REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un tânăr adoptat peste hotare în anii 90 își caută mama biologică, din Năvodari

Un tânăr adoptat peste hotare în anii 90 își caută mama biologică, din Năvodari

Replica API 12 noiembrie 2018 | 01:26 754

Copiii adoptați peste hotare, la începutul anilor 90, din diverse colțuri ale județului Constanța, ajunși astăzi tineri realizați, își caută părinții biologici. În ajutorul lor vine comunitatea formată în jurul paginii de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Unul dintre tinerii care-și caută familia naturală și apelează la oamenii de bine pentru a-l ajuta cu o informație este și George Aurel Vasile, noscută pe 3 mai 1990, în București, Sectorul 1.

„Îmi caut părinții, frații și restul familiei biologice. In actele de adopție tata este VASILE Constantin din Răcari jud. Dâmbovița iar mama, NĂSTASE Mariana din localitatea Năvodari, strada Midiei nr 7, județul Constanța. Împreună au locuit pe Strada Nazarcea, Nr 13, Sector 1, București. Îmi doresc foarte mult să îmi cunosc rădăcinile românești, să știu trecutul și dacă familia mea dorește să mă cunoască. Sper așa de mult să îi găsesc!! Eu nu am încetat niciodată să mă gândesc la ei, sper că nici ei la mine. Vă rog foarte mult să DISTRIBUITI anunțul meu de aici. Vă mulțumesc anticipat pentru tot ajutorul și sprijinul pe care doriți să mi-l acordați”, este mesajul transmis de tânăr.

F.B.

Sursă: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, Facebook

Citește și: Adevărul despre copiii adoptaţi peste hotare în anii ’90: ‘Despre ei urlau ziarele că au fost traficaţi pentru organe’

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine nu-i cauti ca daca-i gasaseti o sa-ti ceara bani si nu mai scapi de ei ca raia!
6
0
moarte tiganilor!!!!!!!!!!!!! dumnezeii vostri de ciori nenorocite!!! traiti din banii opriti mie si celor care muncesc cinstit in tara asta! huooo!!! moarte tiganilor!!! de ce nu va dau muistii de asa-zisi interlopi bani de ajutor social si tratament in urgenta spitalului cand va taiati cu sabiile!!! moarte interlopilor de pretutindeni, din fiecare tara de pe aceasta planeta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muie garcea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
0
Mai bine si-ar cauta mama prin...India.
5
1
acum soia pe masa cu tot neamul de ciori in anglia la cersit
6
0
Adica ati vrut sa spuneti o cioara! Si da, culoarea conteaza mai ales in cazul ciorilor!
8
5
Masa, o zdreanta de pe centura!
7
7
Parintii adoptivi sunt gay? Sa ne povesteasca
5
7
Si ce importanta are culoarea?E un suflet care-si cauta radacinile.E greu pentru unii sa inteleaga pentru ca nu au avut nesansa de a fi dati spre adoptie sau si mai rau de a fi abandonati.Macar respectati dorinta omului de a cauta familia bioligica, ca nu v-a cerut nimic.
14
5
Doi cretini, carora Dumnezeu le ingaduie sa traiasca printre oameni, posteaza sub mine. Sunt incercarea nereusita a naturii de a-i face sa semene a oameni...
24
9
prea tarziu..pasarile calatoare au plecat
15
10
Dupa penaj esti porumbel vopsit
26
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108