REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ȚUȚUIANU și FĂGĂDĂU au REGIZAT o PIESĂ de TEATRU IEFTINĂ!

ȚUȚUIANU și FĂGĂDĂU au REGIZAT o PIESĂ de TEATRU IEFTINĂ!

Replica API 23 iulie 2020 | 00:00 2721

În cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri, 22 iulie, pentru promovarea mai multor evenimente culturale ce vor fi organizate în următoarea perioadă, în municipiul Constanța, au avut loc și scene desprinse parcă din piesele lui Caragiale. „Piesa de teatru” s-a desfășurat plecând de la premisa „dacă nu ne aplaudă nimeni, ne aplaudăm singuri” și i-a avut în roluri principale pe Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța și Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Colegi de partid, cei doi PSD-iști au considerat că a sosit vremea răsplatei după „numeroasele și ambițioasele proiecte” pe care le-au desfășurat în cei patru ani de activitate, care au asigurat „evoluția” municipiului și județului Constanța. Prin urmare, Horia Țuțuianu i-a acordat lui Decebal Făgădău o diplomă, dar și o plachetă, drept recunoștință pentru toate realizările din ultimii ani. Deși am fi fost curioși să aflăm și care anume au fost realizările, președintele CJC Constanța nu a dorit să enumere și câteva dintre proiecte benefice pentru oraș și județ, ci s-a limitat doar la laude superficiale aduse primarului Făgădău.

“Pentru tot ceea ce ați realizat în orașul și județul Constanța și pentru ceea ce am realizat împreună, în acești patru ani, permiteți-mi să vă acord o diplomă din partea Consiliului Județean Constanța și o plachetă din partea consilierilor județeni din Constanța. Nu vreau să se interpreteze că este un omagiu adus primarului Constanței, ci este o recunoștință pentru ceea ce s-a realizat în Constanța. Foarte mulți suspicioși sau cei care vor să critice nu văd ceea ce s-a realizat în orașul Constanța, în ultimii patru ani.”, i-a transmis Horia Țuțuianu, președintele CJC, lui Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, chiar nu va e ru sine? Horica tata ce faci?
1
0
Mute fagabou muye psd .draq de zdrente si hoti
3
0
S-au lins si in cur in culise
4
0
cel mai slab primar din istoria orasului!
8
0
Sa votez orice numai PSD nu? Pe Covidiotul de Chitac? Pe Stelian Ion? Nulitatile astea cu ifose de semizei? O sa votez pe altcineva dar nu pe astia.
3
7
Totul se poate rezuma la un singur cuvant. PENIBILI
16
1
Suzetele lu crusoveanu si hutuca - replicaonline
1
6
Si-au dat premii precum babele pomana ... ii dau ca mi-a dat si ea!
12
2
Pamflet ...
7
1
Fituica de 2 bani va numiti, nu ziar! Pupati in cur pe cine da mai mult! Macar lasati in pace oamenii care chiar au facut ceva pentru judet...
4
12
Presa ieftina bine cunoscuta galceava. Acesti doi oameni sunt exemple demne pentru comunitate nu au adversari si asta doare
8
22
Ce ziar e asta in care va bateti joc de institutiile de cultura? Oameni buni, nu inteleg de ce denigrati orice initiativa ...Vreti sa ne indobitocim cu totii?
4
15
Fara Tutuianu si Fagadau la urmatoarele alegeri. Ca sa nu va mai plangeti ca ce au facut. Votati orice,nu psd.
23
6
Pentru ca PSD nu a cotizat in campanie la Replica, acum baietii ziaristi se razbuna?
9
5
Horia nu poate fi banuit ca a jucat teatru, s-a vazut ca a fost sincer in ce a spus! Dar o sa va convinga ca e un om vertica si dedicat comunitatii din care face parte!!!
4
17
Ce treaba are CJ ul cu primaria? CJ ul si a facut treaba, au proiecte bune, s au realizat o gramada de lucruri.
6
19
Ma minunez cand vad atata rautate..cum adica nu se vad realizarile?? Voi sunteti orbi? nu vedeti diferenta?... sa va asteptati ca in intr-un timp asa scurt constanta sa devina Hollywood?
3
22
Un ziar de rahat. Cu stiri pe masura. De ce nu va ocupati de teorii ale conspiratiei? Sau s a terminat sacul si vreti niste fise?
7
11
Cum o dai nu este bine...daca faci, de ce faci? Daca nu faci, de ce nu faci? Dumnezeu sa va inteleaga oameni buni...neam de carcotasi ce suntem! Evenimentul este foarte tare...si voi???
5
18
Dl Tutuianu isi face treaba...nu poate sa il controleze pe primar. Si daca Consiliul Judetean nu a facut ceva in astia 4 ani, atunci nu stiu ce vrei mai mult
3
16
Replica e ziar tonomat? Daca nu bagi fisa comenteaza de rau?
6
4
Cred ca se imaginau pe peluza Case Albe, dar jalnicul gazon arata jalnica stare a orasului!
15
2
Un mascarici trist!
21
2
Macar daca aveau si un covor rosu in loc de pamant.
18
1
Mai Replca, de ce la OPC-istul de Horia ati eliminat rubrica de comentarii? Cu cat v-a platit pt asta?
15
0
PENIBILI. La alegeri scapam de ei
22
4
Fagadau o fi el mic si cracanat, dar cu freza pe care o aranjeaza zilnic la stilista de la Casa Albastra ne da gata...
22
3
parca cu 3-4 zile in urma tutuianu declara ca e in autoizolare?? pt ca a fost depistat cu CIVID un angajat CJC din cabinet?!
23
1
uitati-va putin in ultima poza sa vedeti cat de pitic este Fagadau, si mai este si cracanat, machidon ce vrei
22
4
Fagabou,groparul spatiilor verzi in oras si adeptul betoanelor in spatii cat mai inghesuite.Doar makidonimea te va mai vota.
27
3
Penibil acest Tutuianu. Cum sa spui ca noi criticam si nu vedem realizarile primarului fagadau? Tutuiene, primarul a promis o caruta de proiecte in 2016 si nu a inceput nici macar un proiect. Cum zici tu ca nu vedem realizarile? Sau te referi la realizarea de montare stalpisori si bancute in oras?
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212