REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Traian Băsescu, către Vela: 'Marș afară din Guvern, nenorocitule!'

Traian Băsescu, către Vela: 'Marș afară din Guvern, nenorocitule!'

Replica API 15 aprilie 2020 | 14:19 6355

Fostul președinte Traian Băsescu s-a dezlănţuit la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, despre care spune într-o postare pe facebook că a reușit să devină „panarama publică numărul unu”.

Traian Băsescu: „Marş afară din guvern nenorocitule!

"Încet, dar sigur, ministrul de interne reușeşte să devină panarama publică numărul 1, depășindu-l pe “curajosul” Ponta, cel care cu deplină lașitate a abondonat lupta cu efectele unui incendiu grav, dar local. Panarama de procuror ratat s-a speriat de moarte și s-a refugiat în Turcia, abandonând şi guvern şi partid şi… Acum, Ponta este pe toate televiziunile dând sfaturi cum să rezolvăm problemele. Uitând că a abandonat din prima clipă și oamenii afectați de incendiul de la Colectiv și familiile acestora și sistemul medical prins pe picior greșit. O altă stea a demagogiei de ultimă speță domină la concurență cu Ponta dezbaterea publică, “ministrul cu elice”. De dimineață până seară, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretată cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie suvița, Vela, nu mai predidește dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului", a scris Băsescu pe facebook.

"Pas cu pas, demagogul cu elice a reuşit să-l ajungă pe Ponta şi în demagogie şi în ticăloşie"

Fostul preşedinte al României a mai continuat: "Fără scrupule, Vela secondat de Arafat, au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste, lăsând ca mulţi oameni, în primul rând vârstnici, să moară în casele lor, fără să ştie că sunt infectaţi, fără să ştie de ce se sufocă, fără să primească nicio şansă la viaţă în lipsa asistenţei medicale. Între timp, propaganda iohanisto - liberală, declară triumfalist că cele câteva sute de morţi sunt un mare succes. Cei care au murit fără asistenţă medicală în casele lor din mediul rural, din oraşele mici, nu sunt în statisticile lor. Canaliile dorm liniştite şi îşi savurează succesul de a-i ne fi păcălit şi pe români şi pe străini, la adăpostul recomandărilor Profesorului în microbiologie Alexandru Rafila. Dar licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât de la tribuna Ministerului de Interne începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolar".

Fostul preşedinte: "Noul trimis al lui Dumnezeu pe Pământ pune toate maşinile Poliţiei Române şi toţi poliţiştii să purceadă la împărţit lumină2

Atacurile nu se opresc aici: "Şi pentru că licheaua este deja la stadiul la care picioarele şi capul nu-i mai sunt pe pământ, crezându-se cel puţin un substitute pământean al celui care va învia în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, s-a gândit să facă din poliţişti un soi de cântăreţi în corul bisericii. Noul trimis al lui Dumnezeu pe Pământ pune toate maşinile Poliţiei Române şi toţi poliţiştii să purceadă la împărţit lumină în Noaptea Sfântă a Învierii. Mă mir că nu trebuie să citească şi ceva din Biblie la scara fiecărui bloc. Vela, pe ce punem pariu că n-ai curaj să distribui poliţiştilor haine preoţeşti că uniforme tot nu au primit de câţiva ani. BOR notează faptele tale bune Vela, iar credincioşii iţi vor rămâne recunoscători până în ziua votului.

Marş afară din guvern nenorocitule!

PS - Vitejii lideri sindicali din poliţie stau pitiţi să vadă cum se sfârşeşte şi să ştie de partea cui să fie",a conchis Băsescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma base mare dreptate ai da astea sunt fosti tai PDL ce lecti le ai dat tu la maidaneji tai
4
0
Bravo Base! Bine spus!
5
5
A facut multe greseli Basescu in mandatele sale ,dar in cazul de fata are perfecta dreptate ,popii nu se mai satura de bani ,asta e miza satanele in sutana nu se mai satura ,au averi colosale si au transformat biserica in SRL- uri scutite de impozit . Luati seama la comportamentul PAPEI de pastele catolic .Dar la noi in loc sa ii indemne la izolare in case ,ei ii cheama la lumina ,prescura . Si ptr cei ce se inghesuie la biserica , va apuca AMOCUL doar de paste si craciun .
7
3
Iesi afara javra ordinara ti-au strigat tie politistii si jandarmii, nu lui Vela. Tu ai furat peste 300 de vapoare, intrega flota comerciala a poporului roman, javra ordinara, tu ai furat toti banii de la transporturi afisand pe soselele Romaniei, aici sunt banii dvs, tu ai furat tot ce se putea fura de la capitala cat ai fost primar general, tu ai dat Romania pe goarna cat ai fost pres e dinte, si acum zici de Ponta ca nu a luat de nevasta nicio nevastuica de-a ta zbanghie, si de Vela ca transforma politistii si jandarmii in credinciosi purtatori de flacara si lumina ? Basescu si Covid 19 !
10
5
Mainbine va uitati la Viorel si Vultita decatvsa va uitati la senilul asta
5
6
Jos palaria Trainane.
6
6
Dar cate spitale s-au facut in 10 ani de mandat ai tai? Securistule
11
5
Base nu uita..mult sloboz tu si eba de la noi.
8
3
BOR nu plateste taxe si impozite!In schimb vor folosi Politia,platita de contribuabili,pe post de delivery adica livrari!Politia sau Jandarmeria fac taximetrie sau livrari pe bani publici pentru preoti care nu platesc o para chioara drept impozit!S-ar cuveni niste explicatii sau chiar demisii din partea lui Vela si Orban!Avocatul poporului nu se poate implica?Pe Iohannis oricum il doare la basca,e la doilea mandat,nu mai candideaza!Faptele lui Vela sunt de natura penala.Demisia Vela!Demisia Orban!
15
0
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
21
1
Synevo Bucuresti a cumparat analizor care face 5600 teste pe zi . Dsp ul Bucuresti ii trimite doar 10-15 teste pezi.
8
0
Mars de aici
10
2
Mincinos. Securist. Turnator. Mitocan. Escroc. Betiv vicios. Stramb. Ticalos. Hot. Imbatranit in rele. Si pentru ca toate calitatile astea trebuiau sa poarte un nume cu rezonante si vibratii anale, amintiti-va si ignorati-l.
16
5
ziar de cacat .slugi psd
12
4
Javra ordinara numita Basescu, imputit mai mare ca tine nu exista. DemisIa in anumite conditii inseamna onoare ba "NU AM LOVIT COPILUL NICI CU PUMNUL NICI CU PALMA".
20
4
aici nu putem compara ce sa intamlat la colectiv cu situatia de acum la colectiv a fost un accident nedorit de nimeni care probabil putea fi evitat de organizatori acum e vorba de PANDEMIE d-le fost presedinte asa ca .... asta nu inseamna ca nu merita d-nul VELEA ceea ce i-ati spus
5
6
Cine vorbeste, cine critica...cel care a ingenunchiat Romania in timpul mandatelor sale...ce tupeu ordinar
14
2
Alupigus, Petrov...
13
2
Las base ca nici tu nu ai fost mai breaz .Elena udrea inca te viseaza .
18
2
Chiorule ai un tupeu ordinar sa vorbesti!!!
16
8
De obicei mergeam la biserica si luam lumina. Daca anul asta nu iau ce o sa se intample?
8
4
You are the best!
8
19
crema de plaja
4
3
Daca era altu in locul meu sa praduiasca 300 de nave era impuscat.Dar eu am spate puternic si va dau muiane la orice ora.Pe hotul de case de la Sibiu eu i am dat unda verde cum sa va futa in gura drag popor roman
22
5
Base cam ai tupeu Ai uitat ca ai distrus spitalele si au gonit romanii din tara Nu ai facut nimic bun Ar trebui sa ai pliscul mai mic
27
3
Base ai uitat sa le spui ca trebuie sa taie salariile .Priceputule.
23
4
base a ajuns cdt de vapor pe repede inainte pt ca a avut secu in spate, a ramas la acelasi limbaj de poarta 1, ar fi un aer mai respirabil daca ne-ar lasa in pace.
27
3
Vela o sa platesti prostane,
5
9
Basescule Petrov mars sa ne sugi falusurile, javra ordinara si tradator de tara si de neam.Bah turnator securist tu trebuie sa taci porcule pentru tot raul pe care l-ai facut tarii.
24
4
ia uite cum au ajuns toti securistii de cartier , vizoristii de pe timpul lui ceasca sa-l faca pe basescu turnator . Cand va turnati vecinii la securitate pt orice rahat cum era , cum va numeati ?
13
9
Un turnator la securitate da o lectiu unui papagal. Nu stiu ce e mai rau, unul sau altul, totusi basescu cred ca e de 100 de ori mai rau pentru tara. Turnator la securitate idiot cu suvita ce esti
25
5
Petrov si Vela, doua zdrente care s au gasit sa ne dea lectii. Un turnator si un habarnist fost primar, ambii au facut sau fac experimente pe cocoasa romanilor
20
4
Ca s-asa sunt ametit...ia mai toarna Lenuto un pahar la baiatu.... Vineeee!!
18
0
Ultimul om care ar tb.sa vb.e base....cine l asculta?!....nu el a inchis spitalele....10 ani cat a domnit ce a facut ptr.tara asta.....a furat cu acte si el si analfebetele de fete ale lui plus panarama de udrea care sarea noaptea gardul de la cotroceni.....mars afara basescule!
23
2
de la iesi afara javra ordinara la mars afara nu-i decat un pas
13
4
Ce nu zice securistul la betie
20
3
basescu nu face exceptie.
15
3
ii dau dreptate si lui chiorete pentru prima data,a fost si el mare hot si mare panarama dar kkt mare cu guvernul lui de tradatori il depasesc cu mult,muie iohanis,muie penele
14
9
Basescule, atata stii, sa jignesti si sa bagi la puscarie adversarii politici. Esti un turnator oribil, mincinos, perfid. O mare pata neagra in istoria ROM., 10 ani presedintele ROM. Incredibil. Dar de ce nu-i ceri demisia lui Orban , ca asta pt. voturi o omoara si pe ma-sa.Tot pt. voturi a trimis sclavii in Germania. Si cate si mai cate nenorociri au facut in doar 6 luni. Cand se vor vedea 4 ani, atunci va fi prapad pe romani.
32
6
esti crestin dar ai trecut la pagani, ai invatat la cersir dou cuvinte hispanice adio nu te va mai favoriza nici Dzeu!
13
2
E unu p.acilea,popa-securist de nadejde,care ne inbrobodeste de cite ori apare javra.Incepe cam asa:nu-l indragesc,sau, nu l-am votat , sau nu mi-e drag,dar.Mare javra...
6
1
sunt o jigodie securista si mi am turnat toti colegii de institut
26
3
Popii sunt suparati ca nu mai merg la cersit cu inventatul paste din casa in casa. Ori ei ori aia de la ispania cu por favor moneda tot una
9
5
In Muntenegru mai multi preoti care au incalcat restrictiile si au deschis dumiica bisericile au fot arestati. Poate asta ar trebui sa faca si MAI nu sa plimbe lumina sfinta a lui vela. Vela isi incalca propria ordonanta deci trebuie demis. poate ca asta ar fi decomentat nu ce a facut Basescu. a propos, nu mai e demult presedinte!!
14
11
Daca ne pisham pe fatza lui Vela inseamna ca il luminam?!
8
10
pai ba flegma dracu, mai gunoi ca tine si ca fratele tau nu e nimeni ba boule. tu vorbesti dute dracu si taci. ce e rau ca politisti imparte lumina unui popor ortodox. betivu dracu ce esti
24
6
au cei replici, care sug pulicica.
0
9
Ce placere au sa si ia fata unul la altul si toti propagheaza , cu ghilimele, aberatii din putul gandirii, insa , apoi sunt infratiti in afaceri , in aliante. Greu de spus cand se va reseta clasa politica romaneasca cu adevarat ! Parca si au propus indirect sa il puna in valoare pe Ceausescu, macar el chiar credea in politichia lui!
5
4
Romanilor, le este scirba de Basescu, pe buna dreptate. In urma anuntului ca PSD-isti vor organiza nu stiu ce disensiuni, s-ar putea sa isi dea demisia, ministrul de interne. Realitatea este ca prin organizarea care a decis-o, va avea loc cea mai mare dezordine. Asa ca, stati acasa!
18
3
Deci Vela e mai prost ca Veorica! He,he, ce prostalai au si liberalii printre ei! Pentru asa prostalai ca vela si goeghiu ati iesit la proteste sa luati gaze si pulane in cap? Meritati mai multe!
11
10
Nu mi-e drag si nu-i mai prejos decat cei din actuala guvernare, dar e corect ce spune privind impartirea de anafura si lumina de catre organele de ordine. In obiceiurile de Pasti de prin anii'70 in unele localitati, la tara, erau cateva familii de gospodari care faceau prescurile din care se facea apoi anafura citita si stropita cu vin de preoti.Tot aceste familii isi tocmeau nepoti, fini, cumetri,persoane tinere care mergeau din casa in casa sa imparta pungute pregatite cu ceea ce numesc astazi Pastile,pana rasarea soarele.Si nu era pandemie, dar cu siguranta oamenii erau mai intelepti.
6
7
are o pula dreptate cat a fost presedinte a inchis o gramada de spitale, si acum da sfaturi, daca nu l-ati fi votat ca oile poate spitalele alea erau si-acum,in momentele astea de criza
19
14
Oare de la JB sa fie?
14
6
ca base are dreptate. Mare.
19
14
Ce Basescule, nu ai baut destul sau ai baut prea mult azi? Ti-e teama ca te intrece in nesimtire si imbecilitate cineva?
16
12
Toata lumea spune izolare , izolare si baiatul asta velea pune bomboana deasupra colivei romanesti la presiuunea popilor corupti si netrebnici, cine va plati pentru treaba asta, cine va plati pentru mortii care vor apare, stim ca romanii sunt haotici si o sa fie o nebunie ? Preafericitul dany , jubileaza , de guvernul asta slab in frunte cu presedintele ! Base senilul sa ne lase Amin
17
14
ha se cearta viperini intre ei,halal oameni politici au avut pdl pnl ,acel DA mincinos.iar acum multi pedelei se ascund prin holera galbena .muie futu-va in gura ,muie si tie ba chiorpecule.ai uitat ca in mandatul tau ai inchis spitale si ai facut numai marsavii.du-te deaq.muie si pacaliciului COIELA VELA
21
9
Mori securist bolsevic Petrov!
24
8
ba base,banesi,ne-ai umplut de latzei ,politicieninca fiita,analfabeta aia de la transporturi,sukfina,benzina,rovana,rexona,roxana,etx,simai ai tuoeunsa zic ceva? tactu apevist stie ce manglitor turnator a crescut? n.ai facut nimic 10 ani si te.ai trezit acummsa critici.mars in pat!
21
9
ca de la javra la javra.
30
7
mars, gaozarule..hahaha
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272