REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un PUŞCĂRIAŞ a VIOLAT o bătrânică din Mangalia

Un PUŞCĂRIAŞ a VIOLAT o bătrânică din Mangalia

Replica API 11 aprilie 2020 | 23:23 9236

O bestie cu chip de om, proaspăt eliberat din puşcărie, a nenorocit o bătrânică din localitatea 2 Mai. Adrian C. a violat-o pe biata femeie de 74 de ani, a sechestrat-o şi a tâlhărit-o, fiind sub influenţa alcoolului. Evenimentul s-a petrecut la finele anului trecut, individul fiind dat pe mâna poliţiştilor chiar de victima sa, cu ultimele sale puteri. În urma traumei suferite, bătrâna a avut nevoie de mult timp pentru a se recupera fizic şi psihic, s-a mutat din casa groazei, chiar şi din localitate. Monstrul se află în arest preventiv încă de la producerea faptei, iar recent a fost condamnat de magistraţii constănţeni, după ce procurorii l-au trimis în judecată. Acuzaţiile sunt multe: viol, lipsire de liberate, tâlhărie, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului. Pentru toate acestea, a primit condamnarea maximă: 17 ani de puşcărie.

Adrian C., de 46 de ani de ani, este un individ căruia nu i-a plăcut prea mult munca, lucrând cu ziua pe unde apuca, iar din banii câştigaţi îşi consuma alcool. În urmă cu 18 ani, mai exact în decembrie 2002, a violat o bătrânică, de 77 de ani, Câţiva ani mai târziu, a fost condamnat 13 ani de închisoare pentru viol. În 2009, avea să ajungă din nou în atenţia poliţiştilor, din penitenciar, după ce a încercat să se sinucidă...din dragoste. A fost salvat la timp.

Date exclusive din anchetă: victima s-a mutat din casa ororilor, dar şi din localitate

După ce şi-a ispăşit pedeapsa,în 2019, a fost eliberat. Nu s-a reabilitat, ci din contră, a devenit mai rău, mai inuman, reluându-şi aceleaşi activităţi neortodoxe pentru care a şi fost condamnat. În toamna anului 2019, în timp ce se afla în localitatea 2 Mai, acolo unde lucra ca zilier, individul a intrat în casa unei bătrâne. Potrivit unor surse apropiate anchetei, o urmărise de ceva timp, ştia că locuieşte singură, că nu are pe nimeni, aşa că a dat atacul. A intrat peste femeia de 74 de ani în casă, a violat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale, a lipsit-o de libertate şi a făcut tot ce a dorit cu ea. Monstruozităţi, lucruri pe care un om normal nu le-ar face. Era beat, însă, chiar şi aşa, nu are nicio scuză. După ce s-a satisfăcut, individul a plecat, însă nu înainte de a fura lucruri şi bani din casa victimei sale. S-a urcat la volanul unui autoturism, fără să aibă permis, dar şi sub aburii alcoolului. Cu ultimele puteri, bătrânica a reuşit să sune la poliţie. Oamenii legii s-au mişcat rapid şi l-au prins pe violator în trafic.

Cinci acuzaţii, 17 ani de puşcărie

A fost dat pe mâna procurorilor, care l-au acuzat de mai multe fapte: viol, lipsire de liberate, tâlhărie, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului. Pentru viol, a primit 10 ani de închisoare, 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, 10 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Judecătoria Mangalia a contopit pedepsele aplicate, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea, de 10 ani închisoare, la care se adaugă un spor de 7 ani reprezentând o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, urmând să execute în final o pedeapsă rezultantă de 17 ani închisoare. El a mai fost obligat la plata către bătrânică a sumei de 25.000 lei cu titlu de daune materiale şi a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mama ta e o curva proasta... M.. E PNL.!
1
2
Saraca femeie, halal tzara, halal batranetze, muncesti o viata, cresti copii, nepoti etc si vine un nemernic .. Justitie de rahat, m-as fi bucurat ca batranica sa fie "masa" unui procuror sau judecator. Doamne iarta-ma dar doar asa se poate face dreptate in tzara asta.
3
0
Daca i-ati uitat pe ticalosi: M U I E PSD CIUMA ROSIE vanduti rusilor
7
4
legi de cacat ,de la finele anului abia acum l-au condamnat? dupa fapta care a facut-o trebuia direct in puscarie ,eu inteleg ca trebuie sa manance si justitia dar nici chiar in halul asta sa o lalaie cu penalii
16
1
Parlamentari penali au dat legi care favorizeaza recidivisti,adica asa au inteles ei ca motiveaza reintegrarea puscariasi eliberati in societate,cand in mod normal recidivistul trebuia sa i-a maxim de pedeapsa fara drept la apel tocmai pentru ca prima pedeapsa nu i-a fost deajuns.
22
0
se pare ca a fost de fapt dragoste la prima vedere...
1
13
nu a facut nimica bun toata viata,acuma de ce l-ar tine tara pe mancare si bautura inca 17 ani cand e mai simplu sa-i bage un glont in teasta si terminat cu spurcaciunea
23
1
deci la prima condamnare a primit 13 ani pentru viol la a doua doar 10 ani fiind si in recidiva cu prima pedeapsa partial executata. La ce s a gandit judecatorul?
26
0
Ia facut un bine pedeapsa macxim la pedofili
14
0
bautura este circumstanta Agravanta!adica a facut fapta,a,eram beat.Erai si beat,ia de aici pedeapsa maxima!
17
1
, nu vindeca, agraveaza, recidiveaza, specializeaza!munca in mina, muncesti mananci nu ...dormi vreo zece ani!
24
0
Hei tu Onofrei-Moxxu, nu te linistrsti chiar deloc Ai inceput sa debitezi prostii cred ca de la iarba multa ti se trage. Daca ii facea asta mamei tale tot asa ai fi vorbit? Magarule ce esti
34
1
35000 lei pentru ca a satisfacut o baba ? Pai nici Loredana Chivu nu cerea atata Poate sa ii dea baba vreo 3000 de lei
4
59
pina una-alta, pe cind pedeapsa cu moartea?
48
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212