REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

UNDE SUNT cele 9 MILIOANE de EURO pentru MODERNIZAREA accesului în PORTUL TOMIS?!

UNDE SUNT cele 9 MILIOANE de EURO pentru MODERNIZAREA accesului în PORTUL TOMIS?!

Replica API 30 iunie 2020 | 00:00 2665

Au trecut ani de zile de la dorința declarată a primarului Decebal Făgădău de a amenaja zona de acces în Portul Turistic Tomis și, până în prezent, nu a fost parcursă nici măcar prima fază a proiectului.

În anul 2015, primarul Făgădău promitea că va investi nouă milioane de euro, din bugetul Uniunii Europene și din cel local, în amenajarea integrată a zonei de acces pe o lungime de aproximativ 2,6 km, de la Comandamentul Marinei până în dreptul străzii Mihai Eminescu.

Între timp, zona spațiului verde din jurul scărilor continuă să fie invadată de gunoaie și de bălării de un metru. Consilierul municipal liberal Mihaela Andrei a solicitat, de nenumărate ori, în cadrul Comisiei de Organizare și Dezvoltare Urbanistică a Consiliului Local Municipal, repararea scărilor de acces către Plaja Modern, fără succes, însă.

Nimic nu s-a schimbat, iar astăzi această este modalitatea în care poți parcurge treptele ce fac accesul la plajă Modern.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..cum unde ? La Mazare. Doar ca Fagadau crede ca e sef acum, dar tot sluga este!
2
0
Nu au cum sa repare scarile pentru ca terenrule sunt date si nu poti lucra pe proprietate privata.
0
0
Fagadau, pune-ti trolii astia analfabeti sa joace un sotron sau sa bata mingea la tine la tara! Nu vezi ca scriu ca un elev de clasa a patra? Te rog sa-l iei pe Manole si sa-l legi cu lantul scurt...oricum i-a explodat mintea dupa ce a scris 8 cuvinte. Da-i cu abecedarul in mecla si asculta-l tabla inmultirii! La romana stati foarte prost...poate va ies calculele alea pe care le faceti pentru furaciuni...
6
0
27 sept...data la care epoca Mascariciului si a elevului sau repetent va inceta...
5
0
Nu scapam de mizeria asta de primar? Un cioban branzar care a transformat Constanta intr-un balci infect, plin de rahati de caine si cladiri construite aiurea. O ghena de primar, arogant si iresponsabil! Sa nu mai spunem incompetent, ca este evident...
8
0
Puie MNL Puie Morban Piue Mhitac Puie Mutuca
1
7
Este platit articolul
3
4
Poate nu este terenul Primariei si de aia nu se poate.
2
4
votati prieteni, votati...
3
2
Ce acces la plaja, ce modernizari? Nu avem bani da construim biserici peste biserici ca sa aiba preotii de unde sa- si adune bogatii si sa indobitoceasca pe bietii, amaratii de pensionari.
8
2
FAGABOU mokanel sef , te n gat de neam de zdrente si secaturi Huo fi miar scarba Luminitzo.
9
1
Domnilor , noi punem borduri ca doar stiti si voi cat de inportante sunt , am pus stalpii , acuma urmeaza bordurile dupa iar alte borduri si alte pavaje pe centru orasului ca na...pe centru le vede toata lumea
14
3
Fagadau number one
4
21
ati vrut fagadau, acum aveti un fagadau. la urmatoarele alegeri veti sti pe cine nu votati. n-am mai vazut un asa primar mincinos.
21
7
Cind se va face SOSEAUA DE COASTA; TELEFERICUL de la PLAJA MODERN? Se repede uitati! Sint obiective importante promise. Sa va vefem ca se apropie bagatul in urna.
13
3
Cum unde?in blocurile alea mirlanesti construite de machidoni pe nisip,unul in altul,in vilele gastii lui mazare de pe malul lacului,vedeale-as ingropate in namol,in circiumi de 2 lei,acolo ii gasiti!
28
4
avem cele mai mari preturi din tara pt gigacalorie si apa. Politia locala in loc sa fie in slujba cetatenilor este doar o masina de produs bani. Pentru orice greseala primesti direct amenda. In Constanta nu exista notiunea de avertisment. Avem ce meritam...
23
4
Constanta este printre ultimele orase mari in privinta atragerii fondurilor europene. Pentru asta ne trebuie un primar capabil, nu o panarama, sluga clanurilor de machidoni. Uitati-va ce s-a intamplat cu pavajul din zona peninsulara si faleza Cazino, care e spart, ciobit, infundat ... Primarul nostru care este nu a luat nici o masura pt a executa garantia constructorului, ba din contra, a asteptat sa expire perioada de garantie si dupa aceea a anuntat ca se vor face reparatiile. Tot pe banii nostri, ai constantenilor.
21
4
URMEAZA A SE IMPLEMENTA???CAND IN SECOLUL URMATOR, MAI DATE N PLM CA NU E CALATORIE IN SPATIU 5 ANI NU A FACUT NIMIK
23
3
"Emanatia" lui Mazare care la randul lui este "emanatul" lui Iliescu.Si asta spune tot.
22
2
Incercati scarile de langa hotel Palace si directia agricola ce coboara in portul Tomis, te mananca serpi. Tot orasul e plin de mizerie, gunoaie. Sat fara stapani
30
3
Cu banii de pe stalpii pardon maciucile cu care a umplut orasul ar fi facut tot proiectul asta insa BabuInul e hapsan si vrea sa incaseze bani pe cat mai multi stalpi. Replica emiteti o adresa catre Primarie cat costa un stalp si cati stalpi au fost montati. Simplu
23
5
Alo Replica, de ce nu cereti pct de vedere ?Este proiect, care urmeaza a se implementa.Asa ca numai scrieti ca sa va aflati in treaba.
6
21
Facem,facem dupa ce terminam soseaua de coasta!
14
6
Constanteni inca cred in Mos Craciun?
27
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108