REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Trăistariu e bucuros că este căutat pentru concerte!

Trăistariu e bucuros că este căutat pentru concerte!

Replica API 6 aprilie 2022 | 00:04 1576

Anul 2022 se anunță a fi ca un pansament pentru artistul constănțean, Mihai Trăistariu. Acesta și-a propus să aibă o vară încărcată din punct de vedere profesional. Luni, 4 aprilie, artistul a fost la studioul lui din Constanța pentru a înregistra o nouă piesă. Se pare că, după doi ani de pandemie, viața lui Mihai Trăistariu își reia cursul obișnuit și-l aduce pe constănțean, mai optimist ca oricând, în atenția publicului.

Mihai Trăistariu

După cei doi ani de la începerea pandemiei, care l-au afectat foarte tare pe constănțeanul Mihai Trăistariu, iată că pe strada artistului răsare din nou soarele. Acesta așteaptă cu nerăbdare vara 2022 pentru a lua parte la evenimente și a recupera pierderile din anii anteriori.

Mihai Trăistariu a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că, din anul 1999 își contabilizează toate evenimentele la care a participat, cel mai slab dintre ani fiind 2020, când din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de autorități, aceasta nu a avut de trecut nici un eveniment pe listă.

Sunt fericit că e primăvară, de după pandemie, să zic așa. Lucrurile nu vor fi probabil ca în 2019, dar măcar la jumătate și tot ar fi ceva. Din anul 1999, de când am debutat, eu îmi contabilizez toate concertele și am toate agendele cu concertele și evenimentele la care particip și la sfârșit de an îmi fac o contabilitate. În 2019 an avut 158 de spectacole, cele mai multe fiind vara pentru că mă duc la resorturi, la terase, teatre de vară, la zilele orașului, comunei, mai cânt la o nuntă, la un botez și se nimereau și câte patru, cinci pe zi. Vara cântam și la Aqua Park și la Aqua Eforie, și la ora prânzului, așa se nimereau. De când a venit pandemia a fost groaznic, anul 2020 am avut zero spectacole. Anul trecut am avut patru concerte mari și puține terase la care cântam două – trei melodii și atât, deci mai nimic. Sper ca vara asta să fie grozavă, să se repare toate. Deja sună telefonul, am avut un prim concert la Galați, acum urmează să am la Râșnov, la Brașov, la Timișoara, deja se schimbă lucrurile. Au început să mă sune și pentru nunți, am deja patru programate.”

Mihai Trăistariu este încântat de cum evoluează lucrurile pe plan profesional

Pentru artistul constănțean, principalul plan, atât pentru vara anului 2022, cât și pentru restul anului, este acela de a lansa cât mai multe piese.

Sunt un om fericit. Principalul plan pentru vara aceasta este să scot piese, chiar astăzi (luni - n.r.) am fost în studioul meu de înregistrări din Constanța și mi-am înregistrat o melodie și încep să scot piese pentru că asta lipsea, lipseau piese noi din repertoriul meu. O să lansez piese noi și o să încerc vara asta să alerg pe unde pot și cât pot să mai fac un bănuț. Apartamentele din Mamaia Nord, cele șase, deja sunt rezervate trei sferturi. Foarte mulți oameni și-au rezervat deja și asta mă bucură. Asta mă ține pe linia de plutire, nu mă mai îngrozește că nu mai fac bani și mai am școala de muzică pe care încet, încet am redeschis-o și încep să vină și copii sau tineri care vor să cânte la instrumente sau cu vocea, să danseze, avem de toate acolo la cursuri.

Mihai Trăistariu: ”Am în plan să merg în Grecia, în Malta și în Dubai.”

Pe lista scopuri de atins în vara 2022, Mihai Trăistariu are în plan și excursii în afara țării.

Încet mă pun pe picioare și sunt destul de fericit. Vara asta vreau să fie plină, vreau să ies și din țară că nu am mai ieșit de doi ani și am în plan să merg în Grecia, în Malta și în Dubai. Acestea țări sunt țări călduroase și eu m-aș muta oricând, mie îmi place vara și canicula și aș fugi oricând acolo. Planul pentru vara asta este format din concerte, școala de muzică, apartamentele și niște excursii. Eu mai fac și niște concursuri de copii și festivaluri, asta am făcut și în pandemie online. Ele merg în continuare, mai găsesc talente, le mai susțin, le mai duc pe la televizor, încerc să mai promovez din tinerii talentați. Cam acesta este planul meu pentru anul 2022”, a declarat pentru Replica de Constanța, artistul constănțean Mihai Trăistariu.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cocalar frustrat!
0
0
Vreau sa vii sa canti la mortii nostrii de pastele blajinilor.Nu rata Oferta speciala!
1
0
parca zicea ca pleaca din tara si ne lasa in pace acum iar a parut ? ceva poze noi in chiloti a mai pus si el ?
1
0
si plateste vreo taxa la stat din conecertele si nuntile alea? ca oracaia de foame si acum are multe garsoniere inchiriate fara sa plateasca vreo taxa
0
0
Parca se ducea in dubai ca era viata mai ieftina facturile erau zero
0
0
pai parca se plangea ca nu are bani de facturi si de deplasari la tv-uri...acum Dubai si Grecia?
0
0
vb frumos de traistariu ca mi se scoala pla.sta ca un cersetor la colt de strada si se roaga ca lumea sa i viziteze sala
0
0
il cauta poponarii sa-l ia la pla
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108