REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ucraina: Un soldat mănâncă chipsuri în timp ce un lansator de rachete trage în spatele lui. Video

Ucraina: Un soldat mănâncă chipsuri în timp ce un lansator de rachete trage în spatele lui. Video

Replica API 30 mai 2022 | 21:56 1185

Un clip ce exploatează publicitar realitatea războiului din Ucraina s-a viralizat pe internet, imaginile prezentate fiind spectaculoase și, în același timp, ireale.

Materialul video de câteva secunde arată un soldat care mănâncă chipsuri de cartofi dintr-o pungă, în timp ce în spatele său un lansator motorizat de rachete trage proiectil după proiectil.

Soldatul avansează prin vegetația rară, aparent netulburat de tirul susținut din spatele său.

Marca de cartofi prăjiți deshidratați, vizibilă pe pungă, este binecunoscută pe piața ucraineană, fiind popularizată și în alte spoturi.

Unul dintre conturile care distribuie clipul precizează că lansatorul din spate este de tip GRAD, din epoca sovietică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imagineaza-ti ca te trezesti dimineata, iti bei frumos cafeaua si citesti o explozie de stiri peste tot despre cum Putin a fost asasinat. E un mod perfect de a iti incepe ziua. Toata planeta asteapta moartea lui Putin. E doar o chestie de timp. Pardon, toata planeta, mai putin bozgorii lui Viktor Orban, ca ei vor inapoi in hoarda de huni mongoloida din Rus-Asia. Imi si imaginez apoi cum il vor mumifica si il pun in piramida satanista din Red Square, langa Lenin si PATRIARHUL satanist al Moscovei Ivan cel Groaznic. Ukrainian 14.5mm anti-material sniper rifle, boys! Bozgorii stiu prea bine!
3
0
Zilele lui Putin sunt numarate. Au fost cel putin 3 incercari de asasinare a lui de cand a inceput invazia a**a satanista. E doar o chestie de timp! Nu mai dureaza mult. Intreaba tu un rus ce ar alege dintre Vladimir Satana Putler si McDonald's, iar raspunsul il stiti deja. HAHAHA! N-aveti voi idee cati oligarhi si-au pierdut averile si il vor mort pe satana Putin. Cam cati asasini credeti ca au platit? Solutia era sa fie declarat oficial la Haga criminal de razboi si sa fie pusa recompensa de1 miliard de euro pe capul lui. MORT sau viu! Si incepea distractia. Dar Rusia e fascista, PUTLERista.
5
0
Pentru 14:42 BOZGOR spotted. HAHAHAHA Au venit ungurii, pardon bozgorii lui Viktor Orban sa faca propaganda putinista aici. Unghia in gat, bozgorilor! O sa va alungam curand inapoi in Mongolia voastra. TRANSILVANIA a fost si va ramane pamant romanesc. Inca din perioada lui Iisus, Transilvania este pamant romanesc. DACIA! Nici macar spartanii nu aveau curaj sa lupte in muntii Romaniei, asa ca ramaneti voi la putinismele voastre, bozgorilor. Ca mai curand punem opincile in Kremlin, in Red Square, decat sa mai intrati voi in Transilvania. M**e Ungaria! O luam in P U L A pe presedinta ungariei!
8
0
Dar video cu batalioane intregi cu "the russian main battle tank" T-72B3, tancurile principale de lupta ale Rusiei blocate pe km intregi in noroiul de pe camp, in Ucraina, in incercarea lor sa ajunga in Kiev? Era plin de tankuri rusesti si obuziere, pe care acum le-au confiscat soldatii ucraineni, le-au camuflat la standardele Ucrainei si acum le folosesc sa distruga orci rusesti cu e**. Hahaha! Razboiul a fost documentat. Fiecare oras din Nordul Ucrainei de unde s-a restras Rusia a fost documentat ca infrangere suferita de Rusia. In 2022 Rusia are tancuri capabile sa atace doar pe asfalt.HAHA
8
0
Spui Replica si tragi apa. Brvo Rusia!
1
8
Partea buna e ca astea ucrainene sunt echipamente la standarde NATO, punct ochit, punct lovit. Deci lovesc numai satanisti din Rusia nazista, nu civili. Am vazut clar ca lumina zile cum rachetele rusesti ghidate laser loveau la 150metri departare fata de punctul ochit de laser, chiar pe camerele rusesti, ca sa vezi cat de primitivi sunt orcii. Doar gura e de ei!
11
0
pe propaganda voastra
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108