REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Unde este egalitatea şi legalitatea?

Unde este egalitatea şi legalitatea?

Replica API 13 ianuarie 2018 | 00:00 392

Un internaut din Constanţa a postat pe un grupul de Facebook „Constanţa Protestează” două imagini care indică acelaşi loc, şi anume parcarea unui hipermarket cunoscut din Constanţa. Chiar dacă unghiurile din care au fost făcute pozele sunt diferite, se poate observa că este vorba despre acelaşi loc. Diferenţa dintre cele două imagini este chiar diferenţa care se face între oameni, atunci când vine vorba despre respectarea regulilor de circulaţie, de parcare etc.

Într-una din imagini se poate vedea o maşină de poliţie parcată necorespunzător, iar în cea de-a doua imagine se poate vedea un autoturism parcat exact în acelaşi loc, dar căruia i-a fost blocată roata, pentru parcare neregulamentară. Imaginile spun totul şi nu mai au nevoie de nici un comentariu. Este destul de clar că maşina Poliţiei nu are ce căuta acolo, dacă tot se invocă respectarea indicatoarelor pentru restul maşinilor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inainte de a trage pe altii la raspundere tu poti sa spui de plm ai parcat coaja aia acolo?
0
1
Este ca echipajul de politie era in misiune . Si probabil a venit sa salte vreun retard .
1
1
asa le trebuie la cocalari ,n ai loc de bizoni in constanta
5
1
Multa muie celor din administratia magazinului se stie el care ,pt ca pun caracatite la oamenii simpli care le baga bani in buzunare;si ai fute grija cum parcheaza prostimea,la masina politiei sau daca era o masina de lux nu folosesc sistemul,dar la asta ce au zis DA-L IN P...LA MEA DE GHERTOI, asta este loc pt SMEKERI,multa MUIE SA NU UITATI..........
4
2
politia, ca doriti de la un ministru, fost secretar de scoala generala, care se apleaca la orice numai in a nu-i iesi dn gratie penalului draknea, penal caruia ii datoreaza cocotarea ei intr-o astfel de pozitie ptr care nu are nici o pregatire? Ce este mai trist, este faptul ca noi romanii am renuntat a mai avea coloana vertebrala, principii , orgolii pozitive, mandrie, demnitate si de a recunoaste cand suntem depasiti intelectual de anumite probleme, cinstit ar fi sa renunti si sa-ti cunosti lungul nasului , fapt ce ar aduce mai multe aprecieri persoanei in cauza. ASA TREBUIA SA ACCTIONEZE
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108