REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un bărbat din HÂRȘOVA și-a ÎMPUȘCAT MORTAL un coleg de VÂNĂTOARE!

Un bărbat din HÂRȘOVA și-a ÎMPUȘCAT MORTAL un coleg de VÂNĂTOARE!

Replica API 15 februarie 2021 | 00:08 12810

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au fost sesizați prin apel 112, vineri noapte, în jurul orei 21:30, cu privire la faptul că un bărbat l-ar fi împușcat accidental pe un altul, în timpul unei partide de vânătoare.

Sursa foto: cronicaromana.net

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, din orașul Hârșova, se afla la o partidă de vânătoare, împreună cu alte 5 persoane, pe malul drept al fluviului Dunărea, în zona teritorială a comunei Giurgeni, ar fi tras accidental într-unul din bărbații care îl însoțeau.

Victima, în vârstă de 47 de ani, a decedat.

În continuare se efectuează verificări pentru a se stabili întreaga activitate infracțională, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "ucidere din culpă " și "braconaj cinegetic".

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esentele tari stau in sticlute mici
0
0
Nicu Robu. Popescu Sorin alias pripasu 'praipas"
0
0
Invitam governul la o partida de vanatoare ca la bal mascat se pot costuma in mistreti!
3
0
Fut tot ce vreau ca sunt frumos ! I am tras si lu Aura furtuna pana a luato ambulanta!
4
3
Sa nu uitati. Se pot afla usor, in general.
5
3
Bine ca a flu foarte multe de aici ,v om fi cu ochii pe escroci si traficanti. Si pe astia care se cred cu bani si pile ,care cred ca pot cumpara libertatea.
4
2
Camburu o fute pe Alexandra badaruta !
9
2
camburu pompieru are hemiroizi
7
2
Comentarii fara rost : expuneti fratilor ceea ce se intampla in orasul Harsova : Cristi Ahenta vinde droguri la colt de strada , Popescu Sorin lafel, Moroianu Adrian lafel. Geoglovanii rup camata in doua si vand icre negre in masa Simion rupe cu camata, mafiotii umbla fara permis.. Ce facem fratilor cand ne revenim sa intram in normal ?
15
5
acum nu mai sunt barbatii , sunt mielusei cauta tot felul de variante ca la accidentul lui v mosoianu sa il scape pe baston .Rusine
15
11
Vor scapa de inchisoare. Sunt bogati in Harsova, nu va faceti griji pt ei.
8
12
cel care a murit practica frecvent in zona braconajul si organiza mereu asemenea jocuri
8
3
apoi tragi si ...faci blatu!
4
2
Adevarul este ca barbatul impuscat nu era cu ei la vanatoare. Tomita era padurarul care se afla cu barca pe Dunare. Ce la motivat sa traga barca la mal si sa ajunga pana la locul in care a fost impuscat nu se stie dar banuim ca a auzit ceva si a mers sa verifice. moment in care a fost impuscat de panda cu pusca cu glont si luneta. Barbatul impuscat Nu era cu grupul iar stirile de genul doar minimizeaza impactul evenimentului. Extra este ca l. au lasat acolo si au plecat acasa. Abea dupa 6 ore s-au predat si au aratat locul unde era cadavrul inghetat.
15
7
la mai multi vinatori impuscati! ba criminalilor,,daca vreti sa omoriti mai omoriti javre si oisici vagabonde,e plin de ele. vietatile padurii se chinuie sa supravietuiasca,ca sa vina un prost de asta imbuibatsa le omoarecasavada singe.omoriti.va ba famiglia,uritilor!
15
9
Sa inteleg din comentariul dvs ca acest personaj N.E din Cernavoda fost comandant de politie nu plateste utilitatiile adica ...fura curent,termie,etc.Ai dreptate daca ii faci o analiza acestui personaj iti poti da seama ca...fura curent cu capul adica tiuga.Probabil ca el se crede pe mosia lui si toate ii se cuvine.Mai ales ii vezi importanta si "basinile"cand se imbraca in roba de avocat...Mai bine ramanea in salopeta de "sofeur" ii statea mai bine.
7
2
de alungul aniilor au fost multi rezolvati prin metoda accident de vinatoare.
11
2
intre neamuri , pretini si animale,este voie
9
1
Era nasu cu finu la vanatoare? Penalii de la ajvps constanta?
11
6
Cine sunteti voi sa judecati daca un om a pierit???
6
9
O tragedie pentru toti . neatentia si tineretea fara experienta se dovedeste a fi fatala
8
6
Toti trebuiau sa stea grupati, asa se intampla tragedii.
7
2
Nu-ti lua pusca, ca de pusca o sa mori !
7
4
Sati bag lindicu in gura paraschive
6
0
Ati bagat braconieri in functiile de paznici erau mosii aia vechi super paznici nu poporul asta cu cercei in ureche care braconeaza de rupe,cand va vine mintea la cap dragi conducatori, ca nimic bun nu ati facut ,tot pe rupere ,majoritatea fondurilor sunt varza, faceti supra controale,frecatii putin pe paznici
14
7
Asta-i karma iepurasilor!!!!
16
4
Va bucurati la raul altora futu-va-ngura de maimutoi frustrati ,muritori de foame !
5
20
sa faca percheziti pe la casele lor...gen fam..radu minel.radu bogdan astia care a cumparat dunarea si padurea
12
5
Accidental este doar daca victima nu mergea pe la partenera tragatorului,altfel.....
10
2
sa se omoare toti intre ei
11
5
Sibiceanu cel mai mare braconier a distrus toate fondurile
30
10
ar fi tras accidental'', e buna asta............
9
5
asa ai facut bani din braconj, motorina si cereale acum aruncati cu bani murdari sa va scoata din asta. rusine
27
4
Se pare ca pentru practicanti acestui sport nobil cum a numit vanatoarea fiica unui mare excroc si evazionist PSDist nu exista nici lege nici politie in Romania,noroc ca de prosti ce sunt se mai omoara ei intre ei si asa afla si ziariaristi ca in Romania se practica braconajul cinegetic.Sa vedem daca judecatori il vor condamna pe"vanatorul"asta la vreun an cu executare,eu as paria ca nu face puscarie nici macar o singura zi.
16
5
STANCU LUCIAN PAZNIC DE VANATOARE LA HARSOVA FACE BRACONAJ NOAPTE DE NOAPTE. IMPUSCA TOT CAPRIOARE FAZANI . PROFITA CA ESTE CUMNATUL PRIMARULUI
32
7
si gangsterul international Nicolae Emilian din Cernavoda fost comandant al golaniei numita politia Cernavoda si a impuscat in picior finul lui Stoian Viorel la o partida de vanatoare.Datorita simtului civic de care da voda acest personaj primaria orasului Cernavoda a dispus ca dl.E.N sa nu plateasca energie electrica,termica,utilitati, impozite,etc.Aceasta este lucrul bine facut in Roumania adica ...golania PAS CU PAS ...LUATI MUIA DE RIGOARE DIN PARTEA LUI KWJ SI A SMENARIILOR CARE CONDUC COLONIA DIN UMBRA SPRE DEZASTRU.
18
11
Le-a iesit vanatoarea pe nas . Daca aveau si animalele pusca si puteau riposta unu nu va mai faceati vanator ,Va-n Gura
35
4
hahahahahahahaha
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212