REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un alt TAXIMETRIST face RAVAGII pe şosele! VIDEO

Un alt TAXIMETRIST face RAVAGII pe şosele! VIDEO

Replica API 5 februarie 2021 | 00:26 2890

Taximetriştii constănţeni reprezintă un adevărat pericol în trafic. Zilele trecute, un şofer a avut parte de un incident neplăcut în timp ce se deplasa regulamentar pe bulevardul Tomis, la ieşire din oraş, către centrul comercial Tom . Conducătorul unui taxi a uitat de regula acordării de prioritate şi a intrat brusc în faţa constănţeanului care nu a avut altă soluţie decât să frâneze brusc şi să oprească.

Taximetrist, pericol public

Nimic nu-i mai poate surprinde pe locuitorii de la malul Mării Negre, în ceea ce priveşte circulaţia rutieră din oraş. Mulţi conducători auto sunt bombe cu ceas la volan. Este şi cazul unui taximetrist care a uitat ce a învăţat la şcoala de şoferi. La ieşire din Constanţa, pe bulevardul Tomis, pe sensul de mers către centrul comercial Tom, un şofer care conducea regulamentar s-a trezi că este înghesuit de către un taxi, ce gonea cu viteză pe banda a doua. În timp ce primul conducător auto a virat ușor către dreapta, pe banda ce duce către centrul comercial, taximetristul a virat şi el tot către dreapta, pe aceeaşi bandă, şi a intrat brusc în faţa celuilalt participant la trafic.

Şocat, bărbatul a fost obligat să oprească în mijlocul drumului pentru a nu produce un eveniment nefericit, în schimb conducătorul taxiului nu a dat doi bani, continuându-şi drumul în aceeaşi manieră agresivă, după cum se observă şi în imaginile surprinse.

Ce spune legea

Potrivit legislaţiei în vigoare, neacordarea de prioritate înseamnă obligarea celor care au prioritate de trecere să îşi schimbe brusc direcţia de mers, viteza de deplasare ori să oprească. Neacordarea de prioritate reprezintă contravenţie, iar amenda prevăzută pentru astfel de fapte se ridică la suma de 725 de lei. Conform Codului Rutier, şi permisul este suspendat pentru 30 de zile atunci când nu se acordă prioritate vehiculelor care au acest drept.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taximetristii considera ca soseaua este proprietate privata mostenita de la parinti. Nu tin cont de nicio regula de circulatie, opresc unde au chef, obtureaza intrarea in parcari iar pe sosea, daca indraznesti sa-i claxonezi, fac sicane, franeaza in fata ta brusc, injura ca la usa cortului. Unde e politia? Doar siguranta in trafic nu e in oras...
3
2
Acolo sunt doua benzi, daca domnul cu camera isi tinea in continuare banda lui nu s ar fi intamplat nimic!
5
6
Eu daca eram in locul astuia care filmeaza acceleram la momentul critic si il aruncam pe latura de taximetrist pe scuar,sau intra in mine si imi faceam masina pe asigurare!
7
4
Recomand sa mergeti cu Uber sau Bolt. Toti soferii sunt tineri,amabili,baieti de nota 10
9
3
Cu cat mai mult nu circulam cu taxiul,cu atat mai mult acesti fii de prostituate si cu 10 tati fiecare,se apropie de faliment si usor usor dispar din peisaj!Aveti alternative ridesharing ,preturi mai mici,oameni civilizati,masini noi si curate,intotdeauna stii cat costa cursa,se poate plati cu cardul,soferii nu put si au intodeauna sa dea restul pana la ultimul leu!
10
3
Taximetristii ...cea mai joasa speta de oameni. Rebuturile societatii
15
1
Toti pensionarii ratati si toate ciorile fac taximetrie, ziua merg la relanti sa nu consume masina mult.... noaptea in vremurile bune se grabeau sa prinda cat mai multe curse... N-am vazut politia sa le dea amenzi pentru parcare exact ca cctul.
13
1
tziganul la volan este mai periculos
11
1
gigi prostul de servici.
6
11
taximetristii din cta simangalia sint drojdia societatii.tigani turci,pirnaiasi,militari pensionari,iti trebuie mare curaj sa mergi cu asemenea gunoaie.te fura cum tw urci in taxi.fac galagie toata noaptea,nesimtiti si jegosi!evitati.i!
22
3
In primul rand reporterul care probabil este si sofer demonstreaza cum se ia permisul la ora actuala confundand regula prioritatii de dreapta cu schimbarea directiei de mers lucru ce face ca stirea sa devina de rahat. Si dupa cum cred situatia este cu totul alta,soferul lezat in amorul propriu circula cu 30km pe banda 2,coloana de masini care nu i-au permis taxiului sa intre pe banda,ca asa se respecta soferii in Constanta fapt ce l-a obligat pe taximetrist sa recurga la manevra respectiva. Daca ma gandesc bine intrarea la Tom se face pe doua benzi cu banda de circulatie speciala,deci...
9
14
Ba' voi de ce credeti ca au inventat astia coronavirusul la ordinul masonilor,iluminattilor,a celor ce conduc presedintii de state din umbra?Ca sa injumatateasca populatia planetei caci nu mai sunt resurse de supravietuire pentru generatiile urmatoare.Deci unde nu ajunge,nu face fata virusul,sida,ebola,nosocomialele,noi venim si dam o mana de ajutor.Nu puteti trai toti cat M-tii Carpati.
2
11
Acum in toata Constanta vedem numai ciori pe taxi !!!
20
1
Ba tu ai macar 3 clase hai sa mai invatan sa scriem corect
11
1
Psi si aia de la ubet pizza si alti de la firme aia care se angajeaza cu 3zile pe permis aia nu sunt un pericol sau pizdele care sug politai sa aibe permis alea sunt pericol
1
14

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468