REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un POLIȚIST și un JANDARM au fost BĂTUȚI de un INFRACTOR căutat în SPANIA

Un POLIȚIST și un JANDARM au fost BĂTUȚI de un INFRACTOR căutat în SPANIA

Replica API 13 august 2021 | 00:33 14492

Vă mai amintiți de individul care făcea circ la Spitalul din Hârșova, dându-și pantalonii jos în fața Poliției? Ei bine, iată că acesta era căutat și de autoritățile din Spania și, mai mult decât atât, a agresat un polițist și un jandarm, aflați în timpul liber, pe terasa unui bar din Hârșova, în timp ce se uitau la un meci de fotbal.

Este vorba despre Neagu Banu Bogdan Georgian, recidivist, căutat și de autoritățile din Spania, pentru infracțiuni comise acolo. Revenind la speța de față, se pare că individul s-a luat de două persoane care se aflau pe terasa barului Class Cafe S.R.L., din Hârșova, în timp ce se uitau la un meci. Victimele, fiind vorba de un polițist și un jandarm, se aflau pe terasa localului și, din senin, Neagu și-a făcut apariția luându-se de ei, din afara terasei, pe motiv că de ce se uită la el. Inițial a luat un scaun și a aruncat spre masa la care se aflau, după care i-a agresat cu pumnii. A fost trimis în judecată, iar pe 14 iulie a fost condamnat la 1 an și 6 luni în regim de detenție pentru lovirea sau alte violențe. Decizia nu este definitivă, apelul urmând a se judeca pe 6.01.2022. Menționăm că individul nu este la primul conflict cu legea, el fiind eliberat condiționat, cu un rest de pedeapsă, în 2019.

Totodată, era căutat și de autoritățile din Spania.

Amintim că Neagu Banu Bogdan Georgian a făcut circ și la Spitalul Orășenesc Hârșova. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, a mers la spital, acuzând dureri la un picior. Întrucât problema nu era gravă, diagnostic pus în urma consultației, pacientul a fost rugat să revină a doua zi, când nu se va mai afla sub influența alcoolului, pentru administrarea unui tratament.

Bărbatul s-a enervat, a amenințat cadrele medicale și polițiștii. Mai mult decât atât, s-a dezbrăcat și și-a arătat organele genitale, cerând să fie filmat.

Citește detalii aici: Un PACIENT a făcut SCANDAL, și-a DAT PANTALONII JOS și le-a cerut POLIȚIȘTILOR să-l filmeze

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un individ a batut doi barbati, oare cum e posibil? unul a asteptat la rand?
5
0
Lila, tu urmezi
2
0
Episoadele Sfanta Elefteria 1, 2, 3 si 4, de vazut pe YT
3
1
Militieni bat doar batrani , la interlopi le zic saru-mana ca sa nu si-o ia dupa ceafa.
11
4
mai toti au peste suta , gafae cand merg pe jos si se odihnesc in masini cu aerul conditionat iarna si vara ,primavara si toamna amendeaza pietarii cu zarzavaturi!
10
4
Deci un om a batut un politist si un jandarm. Acum vreo 3 luni a aratat la TV cum un om beat a batut vreo 2-3 jandarmi. Zilele trecute am vazut o jandarmerita de vreo 25 de ani la 1.5 metri si sub 50de kilograme. Jandarmeria e o institutie de cafteala. In afara de varsta de pensionare de 50 de ani si de pensia speciala, ce cauta unii in jandarmerie daca ii bate orice betiv mai cu tupeu?
15
11
Un GUNOI PESEDIST !!! In orice tara civilizata, ar fi fost IMPUSCAT IN CAP in secunda 2 !!!
16
6
Comportament de om civilizat
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468