REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Țuțuianu, luat la rost de PNL: proiectele pe 2020 trebuie să includă și un centru de kinetoterapie pentru copii

Țuțuianu, luat la rost de PNL: proiectele pe 2020 trebuie să includă și un centru de kinetoterapie pentru copii

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 236

PNL Constanța a depus un amendament la bugetul județului Constanța,solicitând înființarea unui centru de recuperare/kinetoterapie pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Constanța. Consilierul județean din partea PNL, Bogdan Bola solicită astfel conducerii Consiliului Județean Constanța, cât și cea a Spitalului Județean înființarea acestui centru la Constanța. „Chiar și în lipsa unei dezbateri reale priving bugetul județului Constanța pe anul 2020, am depus pe ultima sută de metri un amendament la acesta, solicitând conducerii Consiliului Județean Constanța și Spitalului Județean de Urgență să înființeze și să utilizeze un centru de recuperare/kinetoterapie pentru Secția de Pediatrie a spitalului”, spune Bogdan Bola într-o postare pe Facebook.

Spațiul destinat înfințării acestui centru de recuperare ar urma să fie actualul Centru de Sănătate Mntală Adulți din cadrul Policlinicii pentru Copii. Soluția venită din partea consilierul județean este eliberarea acelui spațiu și „înființarea unui centru de kinetoterapie și recuperare pentru copii, chiar în cadrul Policlinicii lor”. De asemenea, spune el, relocarea Centrului pentru adulți din Policlinica pentru Copii la Poiclinica 2 nu are presupune costuri suplimentare și s-ar supune și normelor Direcției pentru Sănătate Publică Constanța. Costurile totale ale proiectului sunt de 50.000 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai oameni buni sau rai, intelegeti o data, politicienii dau bani sa fie alesi, practic este ca orice afacere, pe ei nu ii intereseaza de voi, de sanatate sau de orice, ei vor sa-si recupereze investitia si sa faca un profit cat mai mare, care este imposibil in afaceri private! Deci nu exista politician curat care chiar sa faca ceva pt voi, asa ca furati cat puteti si cei care lucrati la stat si cei de la privat, ultimii daca puteti....
3
0
Ciuma rosie trebuie eliminata total din Romania , mai cu seama din Constanta ! Un judet cu potential mare a ajuns de rasul lumii di cauza acestei ciumi !
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108