura cale prin care virusul poate fi stopat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tolomac asta din ce gaura de sobolan a mai aparut
0
0
Este foarte bine. Asa trebuie procedat.
2
0
Va'n gura de nemernici cu politica voastra cu tot. PE TOTI POLITICIENII, FARA EXCEPTII
1
1
De ce toate trebuie sa se intample doar acum, dle EUGEN TOMAC? De epidemie se stia din decembrie 2019 cand ati criot bugetul iar Min Sanatatii i-ati alocat jumatate din fondurile anului anterior? Degeaba faceti solicitari fara acoperiri financiare, doar ca sa punctati la imagine. Vreti reconversia economiei pt situatii de urgenta dar pt care intreprideri? A celor de la fier vechi? Slaviti importurile si subminati economia nationla prin politica economica a guvernului pe care il sustineti.Vorbe, vorbe si mult politicianism!
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108