REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ţuţuianu: Aproximativ 1500 de români ADUȘI din ZONELE ROȘII din Italia vor fi CARANTINAȚI în Constanța

Ţuţuianu: Aproximativ 1500 de români ADUȘI din ZONELE ROȘII din Italia vor fi CARANTINAȚI în Constanța

Replica API 21 martie 2020 | 08:39 14447

Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj adresat constănţenilor, şi nu numai, prin intermediul căruia îl acuză pe prefectul George Niculescu că permite intrarea în Constanţa a unui număr mare de români veniţi din Italia, pentru a fi carantinaţi.

"În obediența sa politică, acest înalt funcționar public a lecturat în Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență un document care ne anunță că aproximativ 1500 de români aduși din zone roșii din Italia vor fi carantinați în Constanța, în contextul în care județul nu dispune de baza materială medicală necesară în asemenea situație. Este un caz de iresponsabilitate maximă, atât pentru românii aduși din Italia, cât și pentru locuitorii județului. Lipsa testelor, a disponibilului de paturi, a echipamentelor necesare într-o situație atât de gravă - conduce la o criză sanitară și umanitară. ESTE UN ACT IRESPONSABIL, FARA PRECEDENT!", a scris Ţuţuianu pe facebook.

Acesta face apel la președintele Iohannis, la Guvernul României să ia măsurile care se impun și să nu transforme Constanța într-un județ izolat.

"Oamenii trebuie triați epidemiologic și transportați în mod asistat în județele de unde provin. Altfel, au fost aduși acasă doar pentru un exercițiu de imagine. Nu avem suficiente echipamente, medici sau dotări. Este o degringoladă totală, iar cei care trebuie să gândească strategic nu fac decât să sufoce un sistem și așa subdimensionat. Este inadmisibil să aduci un flux uriaș de oameni cărora știi din start că nu le poți oferi tratamentul necesar. Oamenii trebuie triați epidemiologic și asistați pentru a ajunge în județele unde au domiciliul. Distribuiți corect - avem o șansă cu toții la un tratament corect. Este anormal sa ne aruncați, pe toți, într-o groapă a leilor și apoi să citiți liniștiti ordine și statistici. Oamenii din județul Constanța nu sunt simple cifre pe hârtie. Și nici cei întorși din Italia. Sunt copii, mame, frați sau bunici! Și trebuie respectați! Cu toții, avem dreptul la o șansă egală. Distribuiți corect, cu echipamente suplimentate, cu dotări standard - putem să învingem boala. Altfel, locuitorii Județului Constanța devin vulnerabili. Eu nu îmi pot asuma acest demers irațional, domnilor guvernanți! Puteti dumneavoastră să garantați că în tot județul nu se mai îmbolnăvește nici măcar un om? Pentru că, domnilor, atât este necesar pentru ca noi să intrăm într-o criză medicală! UN OM! Este cifra care face diferența! Vă cer să vă asumați public aceste decizii! Să veniți în fața constănțenilor și să explicați de ce copiii, părinții, bunicii sau frații noștri nu vor avea șansa la tratament egal", a conchis Ţuţuianu.

Ce spune Ministerul Afacerilor Externe:

În continuarea eforturilor susținute pentru facilitarea revenirii în țară a unor cetățeni români aflați cu titlu temporar în străinătate și care au fost afectați de măsurile întreprinse de statele europene pentru gestionarea și prevenirea epidemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor au identificat mai multe variante de transport aerian care vor permite revenirea în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul italian, ceea ce impune repatrierea acestora în cel mai scurt timp.

Detaliile privind organizarea acestor curse de tip charter vor fi comunicate în timp util cetățenilor români care se încadrează în criteriile enunțate mai sus.

O primă cursă va fi organizată dinspre Torino la data de 21 martie 2020.

Reînnoim apelurile făcute anterior privind evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esențiale și recomandarea ca turiștii sau cetățenii români aflați temporar în străinătate să revină de urgență în țară.

„Totodată, facem apel la cetățenii români de a da dovadă de înțelegere și responsabilitate și de a evalua în mod responsabil oportunitatea călătoriilor în străinătate în acest moment. Astfel de călătorii pot antrena riscuri majore, periclitând siguranța cetățenilor și posibilitatea acestora de revenire în țară. De asemenea, facem apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate de a respecta cu strictețe recomandările autorităților din aceste state și subliniem că deplasările către România nu sunt recomandate. Aceste deplasări pot fi afectate de restricțiile impuse de statele de tranzit și pot constitui un factor suplimentar de propagare a infecției cu COVID-19, punând astfel în pericol siguranța celor de acasă” au declarat reprezentanții MAE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ura e specialitate pnl vita proasta.nu am vazut vreun psd-it retard sa strige muie pnl cum facea kkatul de raresica cacanica prin italia
0
1
Pesedist agitator.Esti pe cai mari.Vad ca incitarea la ura a romanilor impotriva altor romani ti-a iesit, mai nenorocitule.Ura,specialitatea voastra,ea se va intoarce acolo de unde a plecat.
3
0
Asta este empatia si grija PSD pentru oameni. Probabil solutia lord este called oamenii sa fie dusi pe camp si impuscati.
2
0
PSD ul arata cu degetul catre PNL, ei, cei care au firat Romania cot la cot cu PNL, hai, bre, ma lasi?
0
0
Intrebare pt coronavirusii astia carora le mirosea in Romania dar acum sparg granitele tarii...acum doctorii din tara nu mai sunt spagari? Dar politistii nu mai sunt prosti? Dar militarii si doctorii militari nu mai au pensii speciale nesimtite? Intreb pt un privat care sta sub pat de doua saptamani
3
3
Faptul ca s-au gasit solutii este ok. Dar ce nuinteleg este de ce i-au raspundit in atate statiuni si de ce nu ii comaseaza doar in Mamaia? Mamaia poate fi inchisa la nord si la sud, asigurand astfel siguranta carantinei
2
1
Cel mai mare prost sef pe care il slujesc stiu sa ling aviz urmatorilor sefi am invatat sa distrug masini si sa torn rog angajare dupa alegeri
3
1
Dobitocul asta decide ce se face in CT?
5
0
Bai Tutuiene, tu fost mare sef peste hoteluri, faci gat de cei veniti in tara si cazati in hoteluri, de ce nu faci gat de cei cazati in Henri Coanda?
2
4
PREFECTUL sa isi dea demisia de onoare!
12
5
Sa ii trimita in orasele unde au domiciliu
13
1
Acesti oameni trebuie primiti si tratati pentru prevenirea raspandirii virusului. Dar nu in astfel de locuri. Au avut timp autoritatile sa se gandeasca unde sa cazeze astfel de cetateni inca de cand faceau chinezii spitalele alea celebre si se vede ce solutiii au gasit. Apropo, astia care lucreaza ilegal sau ciordesc pe afara, si nu platesc nimic statului roman in afara de niste bani trimisi rudelor ar trebui sa plateasca astfel de servicii pentru care noi localnicii platim impozit. Ei sunt buni la vot prin diaspora. Multumim pentru virusi si pentru solutiile gasite... Si mai vin astfel de ide
8
3
Mai face un sens giratoriu, pe el nu al intereseaza altceva
4
4
Ce vrajeala are acest consilier psd-ist, ciumat.. Nu spune nimic de acest hotel flora al carui patronat este al sefilor lui psd-isti. Asa ca ciocul mic si mai putina prosteala!
8
12
Vreau sa atentionez autoritatile ca in ultima saptamana orasul s-a umplut de masini cu nr. de inmatriculare din toata tara dar si din afara. Asta in condiitiile in care de la Flora am inteles ca se strecoara " carantinatii" afara si se intalneac cu rudele venite dupa ei. Nu trebuie multa munca sa ii " descopere", doar sa ii astepte seara la coada la MCDrive.
15
0
Toata pleava societatii tiganii pesti cu curvele lor imputite in crema turismului romanesc in Mamaia...
21
2
Aste sunt aranjamentele machedonilor cu hoteluri!! Toata lumea stie ca se platesc 50 euro pe camera. Afaceri pe timp de criza. Astia nu au mama sau tata. Nu ii intereseaza ca omoara oameni nevinovati! Astia ar trebui starpiti de pe fata pamantului ca fac numai rau!
17
3
Niste stalpisori gasim ?
3
0
Or fi semenii tai daca esti o cioara borata si ciorditoare dar nu ai nostrii!!! Siktir!
13
4
Sunt semeni de-ai nostri , deci romani..Daca ar fi adus pacienti din alta tara ??? Mai am o intrebare pentru nevertebratele care tot comenteaza.. Cate spitale au facut PiZeDeul vostru???? Au lasat bugetul secatuit prin masurile populiste... Nu mai mancati pe aici cacat...
10
21
declaratii iresponsabile ale unui psd-ist
9
14
Va veni si vremea cand veti da socoteala,tu si partidul tau extremist ,pentru incitare la ura.
15
15
Acest prefect nu s-a gandit , daca are cu ce ,
21
5
Nu este posibil sa aduceti toata pleava societatii, acesti diasporeni infractori in constanta si sa blocati in viitorul apropiat spitalele constantene. Sunt de acord sa fie carantinati sub paza oriunde, chiar si in mamaia contra cost insa nu sunt de acord in cazul in care devin pozitivi sa beneficieze de serviciile medicale constantene. Propun ca cei pozitivi sa fie transferati in spitalele judetelor de domiciliu contra cost sau sub tratament la domiciliu. Nu este normal ca un platitor de taxe si servicii medicale sa fie obstructionat spre tratament de prezenta acestor inconstienti.
32
7
ia voi astea constanteni care ati votat cu PNL un partid care alergau dupa anticipate si care au fugit sa as voteze guvernul, va baga mortul in oras ,aduc toti hoti si curvele care nu mai au ce face pe strazile din italia si spania, dupa ce scapam de Covit toti astea vor rupe granita inapoi de unde vin si noi toti care am platit la stat la sanatate acum platim la bulangi astea ,
17
12
Tot makidonii au tras sforile sa-si inchirieze hotelurile pe banii guvernului chiar daca o sa aduca pandemia mai aproape de CTA, makidonilor nu le pasa de nimic ca doar incaseaza lovele de la Guvern. Pulea spataru mai voteaza alianta PNL care-o sa cada --n cap la urmatoarele alegeri de cat bine au facut Constantenilor.
29
8
Nu ne-am infectat suficient de repede...
16
7
Zdrente PSD-iste care nu ati facut nimic ptr orasul nostru. Putin ma intereaza de cine aduce, ca oricum ii tine in hotel nu pe strazile orasului.
18
23
Lasati i bai pecoronavirusii astia in Italia pana trece nebunia
15
6
Deci sa inteleg ca noi constantenii suntem prostii Romaniei sau cum ?
25
10
PNL, USR veti mai fi votati precum PNTCD.
26
11
Aceste persoane majoritatea sunt hoti vin in tara ca nu le mai merge treaba
30
5
Mie mi-e frica de ce se intoarce in tara . Toti hotii care nu stiu sa faca altceva...sa vedeti ce o sa creasca infractiubile . Noi aia cinstiti o sa ttebuiasca sa umblam cu cutite la noi sa ne aparam de ciorile care vin
38
5
Mare idiot te-a facut vaca fatatoare de mata. Pai mergi tu si stai cu ei in carantina BOULE daca crezi ca este de gluma cu covid-ul
28
6
Cat de cretin sa fii sa faci campanie electorala cu o problema globala. psddist jegos
27
21
Sa de-a dzeu familia prefectului sa moara de coronavirus.ca el ia adus
19
12
Dar ce fata de prost serios sot inselat prostul clasei are tutuianu asta
22
9
umpleti orasul de boli si rapanosi,caci nu aveam destui,nu cumva sa sufere machidonii cu hotelurile.Sper sa dea covidul in machidonimea bogatana si pesedeaua hoata!
40
4
Ura PSD-ului fata de diaspora romaneasca se va intoarce impotriva partidului cat mai curand posibil.Aveti putintica rabdare ca vine in curand si ziua decontului.Sictir PSD ! Veti primi alte placute suedeze cat de curand.
19
36
Sa sa te mai voteze doar presectu.
23
2
Jos orban, jos plavanis!
33
20
Bravo, baga-i pe tiganii pesti cu curvele lor imputite in crema turismului romanesc in Mamaia...Aia aduc Sifilis si SIDA. Deja ii vezi in parcuri pe tiganii mafioti borfasi!
33
10
Nu imi pasa de toti analfabetii si toti pripasii.mi se pare o masura buna.poti avea un control asupra lor.toti lesinatii comenteaza aiurea.din 1500 daca sunt 100 bolnavi acestia vor imbolnavii alte sute.dar postacii isi fac treaba.armata prostita a psdului a primit ordin pe unitate sa posteze la foc automat.crezi ca imi pasa de ei?stim cu totii ca psd acum face orice sa denigreze pt ca odata intorsi acasa voturile diasporei vor atarna greu si ei stiu asta.asa ca le sus maimutelor descreierate care posteaza si ventileaza rahatul si propaganda si fake news urile.sunt nisteVITE manipulate
15
22
Toata lumea ne spune sa stamin casa.Dar astia adusi la CTA sant adusi in schimbul votului ce va urma sa vina.Mai devreme sau mai tarziu.Sa vedeti atunci ce merite isi vor aroga politicienii care i-au adus inapoi.
29
5
25 de maimute corentate au dat dislike la comm tau...
8
4
Urmariri unde ii vor caza si veti primi toate raspunsurile.
10
1
Toti cretinii de comentatori aplaudaci ai unui iresponsabil care nu spune despre ce este vorba.Bravo prefectului si tuturor celor care gestioneaza situatia in Constanta.sunt satul de indivizi care sperie populatia
11
38
Si unde vor fi tratati?De catre cine?Problema nu este ca se izoleaza Mamaia,ci ca vor avea nevoie de spital,de medici.Noi,localnicii unde vom fi tratati?Apoi...dc se imbolnavesc medicii,cine ne mai trateaza?Gandeste inainte sa postezi!
40
4
sa vezi coppa mexicana
12
1
sunt tot romani? Bai pesedeu ticalos nationalist nici gripa porcina nu ai fost in stare sa o rezolvi din 8 spitale ai facut un cacat analfabeta de Dancila a golit tot fondul de rezerva in gusa baronilor pesedei autostrazi pwla investitii cu fonduri europene pwla a ti marit pensii si salarii din imprumuturi si pe jegosul de Dragnea tot nu l ati scapat dupa ce a ti rascolit tara 3 ani.
18
28
Iresponsabili care nu tin cu judetul nostru, isi urmaresc propriile interese si au teama sa nu isi piarda scaunul! Este o perioada dificila si din oacate la 38 de ani nu are capacitatea si pregatirea necesara sa poata sa ia cele mai bune decizii.
25
3
50 Euro zi x 1500 de oameni x 14 zile carantina rezulta 1.050.000 euro. Intrebarea este care sunt hotelurile care vor primii acesti bani.
32
1
O sa mai votam PNL peste 30 de ani! Un PREFECT IRESPONSABIL!
40
5
chiar asa de prosti suntem noi constantenii?chiar trebuie sa inghitim tot ce ne zic niste politicieni ordinari?oare noi nu putem sa hotaram ce e bine si ce e rau pt orasul asta?de ce trebuie sa primim noi cele 1500 de persoane posibil infectate?asta a hotarat prapaditul de prefect PNL el si cu senatorul pulii chitac care a imbolnavit o gramada de constanteni.ar trebui sa ne adunam cu totii la poarta aeroportului si nu acceptam sa ne fie bagati pe gat toti cei care pana acum sustineau ca nu le mai place ROMANIA si ca pleaca sa scape de aici. ei care ne-au bagat pe gat acest guvern PNL de cacat
34
4
E razbunarea lui Mazare pe Constanteni ca si-a oferi hotelul Flora pentru cazare contaminati.Daca el este la bulau sa-i racoreasca pe ceilalti care-l barfeau!
27
6
prefectul a luat hotararea asta pentru al salva pe Chitac de le puscarie. Cand se va umple Constanta de persoane pozitive se va face justificarea ca au fost infestati de cei care sunt adusi acum. Nu este foarte greu sa ne dam seama de acest joc mizerabil.
36
6
Umplem Mamaia de ciori din import? Sa ii duca in India,la origini,ca si la aia le place apa si sapunul,ca la ai nostri!
42
3
Cand in tara este situatie de urgenta daca statul decide sa se aterizeze se aterizeaza,daca vrea sa plafoneze preturile le plafoneaza,daca vrea sa blocheze unele exporturi pentru ca are nevoie de marfa aia in tara le blocheaza,daca vrea sa cazeze oameni in hotelurile privatilor ii cazeaza pentru ca nu este economie de piata este dictatura economica,nu mor oameni pe strada pentru ca un afacerist are alte contracte de onorat sau pentru ca el pierde bani daca respecta starea de urgenta care este decretata in tara.
13
6
Romania in fata Italiei? De ce sa isi toace ei medicii cu leprele de romani care le au invadat tara? oare credti ca italienii gandesc altceva? o fi zis, sa ii tratati voi ca sunt romani, noi suntem italieni
14
3
a inceput Litoralul pentru TOTI, ce, nu mai este la oferta acum?
24
2
era bine sa bage cativa si la Henry Coanda. mai rarea ciorile
26
1
prefectul idiot a luat hotarirea asta pentru socrusu bucovala ca sa bani de cazare,hoti care trebuie juganiti
27
5
Esti un dobitoc! Ia la tine acasa cativa italieni din acestia talentati daca ii iubesti asa tare. Iar daca esti ocupat sau ai casa mica cazeaza-i la mata.
24
6
Se tasteaza fara decenta.le e frica la cipani ca nu o sa mai vina nici dracu la vara in hotelurile lor. Buahahahahahaha Baaaa SARACILOR ESTE VORBA DESPRE OAMENI.DESPRE FIINTE VII.DESPRE COPII DESPRE VIATA.MAMAIA POATE FII UN CENTRU DE CARANTINA.SE POATE TINE SUB CONTROL SI DOAR ASA PUTEM TRECE PESTE.FUTU VA N GURA DE FOMISTI.NUMA LA BANI VA STA GANDU.BAGA MI AS PL IN HOTELURILE VOASTRE SI IN AFACERILE VOASTRE DE CIPANI MIROSITORI A BRANZA SI ZER.MUE
20
41
Vom fi tratati la unul din spitalele regionale ....Unul se afla la Constanta !
17
7
Ce interesele dracu au unii, pai baaa suntem al 3 judet ca nr de infect tot aici ai aduceti ? Destepti ii
26
3
NU STIU. POATE AVETI DREPTATE, POATE NU, CU AVIOANELE DE PE M.K. DAR DE CE II INCITATI PE TOTI CU ATATA VEHEMENTA SA SUNE LA 112. POATE CA SA CREATI HAOS SI SA BLOCATI SISTEMUL CARE SI ASA E SUFOCAT DE APELURI? POSTARILE ASTEA ATAT DE DESE CU 112 SUNT DUBIOASE, VIN DE LA ACEEASI PERSOANA SI AR TREBUI VERIFICATE DE CATRE AUTORITATILE COMPETENTE. NICI EU NU SUNT DE ACORD CU CE SE INTAMPLA DAR NICI SA NU DAM STIRI FALSE SI SA CREAM ANARHIE SI PANICA AIUREA PENTRU CA OAMENII SUNT SI ASA SUFICIENT DE STRESATI SI REACTIONEAZA DISPROPORTIONAT LA ORICE ZVON ARUNCAT DE CATRE UN IMBECIL.TERMINATI ACUM
20
8
asta nu e diaspora care decie ca suntem niste fatalai noi astia care am ramas in romania?
30
6
Este o ILEGALITATE in desfasurare. Doar prin apel la 112 se poate opri aceasta ilegalitate. Suntem pe 21 martie, zborurile cu italia sunt inca suspendate.
14
10
Dar de ce nu-i duce pe diasporenii infestati la Sibiu. Iohanis are 6 case , pune-le ba la dispozitia diasporenilor ca te-au votat toti, 100%. Nu ai copii, nepoti, parintii sant plecati in Germania, ce faci ba cu atatea case, ti-ai facut plinul dupa chirii. Acum a venit timpul sa arati ca-i iubesti pe diasporeni, ca-i ajuti si tu, ca iei au demonstrat ca te iubesc votandu-te masiv. Ai suflet Iohanis de roman si pene-le casoaiele la dispozitie.
57
3
21.03 TORINO CONSTANTA CURSA 0B9105 DECOLARE 0650 21.03 TORINO CONSTANTA CURSA 0B9105 DECOLARE 0650 Marcel Vela, Se aproba suspendarea zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Italia si din Italia catre Romania, pentru toate aeroporturile din tara, incepand cu data de 9 martie 2020, ora 1200, ora Romaniei, pana in data de 23 martie 2020, ora 1200, ora Romaniei.
17
10
SUNATI LA 112 PRIMA CURSA, torino constanta, blue air 0B9105, decolare 0650 se ambarca chiar in acest moment. Aveti 2H sa opriti aceasta ILEGALITATE!
23
8
Guvernul isi taie craca de sub picioare, dupa ce ca din turism se mai duc ceva bani la buget, dupa ce ca si asa sezonul este sub semnul intrebarii astia aduc 1500 de persoane la malul marii. Fiecare in judetul de domiciliu. Nu transformati jud CT in focar.
35
2
Johanis, orban, duceti,i la voi, in covasna, harghita. Nu pe litoral. Spitalul de infectioase are capacitate de a face 20 teste pe zi si deja are 21 de confirmati. Avem un singur spital, spitalul judetean , care primeste urgente din tot judetul,plus tulcea,plus fetesti. Il inchideti intr,o saptamana. Vor intra toti angajatii in carantina. Noi, localnicii, unde mm ne vom trata?
43
3
cei care au plecat in italia au plecat de pe Kogalniceanu?sunt toti din judet?trebuesc repartizati pe zonele de domiciliu , nu toti gramada la constanta!
35
3
Doua avioane pline din Torino, Italia, operate de blue air vor ateriza ilegal la Kogalniceanu apoi vor merge la Otopeni. OPRITI ILEGALITATEA PRIN APELURI LA 112.
19
7
Cinste lor, cinste liberalilor!!!! Votati chitzac, votati pnl, votati corona
21
10
Putem OPRI ACEASTA ILEGALITATE PRIN APEL LA 112 Marcel Vela, Se aproba suspendarea zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Italia ai din Italia catre Romania, pentru toate aeroporturile din tara, incepand cu data de 9 martie 2020, ora 1200, ora Romaniei, pana in data de 23 martie 2020, ora 1200, ora Romaniei.
16
6
Constanta pooli
13
4
Intre 09.03 si 23.03 este interzisa operarea oricarui zbor pe relatia italia romania pe orice aeroport. Cautati pe google. Torino - kogalniceanu - otopeni, diua aeronave pline ochi, ca altfel venea doar una. E CRIMINAL SI E ILEGAL. O TARA DE SCLAVI SI DE INFECTATI.SPOR LA GATIT COLIVE SI CUMPARAT LUMANARI!
24
4
vai de noi constantenii. iar la nivel de tara ... nici nu stim ce ne asteapta. cand ne va lovi va fi vai si amar. bine ca s-a izolat Ludovic la vila lac 1
26
3
Sunati la 112 si anuntati ca pe kogalniceanu se incalca interdictia de a opera orice avion comercial din italia. Eu nu pot suna ca sunt pe o nava in pacific. Este ILEGAL CE SE INTAMPLA.
22
7
de pe www.aeroportoditorino.it pleaca cele doua avioane, la 0650 si 0820 pline cu mogaldani infectati. de ce nu aterizeaza la bacau sau la iasi, sunt mai aproape de casa?
35
2
muiohanis si muiepenele nu stiu ce sa mai inventeze ca sa ne amareasca si sa ne omoare cu aplecare deodebita asupra judetului c-ta si atunci ce-i deosebeste de porcul de stroe care ne-a vandut apa curata din subteran,neafectata de nici un virus sau microb
26
4
Taxele le platesc in Italia si acum vor sa fie tratati in Romania? Pe banii cui?
40
4
Pe bune? Aducem toti bolnavii in cta? Si asa turismul e terminat , dar poate mai era o sansa. Asa cu astia care vin de afara bolnavi,si care pana acum zic eau ca pleaca din tara asta de cacat, infectan hotelurile ai nu numai. Sa ii ia Iohani acasa la el ca el era cu diaspora .
34
2
Mizerie de ziar
10
12
Constanta este cel mai usor oras de izolat in caz ca situatia scapa de sub control, Constanta va deveni centrul de triere al bolnavilor covid sositi din strainatate. La noi vor sta incarantina cate 15 zile.
8
11
E foarte bine sa vina sa se adune si apoi sa dam foc la sandrama ca sa arda microbu
14
9
simplu, doua camioane la intrare si doua la iesirea din statiune. Posturi de paza. Traficul catre Navodari numai pe ruta Ovidiu-Lumina. daca blocheaza intrarile, pot veni in oras doar cu barca, Mamaia este o limba ingusta de pamant, se poate bloca f usor cu 10-15 jandarmi.
26
3
Cea mai proasta decizie !Nu sunt destul de multi cu coronavirus in CT? Vreti o a doua Italia sa fie orasul Constanta ?
36
4
Tutuianu H. este un dobitoc
19
25
Pai daca protocolul spune ca sunt testati doar cei care prezinta simptome si cei care vin din diaspora, este foarte clar ca se doreste a fi protejata diaspora nu? altfel cine dracu ii mai voteaza?! noi romanii care stam in tara si ducem tot greul putem sa murim linistiti!
29
3
unde vor fi CARANTINATI?....sunteti cretini si mega idioti ca difuzati asa ceva doar de dragul audientei...stateam cate o zi la UPU pe scaun aproape morti si acum mancati cacat,o vorba clara pt toti. medicii nu sunt eroi ei doar isi fac meseria.multi dintre ei sunt datotri la banci. de aia fac asta nu ca le pasa de voi...acum te angajeaza fara concurs si pana acum putea fi si dumnezeu pana nu dadeai dreptu o luai in mufa....asa ca mars..asta va e jobu sa ajutati oamenii..desteptii lu peste parlit...
35
7
Astazi 21.03 vin la kogaliceanu doua curse blue air B95P si B93P. Ambele curse nu apar pe situl aeroportului CND dar apar la sosiri pe Otopeni: B95P aterizare 1150 la OTP iar B93P aterizare 1320 la OTP. Verificati situl sosiri Otopeni.
22
5
Este evident ca este un aranjament al hotelierilor sa faca bani. Constanta este fara logistica medicala si asta o stiu toti constantenii. Asta e genocid. Dragi Constanteni pentru familiile si copii nostri haideti sa facem ceva. Veniti cu ideii, trebuie sa facem ceva. Trebuie proteste !
38
4
De fiecare data cand nu intelegi problemele altora te gandesti asa: daca era mama in situatia asta? si atunci ai sa judeci altfel.Concluzia este ca MATA E IN TOATE.
6
32
Cum sa-i aduci ma la Mamaia... E posibil asa ceva. Ce minti crete si creiere netede. Sa ajunga si Constanta ca Wuhanul cu lacate la usa din imbecilitatea unora. Daca nu erau diasporezii lui peste si turistii care se plimbau in plina pandemie, eram bine mersi. Asa o tara intreaga are de suferit ca de l-au votat pe Iohannis si acum toata tara trebuie sa moara din cauza lor.
41
5
chitac ca s-a vindecat jigodia. sper sa reactioneze pozitiv si la tratamentul cu catuse si morcovi la rozeta. apropos, nu se sesizeaza procurorii sa vada de unde are averea stransa dintr-un salariu de profesoras anonim. Nu cumva din spagile de la sutele de studenti trecuti la examene sau admisi in anmb??
42
2
Esti rau de tot ciumat rosiatic cu circ,pui si ulei.Lasa vrajitoria ieftina si plimba corona la alta masa
5
34
Cred ca nu sunteti constienti de cata dreptate are. Constanta este judetul care are cele mai putine facilitati sanitare in raport cu ceea ce ar fi necesar iar tot aici se trateaza si cei din judetul Tulcea. 1500 de oameni carantinati din zonele rosii ale Europei inseamna 500 de depistati pozitiv conform statisticilor. Toate locurile din judet pentru infectii cu CoV 19 sunt in jur de 150 iar la ATI nu cu ventilatie mecanica nu sunt 20. In aceste condtii judetul v-a fi distrus iar constantenii sacrificati cu buna stiinta?
53
6
Alooo replicaaaa , de ce se sterggg comentarile de la unchiu kkitac care a facut si el platica pt articole ? Erau numai negative a ?
36
2
Nea presedintele asta iresponsabil cu declaratiile
17
20
Vedeti unde sunt cazati si de unde se iau para daraturile ! Numai machidoni o sa vedeti ! Sa verifice dna
29
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108