REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Udrea, întrebată dacă ar candida la Preşedinţie: Succesul ar fi un pas mare pentru societate

Udrea, întrebată dacă ar candida la Preşedinţie: Succesul ar fi un pas mare pentru societate

Replica API 2 martie 2013 | 00:00 139

Elena Udrea a declarat, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, fiind întrebată dacă o tentează să candideze la Preşedinţie, că "succesul de a câştiga competiţia pentru Preşedinţia României" ar fi un pas mare pentru clasa politică românească, pentru societate şi un pas uriaş pentru ea. Elena Udrea a fost întrebată, vineri seară, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, dacă o tentează să candideze la Preşedinţia României, răspunzând: "Cred că succesul de a câştiga competiţia pentru Preşedinţia României ar fi un pas mare pentru clasa politică românească, pentru societate şi un pas uriaş pentru mine. Pentru început e suficient".

Întrebată pe cine ar dori ca şi candidat pentru Preşedinţia României din partea PDL, Udrea a spus că îşi doreşte cel mai bun candidat care poate să ia cele mai multe voturi de la electoratul de centru-dreapta pe care PDL vrea să-l reprezinte.

"Cel mai bun candidat cu o viziune de centru-dreapta. Spuneam că poate fi un membru de partid astăzi, coleg cu noi, sau o persoană, o personalitate care poate azi nu e în PDL şi care ni se poate alătura în perioada următoare. Dar cel mai bun candidat, cel care poate să ia cele mai multe voturi de la acest electorat de centru dreapta pe care-l vrem să-l reprezentăm", a spus Udrea.

Întrebată dacă acest candidat poate fi Emil Boc, Elena Udrea a răspuns că poate fi şi această variantă, dar şi oricare altă variantă, chiar şi din afara partidului.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108