REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un APARTAMENT din SCHELETUL din PORTUL TOMIS se VINDE cu 1 MILION de EURO!

Un APARTAMENT din SCHELETUL din PORTUL TOMIS se VINDE cu 1 MILION de EURO!

Replica API 25 iunie 2020 | 00:00 28863

Portul Tomis este o zonă turistică frecventată atât de constănțeni în sezon și extrasezon, cât și de miile de turiști care aleg ca destinație pentru vacanța de vară, litoralul românesc. Zona este umbrită de un mastodont ce se voia a fi cel mai luxos hotel de pe litoral, denumit Hilton. În anul 2002 au început lucrările, iar în 2005 trebuiau finalizate. Însă, nu s-a întâmplat asta, scheletul de clădire fiind abandonat în portul turistic Tomis. În urmă cu câțiva ani, a fost vândut, ajungând în proprietatea Astera Consulting, care promite să ducă mai departe proiectul început în urmă cu aproape 20 de ani. Între timp, societatea se asigură că va avea și clienți, așa că și-a scos la vânzare apartamentele. Și nu-s deloc ieftine: aproape un milion de euro.

Clădirea din Portul Tomis a fost lăsată de izbeliște în 2006, de investitorul italian de atunci. Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, spunea, în anul 2012, că investitorul nu a mai fost lăsat de soție să bage bani în proiect și astfel a vândut clădirea. Proiectul a fost preluat de o companie turcească și una din Cipru. În 2013, firma a avut o tentativă de continuare a lucrărilor, însă a eșuat, proiectul fiind, din nou abandonat.

Aproape un milion de euro un apartament din RUINA situată în Portul Tomis

La finele anului trecut, o nouă autorizație a fost obținută de Astera Consulting. Între timp, investitorul își joacă cărțile. A scos la vânzare apartamentele ”de lux” din imobilul nefinalizat cu 825.000 euro +TVA.

Cum se susține că va arăta blocul

Societatea Astera Consulting este deținută de AZ Primus Holdings LTD, cu o cotă de 50% și Rico Imobiliare, cu 50 %. Administrator este Nadir Bactali.

Cum se susține că vor arăta apartamentele (1)

Domeniul de activitate este Hoteluri si alte facilități de cazare similare.

Cum se susține că vor arăta apartamentele (2)

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se stie in tot orasul ca blocul are probleme grave la fundatie si voi nu mentionati asta ... chiar nu stiati sau protejati infractorii?
4
0
Acest bloc a fost abandonat deoarece de la inceput a avut probleme grave cu fundatia. A fost construit pe un pat de apa si se scufunda incet. Stiu sigur informatia de la cineva care a lucrat la acest bloc. E minciuna ca nu l-a lasat nevasta. Mai cercetati.
12
0
demonstreaza ca presa e mana in mana cu interlopii
13
3
Costa cat costau odata terenurile la Corbu. Se spala banii.
4
4
Fsgadau la cat si vandut tu nu mai iesi primar sigur eu cetatean simplu fac campanie anti fagadau voluntar
2
1
ridicati si voi un bloc si dupa comentati.. saracilor mergeti cu gms-ul si ratc-ul zii de zii si va gasiti sa comentati aici de altii, de aia nu faceti nimic in viata in loc sa va ridicati stati si comentati de altii.. va salut saraciilor
9
15
niste analfabeti care au slugarit prin Spania si acum sunt mari investirori
3
12
A scris unu la misto si toti ati pus botul.
4
3
La pachet cu motoare ambalate, manele la maxim si canalizare direct in mare, ca doar sunt baieti destepti
16
4
sa nu ne grabim cu parerile, poate fi o schema de spalat bani sau spaga mascata !
13
1
Cumparam dar cand sunt finalizate la cheie si expertizate impotriva cutremurelor cu polita de asigurare, pentru a albii banii iliciti!
10
2
Asa fac si branzarii in piata.Pun pe unul sa stea cu branza cu 25 de lei si restul vinde cu 20 ca sa dea senzatia clientilor ca au facut o jmekerie.Asa si asta vinede cu 800.00 si daca te duci la el zice ca are unul pentru tine cu 80.000
24
2
auzi 1 mil de euro ... pana una alta boschetarii stau acolo gratis
38
0
Ai perfecta dreptate,e clar ca prostul care da un milion de euro pentru un apartament in scheletul ala nu a castigat bani aia muncind,este un om cu cpapul in nori care nu cunoaste valoarea banilor
21
2
l-a lacalit pe un spaniol,el si nevasta-sa.doi intelectuali hoti,analfabetii Constantei.Lacomi dupa banet,.Asta e nivelul lor...doar nu cercetatori si filosofi...ha,ha,ha.
12
0
pai cu un milion de euro cate apartamente cumperi? cel putin 10, daca nu chiar 15, si traiesti din chirii, sau dintr-un milion de euro faci mai multe vile.Cine-i prostu' sa dea un milion doar pe un singur apartament
20
2
nu l-a lasat sotia, trebuie sa intelegeti
22
0
Mai bine cumparati vile la Santa Marina
22
2
proprietar e strutzul. Restul sunt intermediari. Intrebarea este cand il baga la parnaie pe strutz ??? Ca am impresia ca a fost ...uitat !
30
0
LA CTA MAMA PROSTILOR E MEREU GRAVIDA , O SA VANDA CATEVA AP. SI DISPARE CU BANII...BLOCUL ALA IN VECI NU VA FI TERMINAT
21
2
Structura de rezistenta e distrusa de apa vint zapada de cind a fost abandonata lucrarea
23
2
Tot ce se vede e facut din furt si spaga: teren, materiale. Totul valoreaza fix NIMIC.
22
0
Constructia aceea facuta pe pamant de umplutura si in apa de mare este inclinata Poate fi data la fier vechi si atit Deci care aveti 1 milion de euro mergeti sa va luati apartament acolo.
25
0
Turcii vind blana ursului din padure. Nu va inghesuiti sa cumparati, pur si simplu aruncati banii pe geam.
27
1
Blocul cu problem
23
0
Nu-i prost cine cere, este prost cine da!
37
1
Constructia are probleme, nu este sigura, de aceea nu a fost finalizata. Mai cercetati...
41
2
Asa se sifoneaza banii din prostitutie, droguri sau spagi politice. Ce dreaq va mirati .. Ganditi bre cum sa faceti ca ei
22
1
ca are apa la subsol. Cladirea sta in picioare doar pentru ca s a oprit constructia. Daca mai pune o caramida se inclina si la a doua se prabuseste.
38
0
Sa fii prea prost sa dai atitia bani pe un apartament. Drr sunt si unii care au bani din evaziune, spaga, etc...
29
0
Vrei sa faci blocul cu banii clientilor?
35
2
e bine!la un cutremur mai mare scheletul alamva ajunge in mare.sper ca si cu borfasii care au luat apt,din bani furati,desigur!
32
2
1 milion de euro? wow, au ajuns astia mai ai dracu' decat la Paris
35
0
asta nu e blocul ala care trebuia darmat ca avea nu stiu ce probleme ?
50
3
Nici in Florida nu poti sa vinzi cu in milion de euro in rahat de apartament ce poate fi facut in aceasta structura. Aici e spalare de bani pe fata.
52
1
Hai bai lasa gargara baga banu sa strang 100 de milioane de euro sa pot fugi de aici mai repede sa va las cu scheletu
41
3
Nadir Bactali e un miliardar imbogatit prin evaziune fiscala cu fier vechi. Sa pupe in cur politia economica si ANAF-ul cu care a fost complice.
50
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272