REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Un MOȘ de 80 DE ANI a încercat să agreseze SEXUAL o MINORĂ

Un MOȘ de 80 DE ANI a încercat să agreseze SEXUAL o MINORĂ

Replica API 24 iunie 2020 | 00:03 4040

Unui vârstnic ajuns la frumoasa vârstă de 80 de ani i s-au urcat hormonii la cap şi a încercat să agreseze sexual o fată de 14 ani. Astfel, în timp ce minora se îndrepta spre şcoală, acesta a prins-o din spate, a întors-o spre el, a prins-o de umeri și a sărutat-o pe obraji, după care, ținând-o în continuare de braț, a încercat să o sărute pe gură.

Cum s-au petrecut faptele

Inculpatul Costachi Caliniuc, în timp ce minora în vârsta de 14 ani se deplasa din spre școală spre domiciliu, a prins-o pe minoră din spate, a întors-o spre el, a prins-o de umeri și a sărutat-o pe obraji, după care, ținând-o în continuare de braț, el a încercat să o sărute pe gură, spunându-i acesteia să îl sărute și ea la rândul său, timp în care minora s-a ferit cu antebrațul; în continuare inculpatul, în timp ce o ținea de încheietura mâinii drepte, i-a propus acesteia să vină la domiciliul său să facă „ceva” întrucât acesta o va plăti, moment în care minora a reușit să scape, intrând grăbită în primul magazin din apropiere; în urma violențelor exercitate asupra sa de către inculpat, persoana vătămată a suferit leziuni pentru a căror vindecare a necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul şi-a ameninţat vecinii că distruge blocul prin explozie

În sarcina aceluiași inculpat, s-a reținut faptul că, aflat în arest la domiciliu în dosarul penal în care are calitatea de inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, şi-a ameninţat vecinii cu distrugerea blocului prin explozie, acesta eliberând gaze dintr-o butelie tip aragaz, gaze ce s-au propagat în întreaga scară, alarmând și panicând locatarii, care și-au părăsit în grabă locuințele, având în vedere amenințările inculpatului că va da foc gazelor eliberate, acesta fiind întrerupt de intervenția unui negociator din cadrul I.P.J. Constanţa.

Instanţa a decis condamnarea lui Costachi Caliniuc, la 2 ani şi 10 de luni de închisoare cu suspendarea pentru infracţiunile de agresiune sexuală, lovire sau alte violenţe şi tentativă de distrugere. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nicoleta tie-ti dau doar 5 ca esti analfabeta!
0
0
facem pariu ca toti militienii in frunte cu seful lor vor incerca sa afle ce mananca si bea mosul...?
2
1
Ce tari sunteti antecomentacilor!!! Ati sarit pe bosorogul asta ca lupii pe o oaie dar despre cel care a dat foc unei fete de 17 ani n-aveti nimic de spus?
0
2
chemati-l pe ciomu
5
1
Mosi e perversii ati da 10 lei sa atii vada mijarina
5
4
la 80 de ani i se mai scoala ? nu este in andropauza?
3
1
ce suspendare , sa crape in puscarie hodorogul infect
15
2
Potenta nu este neaparat anulata de varsta. Ia vedeti cati insi in varsta merg la bordeluri,acolo unde e legala prostitutia. Varsta nu transforma ticalosii in intelepti doar asa, ca trece timpul.Cine a fost nemernic in tinerete este si la batranete iar justitia nu trebuie sa tina cont de varsta cand pedepseste.
17
2
CU SUSPENDARE...FIX PULA
10
2
cu ce morti masi sa o violeze pe fata voi sunteti nebuni dati drumu la mos si arestati pe andrea p
8
6
pe mosu il cauza il duc la soacramea sa o arda
9
3
Moldoveni violatori pripasiti in DOBROGEA de cand s-a construit Canalul !
15
4
MOSHUL vine in fiecare an. De doua ori.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108