REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Țuțuianu plantează arbori ornamentali, dar nu vede acoperișul Policlinicii 2

Țuțuianu plantează arbori ornamentali, dar nu vede acoperișul Policlinicii 2

Replica API 28 aprilie 2020 | 12:00 2352

Proverbul românesc „țara arde și baba se piaptănă” se potrivește de minune în această perioadă, Constanței. Chiar dacă este pandemie de coronavirus, achizițiile publice nesemnificative curg pe bandă rulantă, păi ce rost are să reparăm acoperișul sau să-l înlocuim cu unul mai durabil? Avem nevoie de arbori ornamentali, mai întâi de toate!

Anunț achiziției publice este „Achiziției de arbori ornamentali ce urmează să fie plantați pe terenul aparținând domeniului public al județului Constanța situat în municipiul Constanța, strada Ștefan cel Mare, nr. 133”. Mai exact, arborii vor fi plantați în perimetrul Policlinicii 2, din zona Icil, valoarea estimată fiind de peste 52.000 lei.

Legat de acest incident, președintele Consiliului Județean a ținut să ofere câteva lămuriri.

Conform reprezentanților CJ, președintele, Horia Țuțuianu a declarat că acoperișul a fost reparat a doua zi. Poate cârpit, căci un acoperiş nu se repară în câteva ore.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tutuianu e un bou dar barem este incaltat, Palaz alt bou si mai e si descaltat
2
0
Da, si pentru asta se spune adevarul. Adevarul este ca nu ai avut nici o idee buna, toate numai de la Palaz
0
3
la ce va asteptati
1
1
Daca si pentru ideea asta se spune ba ca unu a avuto ba ca altul,de parca s-a inventat tratamentul pentru COVID 19,atunci eu cred ca se impune un control incrucisat Curtea de Conturi si D.N.A. sa vedem pentru ce s-au cheltiut bani de la consiliul Judetean in mandatul Horia Tutuianu caci sunt bani publici si constanteni au dreptul sa stie pentru ce s-au cheltuit bani lor.
6
0
asta inseamna PSD, arbori ornamentali, panselute, galeata cu ulei si pui pt pensionarii lacomi si tiganii pripasiti in oras PE BANII NOSTRI !
1
1
Horia si Mirela se pregatesc de un nou inceput in viata. Cam de prin noiembrie. Mirela revine la cluburi si bar pe plaja, Horia la mai nimic. Succes si cale batuta.
1
0
Nu Tutuianu are merite pentru asta. Palaz Claudiu a facut tot, acum asta vrea sa-i fure meritele
0
5
Oare indivizii astia nu sunt pana la urma alesii unei majoritati? Adica alegi extraordinar de prost de treizeci de ani incoace si ai pretentia sa fie altfel decat ai ales? Cam straniu. Dau bani pe apa plata si-mi aduce friptura si salata. Bai, ce chestie !
0
0
Ba nebunilor .A sarit lumea in sus ca Fagabou a taiat arborii de acolo !! Acm asta vrea sa puna arborii . Dracu va mai intelege ce vreti . Va place sa va pisati contra vantului .
2
4
Mai, Horia, stii cum e cand se scrie, "la" Replica, urat despre tine!? Este ca si cum unul,dintre cei mai buni prieteni, te scuipa! Nu e ca si cum te-ar scuipa Stroe!
2
1
Alea sunt flori de tei geniilor. Vai de capul vostru.
7
1
Valea tu in kur...distan!!!
2
3
Se apropie sfarsitul , valea !
6
2
Cand se toaleteaza copacii sare toata lumea... cand se planteaza care este problema pana la urma?
7
2
Haideti sa nu mai facem propaganda ieftina. Este nevoie de cat mai mult spatiu verde. Daca tot latrati aiurea, veniti si cu solutii!
7
1
se relaxeaza tutuianu!
4
0
Policlinica 2 a fost renovata cu fonduri europene, exista garantie pentru lucrare.... iar daca se planteaza copaci este un lucru rau?
7
1
Tutuianu e un pesedeu arogant si prost.
8
3
Policlinica a fost Renovata pe bani europeni,Proiect si are Garantie la Constructor probabil .E de acum 3..4 ani .Tine de calitatea lucrarilor de pe vremea lui Nicusor..
8
0
pai planteaza arborii pe acoperis, urmeaza sa achizitioneze si gazon, va rezulta un acoperis verde, nimic nu intelegeti, hahahaaaa
8
0
Si de arbori ornamentali, in conditiile in care spatiile verzi dispar alarmant de repede.
9
4
400 lei arborele, astia il iau de 10 m inaltime. Ce mare lauda 130 de armori, caca maca
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272