REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Un mort şi şase răniţi într-un accident cu trei autoturisme

Un mort şi şase răniţi într-un accident cu trei autoturisme

Virgil STOIAN 24 martie 2024 | 18:26 2846

Accident grav în Caransebeș. O persoană a decedat, iar alte şase au fost rănite în urma unui grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, care s-a produs duminică după-amiază pe şoseaua de centură a municipiului, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Un mort si sase raniti intr-un accident cu trei autoturisme imagini de la accident

În două dintre autoturismele implicate se aflau în total şapte persoane care au avut de suferit în urma accidentului, dintre care una a decedat, iar şase au fost rănite, fiind fost extrase şi evaluate medical la faţa locului, iar apoi transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare, precizează sursa citată de Agerpres.

Şoferul unui autoturism implicat în accident, un bărbat în vârstă de 38 de ani, rămas încarcerat şi găsit în stare de inconştienţă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Într-un al treilea autoturism implicat în accident se aflau cinci persoane, dintre care doi minori, dar care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Caransebeş, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă pentru transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, mai menţionează informarea transmisă de ISU Caraş-Severin.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, „din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 46 de ani conducea un autoturism din direcţia Jupa către Buchin, ar fi efectuat manevra de depăşire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula pe celălalt sens”.

Conducătorii autoturismelor care circulau în direcţia Buchin au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative.

Traficul rutier în zonă se desfăşoară deviat, cercetarea la faţa locului fiind încă în curs de desfăşurare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracii de ei !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108