REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un bărbat din Oltina, ÎNJUNGHIAT de nevasta geloasă!

Un bărbat din Oltina, ÎNJUNGHIAT de nevasta geloasă!

Replica API 16 octombrie 2015 | 00:00 96

Elicopterul SMURD, solicitat să intervină de urgenţă

Elicopterul SMURD, solicitat să intervină de urgenţă

Dragoste cu năbădăi la Oltina! Un bărbat a fost transportat la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de către soţie. Poliţiştii au declanşat o anchetă. Elicopterul SMURD a fost solicitat în localitatea Oltina în cursul zilei de joi, 15 octombrie. Cadrele medicale au fost anunţate că un bărbat necesită a fi transportat de urgenţă la spital întrucât a pierdut foarte mult sânge. Acesta a fost preluat şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, starea lui fiind una destul de gravă.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii din Băneasa, dar şi cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale, criminaliştii, dar şi un procuror. Potrivit primelor date, totul a izbucnit în urma unor suspiciuni de gelozie. Cei doi, soţ şi soţie, se acuzau reciproc de infidelitate, certuri existând frecvent din această cauză. Şi joi a izbucnit un conflict, moment în care femeia a pus mâna pe un cuţit i-a aplicat soţului două lovituri în zona spatelui. În funcţie de starea victimei şi de rezultatele de la Medicina Legală, urmează a fi încadrată fapta, urmând a se lua măsurile ce se impun.

Potrivit primelor informaţii, se pare că un bărbat a pierdut foarte mult sânge, fiind vorba despre o plagă tăiată. Momentan nu se cunosc detalii cu privire la împrejurările producerii incidentului, cunoscându-se doar că tăietura a fost provocată cu un cuţit. Poliţiştii se află la faţa locului şi au declanşat cercetările, eexistând posibilitatea să fie vorba despre o înjunghiere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108