REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Trecerea de pietoni ‘inteligentă’ se descompune

Trecerea de pietoni ‘inteligentă’ se descompune

Replica API 14 decembrie 2019 | 09:47 446

La intrarea în oraş, pe bulevardul Tomis (zona Rovere) a fost amenanajată la începutul lunii noiembrie prima trecere de pietoni cu leduri care se pare că este în descompunere.

După nicio o lună, o porțiune din trecerea de pietoni s-a desprins din asfalt. La momentul constatării, contactați fiind de „Replica” reprezentanții primăriei au declarat că se fac verificări, urmând ca la fața locului să se deplasaze cei care au instalat ledurile. Din câte se pare, partea de trecere afectată zilele trecute acum a fost ridicată de tot de pe carosabil.

Vă reamintim faptul că Primăria Municipiului Constanța a implementat în data de 7 noiembrie, un proiect pilot cu treceri de pietoni inteligente pe bază de senzori și leduri în asfalt care se aprind în momentul în care cel care intenționează să traverseze este detectat pe trotuar. Trecerea de pietoni oferă astfel o mai bună vizibilitate și crește nivelul de siguranță al cetățenilor care traversează acest bulevard intens circulat. Trecerea este vizibilă în primul rând pentru șoferi iar pentru pietoni este mult mai sigură.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba se baga treceri cu LED-uri si cu proiectoare. Cele mai bune tot semafoarele raman cu buton si , sau sincronizate cu acelea de la intersectiile bulevardelor, si ma refer aici la toate trecerile de pietoni de pe bulevarde.
5
0
prostii d'astea va trebuie?handicapatilor din primarie terminati cu cheltuirea banilor orasului pe prostii!!!!
6
0
O fi biodegradabila, probabila va disparea dupa prima ninsoare.
11
0
mai asteptati si voi 1 an si vine USR si va face lucrurile ca la carte. In frunte cu Caragheorghe Constanta va deveni un NY!
2
12
Inteligente cu caractere nepermise ...ha,ha.
8
0
Pana la tichii de margaritar, nu se poate lampa arsa de la trecerea de pietoni din dreptul Auchan sud, de pe Mangaliei ? Seara si noaptea e o bezna totala exact la trecerea de pietoni. Sau va trebuie studiu de fezabilitate daca trebuie luminata zona. De la cate accidente in sus se poate schimba lampa ?
13
0
aici este afacerea imbecilului si cretinului de babu , care a incasat o spaga colosala din banii celor care-si platesc impozitele... doar nu credeati ca se va face ceva de durata , totul este pentru buzunarul cioclului cu freza aranjata la casa albastra , a machidonului babu de care rad toti angajatii primariei. totusi , este necesar sa fie verificate cheltuielile pe borduri , prostiile de cioburi pe trotuare in intersectii , amenajari locuri joaca , plantari pomi , etc... alo , dna sau curte de conturi ?!?
16
1
Ne fura pe fata, pe fata ma! Pun pariu ca anul viitor castiga fagabou cu peste 50% ca asa e romanu, in 2 zile uita..
13
2
Daca verificati mai cu simt de raspundere o sa observati ca acele piese au fost lipite de asfalt cu un silicon ordinar in graba. Nu se face asa ceva. Bani aruncati. Defapt furati. Mai are rost sa dezbatem si despre firma care a castigat si acest contract cu primaria?! Numa tembeli...
17
0
E inteligenta. Refuza sa se asocieze cu smenarii care au montat o
26
0
mi se rupe, ca orice lucru pe care il fac. il fac sa va spal pe ochi.
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108