REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Unui șofer de la Metropolitan i s-a făcut rău la volan: a MURIT!

Unui șofer de la Metropolitan i s-a făcut rău la volan: a MURIT!

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:53 1432

La SC Metropolitan SRL, în data de 20.11.2019, ora 20.00, a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat. Este vorba despre un șofer, care, în timp ce se afla la volan, i s-a făcut rău, a oprit autovehiculul pe care îl conducea și a sunat la 112. A fost preluat de echipajul de urgență și a fost transportat și internat la Spitalul Județean Constanța unde a decedat în aceeași noapte. Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi pensionari...
1
0
Ma prostule eu am zis"luat la intrebari" adica ia sa vedem domn.doctor,nu condamnat sau vinovat,adica se verifica daca soferul cu toate ca era in evidente cu o boala care nu ii da dreptul sa aiba permis de conducere un doctor care stia asta si-a dat avizul,sau dupa parerea ta in Romania nu s-au mai vazut niciodata doctori care sa incalce legea.Si mai este ceva,nici un om corect nu se simte jignit daca vine un control cu ata mai putin un doctor.
2
2
Nu mai dati vina pe medici,azi poti avea analizele perfecte a doua zi te trezesti mort in urma unui infarct.
6
1
Si voi dati stirea pe 5 Decembrie ? DA ... incepe sa se simta ROMANIA NORMALA a lui Klaus !
4
3
Prietene daca ar fi lumea asa dupa tine nici mancare nu ai avea pe masa , doctorul ala a dat semnatura pt ziua de verificare , dar ti se poate face rau oricand asta depinde de prea multe chestii . Omul acesta a fost profesionist si a avut onoare , numai te baga in seama sa arunci vina pe toti . Daca ar fi lumea dupa tine nu am mai avea piloti de avion , ofiteri de marina , soferi de masini , ai ramane singurul centaur de pe sosea. Inainte sa dati comment , sa mergeti si o zi la munca reala va rog.
8
4
sigur oricui i se face rau brusc mai ales daca e muncit de dimineata pana seara si doarme cateva ore pe noapte
7
2
COMENTARII DE CACATA, NIMENI NU ZICE BRAVI SOFERULUI CA A OPRIT MASINA SI A EVITAT O TRAGEDIE
21
0
Biletele ne date si motorina vanduta i-au iesit prin ochii Dumnezeu nu doarme s-au halah nu culcate
2
14
stirea e veche, daia nu mai poate tatarul care e patron, totusi se stie ca se poarta bine cu angajatii lui, analize la angajare adevarate ..si controale periodice
8
3
Ce treaba are patronul cu faptul ca unui om, angajat al lui i s-a facut rau?!? Oricui i se poate face rau, brusc, fara vreun semn inainte!!! Trebuiesc paziti angajatii ca sa nu li se faca rau?!???
19
6
mortul este de vina patronul e absolut nevinovat
3
14
Soferilor pe mijloacele in comun ar fi trebuit interzisa cumpararea cafelei facuta la toate bodegile, la expresor, care in loc sa invioreze are efect advers.
16
3
Interesati-va cum il cheama pe doctorul ala care a semnat ca omul asta este apt pentru transportul de persoane,in alte tari intr-un caz ca asta nu politia este luata la intrebari ci doctorul care si-a dat avizul pentru ca acest om sa conduca o masina.
17
7
Daca banditul kwj nu lua cu japca alegerile astazi o sugeati frumos
5
10
cine ii verifica pe acesti soferi,inainte existau un sef de coloana ,un maistru.si etc. acum mortul e de vina nu sunt bani dar banii intra la smecheri alo DNA se aude ???????
7
8
a vazut cata spaga a facut pe ziua aia...si i sa facut rau.
5
23
Suntem in 4 decembrie . De-abia acum apare stirea ? Dumnezeu sa il ierte. Nimeni nu lucreaza de placere sau din plictiseala ....
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108