REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Un şmecher cu Q7 a vandalizat două autobuze RATC şi a ameninţat şoferii

Un şmecher cu Q7 a vandalizat două autobuze RATC şi a ameninţat şoferii

Replica API 3 martie 2012 | 00:00 826

Şicanare în trafic

Şicanare în trafic

Şoferul unui Audi Q7 cu numere de înmatriculare B 111 MDL a vandalizat vineri dimineaţă un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) care circula pe traseul liniei 5, dinspre strada Pandurului, spre cap de linie. Incidentul s-a petrecut la ora 07.00. La acea oră, conducătorul autoturismului Audi Q7 se deplasa dinspre strada Pandurului către Complexul din KM 4-5. În acelaşi timp, şoferul autobuzului RATC îşi urma traseul spre cap de linie. Venind din sensuri opuse, cele două autovehicule s-au întâlnit la intersecţia dintre strada Pandurului cu strada Liliacului. Şoferul bolidului s-a enervat când nu a reuşit să depăşească autobuzul, a blocat vehiculul de transport în comun şi s-a dezlănţuit asupra şoferului RATC.

"În acel moment, şoferul autovehiculului Q7 a încetinit, l-a claxonat pe şoferul autobuzului RATC. A coborât din maşină împreună cu alţi trei indivizi şi a început să lovească în geamul de la cabina şoferului RATC, l-a înjurat pe şofer. A smuls cu mâinile bara din faţă a autobuzului şi una dintre oglinzile retrovizoare", ne-a declarat şeful Direcţiei de Corp Control RATC, Marin Cornel, despre incident. Conducătorul auto a vehiculului nu s-a mulţumit cu atât, şi a început să îşi verse nervii asupra unui alt autobuz 5, aflat în cursă spre capul de linie. "Şoferul autovehiculului Q7 nu s-a limitat în a devasta primul autobuz, ci l-a devastat şi pe un al doilea, în încercarea sa de a smulge ştergătoarele celui de-al doilea vehicul de transport în comun. Şoferii sunt timoraţi, primul dintre ei ne-a cerut chiar să îl mutăm pe altă linie, după toate cele întâmplate", a mai menţionat Marin Cornel. Reprezentanţii RATC au anunţat imediat Poliţia în legătură cu acest incident. Ancheta se află în prezent în stadiu de cercetare, ne-a declarat Aurelian Ispir, şeful Secţiei 5 Poliţie, pe raza căreia s-a întâmplat incidentul. Oamenii legii l-au identificat pe şoferul argesiv în persoana lui Mădălin Ionuţ Mustaţă, din Constanţa, pe care nu l-au găsit însă la domiciliu după incident. Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa spun că pagubele se ridică la 10.000 de lei. Anchetatorii au ridicat probe de la faţa locului. La finalul anchetei, dacă va fi găsit vinovat, şoferul ar putea ajunge la închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi alte violenţe.

Roxana CĂLINESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108