REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Țuțuianu: reformarea RAEDPP aruncă în stradă 110 de angajați

Țuțuianu: reformarea RAEDPP aruncă în stradă 110 de angajați

Mirela PASCAL 21 ianuarie 2023 | 00:00 1344

Horia Țuțuianu, deputat PSD, îngrijorat pentru soarta angajaților fostului RAEDPP, actual Administrația Fondului Imobiliar. Acesta atrage atenția că mai mulți angajați ar urma să fie disponibilizat. 

tutuianu: reformarea RAEDPP arunca in strada 110 de angajati

”Mult trâmbițata "reformare" a RAEDPP, astăzi transformată într-un SRL, urmărește interesele meschine ale unui grup care vrea să arunce în stradă 110 de angajați! Patrimoniul Regiei a ajuns la Primăria în care Chițac și Ovanesian taie și spânzură. Grav este că acest tandem găunos taie și locuri de muncă! Din ce povestesc oamenii, Administrația Fondului Imobiliar (fosta RAEDPP) a preluat doar patrimoniul Regiei, nu și angajații- mare parte, persoane care lucrează aici de mai bine de 20 de ani! Posturile din AFI ar urma să fie scoase la concurs.
Constănțenii care v-au votat, dle Chițac, punându-și atâtea speranțe în „reformele” dvs pentru Constanța, acum rămân și fără pâine?
Astfel înțelegeți că trebuie să se dezvolte și să se modernizede fondul imobiliar? Lămuriți public acest demers! Domnule Primar, aveți o responsabilitate publică să ieșiți cu un răspuns clar pe această temă și să liniștiți constănțenii ce lucrează de peste 25 de ani în slujba orașului!”, spune Țuțuianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo dl Tutianu, sper sa rezolvati ceva , liberali sunt praf
1
0
Mai bine desfiinteaza dracu tot raedppul ca si asa e o intreprindere facut a sa gestioneze contractele de chirie tuturor zburatoarelor si puturosilor pe care trebuie sa ii tinem noi in spate. Ca de facut ceva constructiv, numai prin intermediul mecanismukuo de spagi si parandaraturi patronat acum de dl stere hidra. Dati-va toti demisia putorilor si incompetentilor. M-am saturat sa ma duc la diverse institutii ale statului unde nimeni nu munceste nimic si vrea numai drepturi si salarii ai sunt gata oricand sa-ti puna o contra pentru o spaga. Kristosu mamii voastre.
0
1
Au ăștia o vita la registratura se ti-e mai mare mila . Tunata și plastifiata maxim, toată ziua pe net. Când deschide însă gură plină se sloboz vezi că creierul e lipsa
3
1
sa se inscrie si ei la concurs. care este problema? o pauza la munte ptr tutuianu.
4
1
Cat timp jumatate din angajati taie frunza la caini pe facebuciuc, f bine face! Si in primarie ar trebui sa faca la fel!
4
5
Ca mos teaca nu face nimic la Primarie ne-am lamurit. Dar dnul Horia , care a dormit 4 ani la CJC , in ce calitate face pe lupul moralist ? Sa schimb un habarnist de la Primarie cu altul ?
12
3
Bai frate dar liberalii astia nenorociti nimic bun nu fac. Sa nu va mire cand o sa votam toti PSD la alegeri. "Ghinion", mortii mamii voastre cu capitalismul vostru nenorocit.
11
10
daca se poate functiona corect si legal ,fara cei 110 angajati, care ar fi problema? Problema ,ar fi ,dece au fost atati pana acum.
9
10
Corect! Aveți dreptate !
10
5
VA vrem primar
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212