REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Un TRAFICANT de DROGURI din CERNAVODĂ a AMENINȚAT un MARTOR: 'Schimbă-ți declarația'

Un TRAFICANT de DROGURI din CERNAVODĂ a AMENINȚAT un MARTOR: 'Schimbă-ți declarația'

Replica API 13 martie 2019 | 00:00 1048

În timp ce se afla în AREST la DOMICILIU

În timp ce se afla în AREST la DOMICILIU

Gheorghe S. din Cernavodă, trimis în judecată pentru trafic de droguri, a ajuns în arest! Acesta se afla în arest la domiciliu, dar nu a ținut cont de interdicțiile impuse de instanță, astfel că a părăsit imobilul, s-a întâlnit pe stradă cu un martor din prezenta speță, căruia i-a cerut să-și schimbe declarația. Inculpatul a depus contestație, dar i-a fost respinsă ca tardivă.

Mai exact, la data de 22.02.2019 s-a înregistrat cererea formulată de organul de supraveghere, Poliția Cernavodă, cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive având în vedere nerespectarea de către inculpatul Gheorghe S., la data de 29.12.2018, a obligației de a nu părăsi domiciliu. Mai exact, la acea dată, s-a prezentat la sediul poliției o persoană, care a declarat că, în timp ce se afla pe o stradă din Cernavodă a fost abordat de către inculpat, care se afla în stare de ebrietatea și care i-a cerut pe un ton ridicat să-și schimbe declarația de martor dată în prezentul dosar. Astfel, magistrații i-au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv.

Amintim că, în urma cercetărilor, la data de 17.01.2018 au fost efectuate 42 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Constanța, Medgidia și a orașelor Năvodari și Cernavodă, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate aproximativ 2.097 gr substanță vegetală și pulverulentă susceptibilă a avea proprietăți psihoactive, peste 1200 pliculețe autosigilante pentru ambalarea substanțelor în scopul punerii în vânzare, 2.260 de euro, 1.750 de USD, 7.956 de lei, 17 telefoane mobile, un cântar electronic, două dispozitive pentru fumat, două pipe artizanale, trei grindere, 2.740 de țigarete despre care există suspiciunea ca provin din contrabandă, arme albe și bijuterii. De asemenea, au fost identificate în mai multe locații din orașele menționate așa-zise ”centre” de distribuție a substanțelor cu proprietăți psihoactive fiind identificaţi inculpaţii, mai toți cunoscuţi pentru preocupările infracționale manifestate de-a lungul timpului, cu pregătire educațională precară, fără loc de muncă. Astfel, indivizii cercetați și trimiși în judecată de DIICOT Constanţa sunt: Ismail Aidar-Selvis, Suliman Molis, Suliman Ghiulgean, Suliman Sevghilim, Șaip Omer, Șaip Steluța, Șaip Sibelgean, Suliman Iuliana, Suliman Ager, Stoica Gheorghe, Stoica Romel, Cramarenco Florin, Macovei Florentin, Samson Marian-Claudiu, Zlate Papina, Popa Roberto-Gino, Fătu Adrian, Ghezolu Erdal, Ghezolu Ghiulgean, Gorovei Sebastian Andrei, Alez Orhan și Iovițu Cornel-Dan, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu smecheru alecu ma pis pe toti fac ce vreau cand vreau injur bat nu ma inghite nimeni dar eu sunt sus am pile la politie neacoita e sclavu meu face ce i zic sunt sef pe plantatie daca ar face un recensamant cu toti ca mar omora toti ar vota la fel...deci votatil pe primaru ca sa fiu tot eu sefu peste tot sa nu o mai trimit pe proasta lumii la pula iar ca imi sar amantele 8n cap dupaia
4
2
Cate femei are Lefterica ca prea multi bani are,sau e doar nevastasa la produs,intrati peste el ca tiganu se lauda ca se pisa pe Fratii Piron in bani!
4
0
Ce vrei nene nu fostu militian ii tinea pe unii in brate acuma macar sa creasca si el copii la alti ca el nu este in stare sa faca unu
1
0
Lefterica si Bebe Branza vand droguri la minori!
5
0
Sa muriti, voi si copii plus nepotii vostri, in cele mai groaznice xhinuri cu putiinta!!! Sa va imbolnaviti de cele mai grave si fara tratament forme de cancer!!! Atat voi cat si zdrentele din spatele vostru!!!
4
0
Liviule scapa de radulescu repede ca esti pierdut. Fura asta de a secat termoficarea. Nu gasesti altu decat cioara asta care nustie decat muzica in cluburi si sa fure cu caldura ? Daca mai vrei primar scapa de cioara asta cat mai repede.
14
0
Gogala este un tiganus caruia ii place mult an fundulet
0
1
Eu fac parcul din trust,bordurile le-am aliniat dupa cum se pisa bou,sa vedeti cum va arata la final.........! Neacoita a fost multumit si a pus poze pe facebook ca doar poate il va mai alege pulea!
5
8
Muie Lefterica
10
0
ATENTIE! Curvostina de BARBULEASA a inceput campania, aduna semnaturi cu PNL in primarie.
8
12
Si la Mangalia un interlop zis verde Vinde droguri la copii in licee , conduce un audi negru CT77WXS ! Il protejata din interior politia , el fii finul lui Bozolan de la rutiera Mangalia
6
1
La Medgidia nu e la fel ce vamirati
5
2
Bai gaozarilor ! Eu ca primar i mi permit sa ejaculez in orcine ! Diana nu mai corespunde cerintelor mele , asa ca ma dau ca un salbatic la proastele cu doua clase ca a lui alecu nebunul si proasta de paula de la juridic pe care le consider bio , facandu mi toate poftele inclusiv datul de limbi !
14
15
Da i in plm de drogati
6
2
atata timp cat orasul e condus de un ordinar curvar ,care si a batut joc de familia lui si altora. nimic nu va merge bine, jos cu el
15
20
Ai dreptate ..."Cernavodean" noi avem "afacerile" noastre vindem doua gogosi sau spalam cate o rapandula de masina de ochii lumi ca justitia si politia care isi ia spagile sa aiba un motiv sa nu se ia de noi sau sa le dea cu praf in ochi persoanelor care nu isi mai gasesc fetitele duse de noi la produs in strainatate.Mai bine va luati de Piron Madalin care si-a tras o vila cu piscina interioara ca nu are nici o afacere doar se face ca vinde masini.Si daca ma suparati imi cumpar pe bani "cinstiti" ptr mine un Rolls Royce iar sotiei un Maserati.Traiasca justitia romana !!!.
15
5
Asa numitul oras arhicunoscut peste hotare ca acvariul cernavoda isi face propiile legi. Atita timp cit politia este sponsorizata lunar de acesti proxeneti cu 2 clase si cit justitia se face ca nu vede vorbim si acuzam sa ne aflam in treaba. Am ajuns ca copii nostri sa fie urcati cu japca in bolizi pestilor cu geamuri fumuri si politia inchide ochi rusine. Dar sa ti faci vila pe bani la proxeneti si sa ascunzi dosare si sa dai nup nu e usor.
25
2
Acest oras nu doar ,,proxeneti" sunt oameni care muncesc si care au afaceri! 100 de limuzine daca are Bucurestiul. Nu mai aruncati cu noroi in acest oras!!! Definitia de proxenet este acel individ care duce cu japca femei nu cei care au viata lor personala si decid ca sotiile lor sa lucreze in alt mod.
10
22
denumit in Romania unde la aceasta data sunt peste 100 de limuzine de lux de la Bentley,Lamborghini,Porche,Mercedes,Jaguar, Audi limuzine de ultima generatie face cinste acestui oras unde proxenetii protejati de sistem nu presteaza nicio o secunda de munca.Iar sistemul nostru judiciar fac greve si se pozeaza pe scarile institutiilor sa ne arate noua ce tari sunt dansii.Rusine acestui sistem ticalos care protejeaza proxenetii din Cernavoda iar daca un amarat din aceasta tara cade pe bec si nu sponsorizeaza la cea mai mica abatere este trimis in tocatorul justitiei .Bravo justitia romana !
42
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108