REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Veţi merge la vot la alegerile pentru Parlamentul European?

Veţi merge la vot la alegerile pentru Parlamentul European?

Replica API 17 aprilie 2019 | 01:39 224

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru PNL USR NUUUUUUUU !
0
4
Opozitia promite ca vom face dar livache iese la tabla cu cifre si zice am facut.Vedeti diferenta?
5
2
Unul , esti un tampit. Toate argumentele invocate de tine sunt tampenii care au trecere doar la o anumita categorie din populatia Romaniei. Incearca sa te maturizezi si lasa lozincile puerile de partid.
9
2
Cel cu -vreau o tara ca afara- ok, atunci copiii tai sa fie luati de la scoala fara stirea si consimtamantul tau si sa fie dusi in case lgbt unde sa invete diversitatea si toleranta, ca asa e intr-o tara ca afara, gen Canada. Copii tai sa invete la scoala obligatoriu, in fiecare an, ca e ok ca un copil sa aiba 2 mame sau 2 tati si ca perversiunile sunt ok, si ca nu sunt fete sau baiati asa cum s-au nascut, ci pot fi orige gen fluid aleg ei, de ex. UK, Germania etc. Mai vrei?
3
7
Totdeauna am fost la orice votare si totdeauna voi merge, nu conteaza ca locale, europarlamentare, referendumuri, orice. Chiar daca ii foloseste unuia pe care nu-l inghit, voi merge. PS. Nu, nu votez PSD. FAGADAU si prietenii ar trebui sa stie de ce.
9
4
Da, voi merge la vot pentru ca imi doresc sa traiesc intr-o tara normala, care sa nu mai fie condusa de o gasca de infractori si in care nonvalorile sa fie considerate modele in societate.
11
5
Nu merg ptr ca n-am cu cine vota !---Actualii au intors tara si poporul pe dos iar cei care au fost au facut la fel
3
10
Da, DRAGNEA la puscarie, vinde prea scump locurile in PE
7
6
Este un drept cetatenesc, constitutional, pe care trebuie sa il exercitam.
21
2
votez cu basescu
5
6
...rabdare, ca mai au putin si se duc unde a intarcat mutu iapa-si dupa aceea putina muita cu lamaita....
8
4
Votez impotriva haterilor, prea multa ura este exprimata in randul opozitiei si nimic altceva. Votul se castiga, opozitia sa convinga masele nu sa le jigneasca ca au votat cu PSD, nu poti ajunge la putere facand dosare adversarului, cu jigniri, cu proteste, ura si violenta, mai trebuie sa aduci si ceva bun in ecuatie. Nu sunt pesedist, il vreau inlaturat pe dragnea si gasca lui, dar opozitia de azi este mult mai periculoasa.
13
13
CIUMA TREBUIE SA DISPARA , IAR VOTANTII PUSI LA MUNCA ZILNICA !
17
11
Daca P.S.D-ul se tine de programul de guvernare si maresc pensiile cum le-au promis,ii votez 1000 de ani.Atentie! Suntem milioane!Noi putem spune ca am facut ceva pentru aceasta tara.
11
19
votez PSD pt ca mi se pare mizerabil ca opozitia sa manipuleze lumea cu orice pret doar doar sa castige voturi. Urasc psd dar mai mult urasc ipocrizia si minciuna opozitiei
9
23
merg sa votez PSD. Asta ca prea ne au tras de urechi toti aia de la Uniunea Europeana, parca suntem repetentii clasei
11
22
Da,ca sa avem europarlamentari ce nu voteaza impotriva Romaniei ca sa apere tortionari ca Lazar si loaze ca Kovesi,sa nu promoveze abuzurile si tradarile de tara ca urmasii lui Basau. Nu voi lua biletul pentru referendumul lui nea' Werner.
12
15
ia uite la neonazisti ce tupeu au pe aici.Sa-i aperi pe Lazar ,Kovesi Onea, Portocala pe cei ce fac politie politica mascata intr-o lupta impotriva coruptiei ,sa agresezi parlamentari pe strada,sa le urli pe la porti ,maine poimaine ne spanzurati la propriu model piata Victoriei sau deschideti Aiudul sectia politica.Bai jigodii cu iz legionar bolsevic si nazist ar cam trebui SRI-ul si Procuratura sa se ocupe putin de voi Precedentele cu Iorga ,Armand Calinescu va amintesc ceva cum a fost zilele trecute la ICCJ ?Jigodiilor cum ramane cu pluralismul politic?Revizuiti-va postarile !
13
17
Si daca mergi la vot, cu cine poti sa votezi? Cu neobolsevicii de la PLUS-USR? Cu PD-PNL ? Cu Ponta Mickey Mouse? Cu UNPR? Cu PMP? CU CINE PU LA CALULUI SA VOTEZI? Ca nu ai cu cine ...
8
20
psd trebuie repudiat.Merg la vot,ii conving si pe altii.
24
10
Sa dam muie la psd !
25
11
PSD trebuie sa dispara din istorie ! PSD trebuie desfiintat ! PSD este un partid antiromanesc.PSD este un partid antidemocratic si antieuropean.PSD este un partid nationalost si extremist ! PSD este o gasca de hoti.Jos cleptocratia ! Romani,veniti la VOT ! Acum sau niciodata !
29
10
Da! Categoric: Daa....!
26
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108