REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un avion de vânătoare s-a prăbușit. Soarta piloților, necunoscută

Un avion de vânătoare s-a prăbușit. Soarta piloților, necunoscută

A.F. 1 februarie 2023 | 00:00 1385

Doi piloÅ£i militari greci sunt daÅ£i dispăruÅ£i după ce un avion de vânătoare F-4 s-a prăbuÅŸit în Marea Ionică, în vestul ţării, a relatat postul de radio oficial ERT, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Un avion de vanatoare s-a prabusit. Soarta pilotilor, necunoscuta

În momentul accidentului, piloÅ£ii efectuau un zbor de antrenament la joasă altitudine la vest de peninsula Peloponez.

Piloţii unui alt avion de luptă au văzut prăbuşirea avionului F-4 şi au raportat-o, a relatat ERT.

Potrivit radioului de stat, echipe de salvare au găsit epava avionului, dar speranÅ£ele ca piloÅ£ii să fie găsiÅ£i în viaţă sunt tot mai mici. Accidentul nu are legătură cu tensiunile dintre Grecia ÅŸi Turcia, a precizat Ministerul Apărării, citează stiripesurse.ro.

Manevre periculoase între avioane de vânătoare ale celor două ţări au avut loc deasupra Mării Egee, nu deasupra Mării Ionice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intersant! Am mai vazut scenariul asta inainte. Probabil erau piloti ucraineni care se antreneaza in prezent pentru F-16 si au "furat" F4 Phantom II pentru o "operatiune speciala de denazificare a Iranului". Aveti dubii? Practic, Ucraina a atacat Iranul pentru a intrerupe livrarea de armament pentru Rusia, ca mai apoi acel armament (rachetele si dronele iraniene) sa nu mai omoare civili nevinovati din Ucraina, fiind folosite de orcii rusi, dar mai ales de teroristii satanisti musulmani jihadisti din Wagner. A fost o "lovitura preventiva". Totul legal, frumos, ca la manual. Arta razboiului, baieti! Arta razboiului! Am mai vazut un astfel de "accident" si in perioada lui Trump si multe altele. Si asta nu e nimic, ucrainenii pot pleca in "operatiune speciala de denazificare a Rusiei", deci pot cumpara LEGAL avioane de lupta de la orice producator GLOBAL, iar mai apoi sa atace Rusia venind din spatiul aerian international, respectiv chiar din EST-ul Rusiei. Fonduri au destule - serviciile secrete ucrainene. Totul se bazeaza pe TOP SECRET. Rusii chiar nu au habar cu cine se pun. Au intrat in hora, acum sa joace! Sunt sanse mai mari sa murim toti in razboi nuclear, decat sa castige Rusia vreodata acest razboi. Ramaneti aproape! Revenim cu nouati.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272