REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

USR cere CONTROALE la toate BLOCURILE, după incendiul din Km 4-5

USR cere CONTROALE la toate BLOCURILE, după incendiul din Km 4-5

Replica API 18 decembrie 2021 | 21:55 2806

Întreaga Românie a fost șocată, după incendiul din KM 4-5, care a lăsat zeci de familii pe drumuri. Consilierii USR au reacționat și ei și spun că vor solicita tuturor instituțiilor abilitate să verifice existența autorizației de securitate la incendiu pentru toate blocurile construite în ultimii 10 ani în municipiul Constanța.

”Îmi este greu să descriu ce am simțit atunci când am văzut blocul și am simțit mirosul de ars, apoi chipurile familiilor disperate pentru care marea bucurie a Nașterii Domnului vine cu o mare încercare.

Ce știu și vă pot spune sigur este că nu mai vreau să văd așa ceva. Este pur și simplu teribil.

Alături de colegii mei de la USR, vom răspunde prezent la orice acțiune, vom susține orice activitate pe care conducerea administrației o va demara în sensul revenirii cât mai rapide la o viață normală a constănțenilor afectați de incendiul din seara zilei de 15 decembrie.

Și vom mai face ceva: vom solicita instituțiilor abilitate ale statului să verifice existența autorizației de securitate la incendiu pentru toate blocurile construite în ultimii 10 ani în municipiul Constanța. Așa ceva nu trebuie să se repete! Așa ceva nu trebuia să se întâmple!”, a transmis consilierul Mihai Ochiuleț.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fum ! Controlati proiectantii si arhitectii ,care dintre ei au acte false sau diplome plagiate .
1
0
Un lucru bun, dar cred ca nu se va realiza.sunt prea multe interese la mijloc.
9
1
De ce trebuie sa se intample o tragedie ca sa va faceti si voi meseria!?! Meseria voastra statul,institutiile ,ISU si toate autoritatile,meseria !? Mai stiti ce este!? De ce nu se fac controale la receptia finala a imobilului ,sa se vada daca este in regula!? De ce !? Ca totul e pe spaga si toata lumea tacee, ca e pe bani!!!
18
1
macar niste stingatoare daca erau ca pana vin pompierii ti se uraste
7
3
Problema este ca s-a folosit la pereti polistiren inflamabil care a extins incendiul pana la ultimul etaj si a distrus apartamentele. Cu senzori de fum activi si pompieri in 10 minute incendiul nu s-ar fi extins la celelalte masini.
9
1
degeaba exista autorizariile ISU, daca exista oameni rau intentionati...cu tot cu senzori de fum.caldura...daca nu exista sprinklere pentru perdea de apa...si.sau alarme .... nu facem nicio branza...
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272