REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un ȘOFER grăbit și-a PARCAT mașina în stația de AUTOBUZ

Un ȘOFER grăbit și-a PARCAT mașina în stația de AUTOBUZ

Replica API 4 februarie 2021 | 14:58 2032

„Tehnica” de parcare a unor şoferi este de-a dreptul demnă de categoria „Parchez ca un bou”. Că au încurcat sau nu traficul, că au blocat accesul mijloacelor de transport în comun în respectivele staţii ori că au pus în pericol viaţa călătorilor, cert este că unii șoferi nu dau doi bani pe locul unde au parcat. Deunăzi, un șofer și-a parcat mașina fix în stația de autobuz de la Academia Navală, îngreunând accesul mijlocului de transport în comun.

Şoferii constănţeni au depăşit orice limită. Pentru anumiţi şoferi din Constanţa se pare că nu prea există reguli când vine vorba de parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă, mai cu seamă în cazul celor care îşi lasă maşinile pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap, pe spațiile verzi, sau în stațiile de autobuz. Este imposibil să circuli în Constanţa şi să nu dai piept cu, măcar, o astfel de situaţie. Este adevărat că lipsa locurilor de parcare i-a dus la disperare pe şoferi, aceasta fiind si prima scuză folosită atunci când vine vorba de parcarea neregulamentară.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul unui constănţean care a fost surprins, recent, aşteptând el ştie ce în staţia de autobuz de la Academia Navală de pe Baba Novac. Posesorul autoturismului marca Volkswagen nu s-a deranjat să caute un loc de parcare, acestea existând în imediata apropiere. Din contră, acesta a preferat să încurce mijloacele de transport în comun, oprindu-se, chiar şi pentru câteva minute, în mijlocul staţiei de autobuz.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca era mercedes sau bmw il injura toata lumea
1
0
O stire de cacat! Mare paguba ca a parcat ala cum a parcat! Oricum soferii de pe autobuze nu trag in statie de putori ce sunt!
2
2
Si boul cu o scoda neagra cu nr CT94GIB trebuie sa se mai duca la scoala de soferi sa mai puna mana pe legislatie. este un pericol in trafic
1
0
De unde sti tu ma ca e opel? Te pricepi la masini?
1
1
Nu mai bine suni si ii deranjezi de la clasa a 8 a online pe politisti de la Locala?
5
0
in afara e ce nu se practica chestia asta, sa vezi cocalarii si pitipoancele sa opreasca fix in fata magazinului si bancomatului? nu e deloc norma lce a facut boul asta, daca vreti civilizatie, daca nu...asa ramanem
7
0
Ce scuza de retadat.
7
6
Nu e parcata in mijlocul statiei, este chiar in capat si nu incurca cu nimic. Asta se intampla de f multe ori pe zi deoarece lumea opreste pentru cateva minute sa mearga la magazin.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108