REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Totul despre nunta fiicei lui Becali. Un călugăr de pe Athos a participat la slujbă

Totul despre nunta fiicei lui Becali. Un călugăr de pe Athos a participat la slujbă

Replica API 14 octombrie 2019 | 00:00 723

Fotografii: Blitz

Sâmbătă, 12 octombrie, a fost una dintre cele mai fericite zile pentru Gigi Becali – şi-a văzut fiica cea mai în rochie albă de mireasă, la braţul soţului ei, un aromân dintr-o familie înstărită. Mândru nevoie mare, latifundiarul nu s-a uitat la bani şi a organizat o petrecere cu 700 de invitaţi la Palatul Snagov.

După ce joi s-a căsătorit civil cu Mihai Mincu (28 de ani), Teodora Becali (23 de ani) a îmbrăcat sâmbătă, 12 octombrie, o superbă rochie de mireasă şi a păşit, plină de emoţii, în biserica Sf. Spiridon Nou din Capitală. Invitaţi unul şi unul le-au fost alături, iar din program nu au lipsit nici incidentele.

Încă de dimineaţă a fost agitaţie în faţa casei lui Becali. Un bărbat a coborât dintr-o maşină şi a început să strige şi să lovească în poartă cu picioarele. Un om de ordine al lui Becali a încercat să-l calmeze pe individ, dar a fost şi el lovit, astfel că s-a refugiat pe proprietate. Bărbatul furios a continuat să-i lovească pe toţi cei care au trecut prin zonă. Nici maşinile care au tranzitat zona nu au scăpat de furia agresorului care a scuipat şi lovit toate autoturismele, precizează adevarul.ro. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au calmat cu greu pe atacator, l-au urcat într-o dubă şi l-au dus la Secţia de Poliţie. Gigi Becali a declarat că nu cunoaşte motivele agresiunii asupra reşedinţei sale, dar a precizat că a evitat să iasă să vorbească cu agresorul: «De ce să ies, să mă enervez şi eu? Dacă îl loveam mă luau pe mine. Data trecută mi-au furat maşina şi m-au arestat. Acum dacă ieşeam eu, îl potoleam, dar mă luau pe mine. Poate nu mai apucam să particip la nunta fiicei mele”.

Dar incidentul a trecut, iar după prânz invitaţii au început să se adune acasă. După ce au încins câteva hore în curtea vilei din Pipera, alaiul de nuntaşi s-a îndreptat către biserică.

Mai mulţi călugări au participat la slujbă, unii dintre ei fiind aduşi de pe Muntele Athos, dar şi de la Mănăstirea Frăsinei. A venit şi mitropolitul Dobrogei. Becalii i-a îmbrăţişat pe toţi.

Evenimentul a fost filmat cu o dronă, atât la locuinţa din Pipera, cât şi la biserică şi la restaurant. Becali a declarat că cel mai important cadou pe care l-a făcut însurăţeilor a fost rugăciunea de dimineaţă. În rest, au de toate, iar el ştie foarte bine cum şi-a crescut fiica.

Becali şi-a ţinut de mână fiica mijlocie, Alexandra (21 de ani), care a purtat o rochie diafană. Nu au lipsit mama şi soţia lui.

Mirele, Mihai Mincu, este un prosper om de afaceri pe care tata socru se pare că-l iubeşte foarte mult. Acesta din urmă a mărturisit că acum are 3 fete şi un băiat.

Nunta a avut loc aseară la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi. Se pare că a costat jumătate de milion de euro, însă Becali nu s-a uitat la bani. Mai mult decât atât, cum îşi doreau foarte mult o formaţie care era antamată la o altă nuntă, le-ar fi plătit acelor miri 20.000 de euro ca să îi cedeze lui muzicienii.

Meniul ar fi costat puţin peste 100 de euro şi nu a fost unul de fiţe, ci pe bază de mâncăruri tradiţionale româneşti.

Atât mirele, cât şi socrul mic şi-au făcut costumele pe comandă de la Alexandru Ciucu. Gigi Becali a ales un costum cu revere din mătase dintr-o ţesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din acelaşi material, e la două rânduri, cu 6 nasturi, iar pantofii au fost şi ei speciali, cu nişte simboluri bisericeşti pe toc. Mihai Mincu a comandat trei costume cu detalii spectaculoase, pe care le-a schimbat pe parcursul serii.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca eram si eu becalii!?
0
1
Daca astazi sunteti mai saraci, asta se datoreaza si semianalfametului de GIGI BECALI.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920