REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

TROTUARE ca după BOMBARDAMENT, în centrul Constanţei! GALERIE FOTO

TROTUARE ca după BOMBARDAMENT, în centrul Constanţei! GALERIE FOTO

Replica API 7 mai 2019 | 00:00 247

Bulevardul Mamaia – arteră principală, care face legătura între centrul municipiului Constanța și stațiunea Mamaia. Un bulevard care ar trebui să fie reprezentativ pentru orașul de la malul mării se înfățișează trecătorilor cu tot ce înseamnă „neajunsuri” la nivelul urbei.

Luând-o la picior, nu se poate să nu remarci trotuarele „ca după bombardament”, cu denivelări rămase în urma lucrărilor realizate în zonă, cu gropi și autoturisme care blochează accesul pietonilor. Asta în ciuda faptului că vorbim despre o arteră cu unele dintre cele mai late trotuare din oraș!

Imaginea dezolantă este completată de piesele de decor urban distruse, de pereții blocurilor plini de graffiti și, cum altfel, de prezența câinilor maidanezi. „Bălăriile au început să crească printre pietrișul de pe trotuare, pe porțiunile săpate pentru diversele lucrări.

Am putea spune că acestea vor fi viitoarele spații verzi ale Constanței, având în vedere rapiditatea cu care dispar peticele de verde din fața blocurilor?!”, ne semnala un cititor „Replica de Constanța”.

F.B.

Citește și: Aventura pietonilor din Constanţa: pe trotuare cu gropi, denivelări şi maşini!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel de sub mine APLICA o poti lua si pe mama ta sa te ajute
2
16
Sa va fut in gura cine mai voteaza cu PSD-Ul , ORDINARILOR
17
1
Undeva in HCML se prevede ca dupa o interventie asupra carosabilului ,trebuie adus la starea initiala sau amenda
15
0
imaginile se potrivesc si pentru imaginea Constantei in ansamblu.
16
0
Invidia nu va lasa sa traiti in liniste. Veniti la Navodari, orasul care are trotuare doar la mare. Noi nu avem asa probleme pentru ca NOI NU VREM SA AVEM TROTUARE. De asta am votat si vom vota mereu PSD-ul. Daca pleaca ei ce partid mai ia atata m u i e si pentru atat de mult timp?
9
0
Ce va mira ? Oras de parveniti kokalari moldo ciori si condus de incapabili aroganti. Huo fi miar scarba Luminitzo
8
7
Avem destule curve politice care sa faca trotuaru' . Curvele pe bune sunt chiar intreprinzatoare reale si se pisa pe politicienii care ar vrea sa fie cirve dar nici asta nu reusesc. Curvele atrag si macar ofera satisfactie pentru bani,politicienii doar iau bani si sunt si nasoi ca curu' cand se caca.
6
2
Etcu petru alias Renzo ZNR si concubina lui florentina paros alias floriy coafeza de meserie si paravan financiar pt bani furati din conturi le bancare de catre escocul etcu petru bani pe care ai transforma in bit coin ca sa se piarda urma
3
1
faceti poze doar unde vreti voi,mai spre capitol de ce nu ati mers?? sa vedeti cum arata trotuarul in fata casei italia,distrus si ocupat de masinile angajatilor apelor aromane...vreti sa va arat eu filmari cu mame care ies cu caruciorul in strada pentru ca nu pot folosi trotuarul si garajele de langa apele aromane cand se vor demola??
28
1
Tot Confortul este canalizat pe lucrari care ii convin lui Stanca alias Nelutu angajat siadministrator al societatii care face transportul ! Cat priveste Directorul in afara de aroganta si de lipsa de respect acesta este deservit lui Nelutu ! DNA va avea de instrumentat activitatea evazionnistului de Stanca care este tinut in brate inca de ..... stim cine ! Apropo nu numai transortul ci totul achizitiile sunt legate de Stanca : pavele ,piese de schimb , masini achizitionate , piatra !! Eheeee vine vremea ..... mai e putin ....
12
1
de ce garajele din spatele blocurilor LE 37 si LE 34 - Trocadero - nu au fost ridicate ? deci nu exista o lege pentru toti ?
13
0
Acum schimba bordurile la Casa de Cultura, intre I.L.Caragiale si Poporului. In loc sa rezolve problema cu frecventelor caderi de tensiune si cu lipsa apei. Asta ne trebuia!
7
5
gata gata. cumpar acum niste marmura si va fac trotuare. sclavii mei. offf ce va agitati voi. hai ca va suflu in cuc acum ca vin alegerile
8
3
Deci noi avem bani da navem sosele si trotoare da avem masini dalea scumpe si curve la produs, deci daia nu merge tara asta bine ca curvele si pestii nu platesc taxe sa sa faca troutouare la shauri
5
4
Constanta...un mare contrast , in sensu negativ : plin de tiganime , flegme si pe alta parte , plin de mall-uri , bmw , audi etc . Pacat ca s-a " dezvoltat " in sensu acesta .
23
0
Adevarata cauza nu poate fi aflata,ea contine caractere nepermise.....
12
0
si ce-ai vrea sa faca, sa scoata stalpii sa poa sa parcheze masinile , mamele cu copii in carucioare si cei in scaune sa o ia pe strada, nu?
23
5
nu mai sunt bani pt lucrari. au disparut pt campanie
26
0
Bine ca au pus borduri pe Str. Unirii si au ingreunat traficul din cauza faptului ca masinile nu mai pot parca pe trotuare! Atat i-a dus capul!
19
18
TREBUIE SALVATA DE ACESTI NEPUTINCIOSI!
31
2
Orasel de capatani de batal, ciori si telemea de oaie
43
1
Asa e cand aceasta urbe simbol este condusa de un vagabont, care nu a re nici un pic de experienta !
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212