REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Vedeta country Dolly Parton, subiectul unei reviste de benzi desenate

Vedeta country Dolly Parton, subiectul unei reviste de benzi desenate

Replica API 20 martie 2021 | 19:42 1225

Cântăreaţa country Dolly Parton va fi subiectul unei reviste de benzi desenate, cea mai recentă apariţie din seria ''Female Force'', realizată de studioul independent TidalWave Comics şi dedicată unor femei celebre, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Revista, intitulată ''Female Force: Dolly Parton'', va fi lansată pe 31 martie, atât în format digital, cât şi în ediţie tipărită.

click pe foto

Foto: (c) TidalWave Productions/Handout via REUTERS

Cantautoare, actriţă şi femeie de afaceri, Dolly Parton, deţinătoarea a 11 trofee Grammy, a vândut peste 100 de milioane de discuri de la lansarea primului ei album, în 1967.

La începutul acestei luni, vedeta, în vârstă de 75 de ani, a publicat o înregistrare în care se vaccina împotriva COVID-19, interpretând cu acest prilej o variantă adaptată a hitul ei ''Jolene'', cu refrenul ''vaccin'', îndemnând totodată oamenii să se imunizeze.

click pe foto

Foto: (c) TidalWave Productions/Handout via REUTERS

Cântăreaţa a făcut anul trecut o donaţie de 1 milion de dolari pentru a sprijini primele etape ale unei cercetări realizate de Universitatea Vanderbilt din Nashville, Tennessee, în colaborare cu Moderna, vizând vaccinul anti-COVID-19 mRNA-1273.

''A fost o bucurie să scriu despre Dolly'', a spus creatorul de benzi desenate Michael Frizell într-un comunicat. ''Creativitatea, generozitatea şi umanitatea ei sunt legendare''.

Parton se alătură unei serii de personalităţi precum fosta primă doamnă a Statelor Unite Michelle Obama, cântăreaţa Cher, activista pentru drepturile femeilor Gloria Steinem şi Maica Tereza, cărora le-a fost dedicată câte un volum de benzi desenate biografic.

''Am creat o nişă cu benzile noastre desenate biografice'', a precizat Darren G. Davis, editor al studioului TidalWave. ''Există un public mult mai larg pentru naraţiune secvenţială decât se credea până acum. Cititorii aceştia caută pur şi simplu şi altceva în afară de supereroi''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212